ergotelis
AVClub Addicted Member
Re: Μπαταρίες-φορτιστές
δε σταματά;;Δλδ; Μέχρι πόσο τις φορτίζει;
Εμένα φαίνεται να δουλεύει κυριλλέ!!
Μιας και κουβεντιαζουμε σχετικά , για πείτε ποιος θεωρείτε ο καλύτερος φορτιστής για 18650 και R123a ?
ο φορτιστης wf-139 δεν εχει καλο ποιοτηκο ελεγχο απο εργοστασιο και ετσι ειναι λαχειο να σου πετυχει καλο κομματι, αλλα αν πετυχες δουλευει καλα και δεν αξιζει να πας για pila. μονο να προσεχετε απο που τα αγορασετε, αν και εγω ειχα παρει απο φθηνα σαιτ και απο 15 πετυχα μονο εναν ελλατωματικο. αν ο pila εβγαζε 400mAh και οχι 600mAh ισως θα τον επερναΝαι ο pila απο το λίγο που τον κοίταξα , δείχνει όντως πολυ καλός αλλα πρώτον ακριβος , ειδικά αν όπως λέτε κάνει δεν κάνει για τις r123 , δεύτερων τον έχω πετύχει μόνο σε ένα μέρος , άρα ολίγον δυσεύρετο .
ο φακος πολυ καλος, αν σου αρεσει το σχημα, αλλα εγω θα σου προτεινα εναν φορτιστη ultrafire wf-139 ( 15 δολλαρια ) και δυο trustfire 18650 2400mAh kokkina-mayra (10 dollaria ) απο εξω ομως , γλιτωνεις πολλα λεφτα. τον φορτιστη αν καιγεσαι μπορω να σου πουλισω δικο μου ( εχω δυο καινουργια, ελεγμενα ) οσο το πηρα ( 15 δολλαρια + ΕΛΤΑ ). μπαταριες 18650 δεν εχω διαθεσημες καινουργιες. αλλιως απο εξωτερικο.Καλημέρα σας, και πάλι (και καληνύχτα, ώρα να πάω να την πέσω για κανένα 2ωρο 5.30 το πρωί κοντεύει να ξημερώσει).
Θέλω την βοήθειά σας εν συντομία. Δεδομένα
1. Φακοί πρός αγορά
FENIX TK35 (four 3V CR123A batteries (Lithium) or two 18650 rechargeable batteries (Li-ion)
iTP A1 EOS LED Flashlight with Cree XP-E Q5 LED (1 x CR123A ή 1 x RCR123A ή 1 x 16340)
2. Μπαταρίες
Κοινές και για τους 2 οι CR123A.
3. Αγορά μπαταριών - φορτιστή από Αθήνα άμεσα όχι μέσω internet. (Παίρνω φακό, μπαταρίες, φορτιστή και φεύγω τρέχοντας να πάω να φωτίσω μέχρι τελικής πτώσης).
4. Να μην μου κοστίσουν μπαταρίες (6Χ CR123A και φορτιστής) πάνω από 60 - 70 (ειδάλως πάω και αγοράζω απλές και οχι επαναφορτιζόμενες και βολεύομαι προσωρινά).
5. Ποιοτικός - αξιόπιστος φορτιστής για CR123A και 18650 (για αγορά από Αθήνα) (από ότι διάβασα δεν παίζει).
Ζητάω πολλά? ("Ζητάς ομόλογα ΕΤΒΑ" την θυμάται κανείς αυτήν την διαφήμιση στην απρόμαυρη τηλεόραση παλιά?? sorry τάχω παίξει).
Για να μην σας κουράζω ρίχτε καμιά ιδέα, στα γρήγορα,χωρίς πολλή ανάλυση (δυστυχώς η αγορά στην Ελλάδα έχει μείνει πολύ πίσω).
Η δική μου σκέψη είναι (δεν θέλω να κάνω διαφήμιση αλλά μόνο έτσι μπορώ να σας το δείξω) http://www.batteries.gr/product.asp?catid=1981
Παίρνω τον φακό, παίρνω και το σετάκι από το ίδιο μαγαζί και τελειώνω.
Τώρα τι στοιχεία είναι και τι απόδοση θα έχουν ο Θεός βοηθός.
Αν τώρα κάνω κανένα τρομερό λάθος (και είναι μάπα μα εντελώς μάπα οι μπαταρίες ή ο φορτιστής (σε maha δεν βρήκα κάτι για CR123A)) σταματήστε με !! Ευχαριστώ και πάλι καλή σας ημέρα.
ο φακος πολυ καλος, αν σου αρεσει το σχημα, αλλα εγω θα σου προτεινα εναν φορτιστη ultrafire wf-139 ( 15 δολλαρια ) και δυο trustfire 18650 2400mAh kokkina-mayra (10 dollaria ) απο εξω ομως , γλιτωνεις πολλα λεφτα. τον φορτιστη αν καιγεσαι μπορω να σου πουλισω δικο μου ( εχω δυο καινουργια, ελεγμενα ) οσο το πηρα ( 15 δολλαρια + ΕΛΤΑ ). μπαταριες 18650 δεν εχω διαθεσημες καινουργιες. αλλιως απο εξωτερικο.
μιλτο, αν δεν ειναι ψευτικα ta Sanyo , τοτε το μεγεθος ειναι ενταξει οποια και θα διαλεξεις, αλλα δεν εχουν προστασια αυτες. στο e-mail στα εξειγωΚαλησπέρα και πάλι. Ψάχνοντας από Ελλάδα μόνο βρήκα αυτό :
http://www.acdcshop.gr/rechargeablecellliion2600mah37vur18650fsanyo-p-8132.html
(συγγνώμη που βάζω το site του μαγαζιού αλλά δεν μπορώ να το δείξω αλλιώς)
Εχει κανείς ακούσει τίποτε? Δεν είναι θέμα να χάσω λεφτά άμα βγεί μάπα αλλά να μην κάμω και καμιά ζημιά στον φακό. Εχει 2-3 τύπους ότι βρώ. Υπάρχει κάποια μικρή διαφορά και στο μήκος αλλά και στα mAh Το ποιά να διαλέξω και ποιά ταιριάζει καλύτερα στον FENIX TK35 δεν το ξέρω. Αν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να πεί την γνώμη του θα χαρώ πολύ να τον ακούσω. Ευχαριστώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.