Re: Μπαταρίες-φορτιστές
Δεν ειμαι εξπερ, αλλα θα δωσω τη δικη μου ερμηνεια στο ερωτημα σου.
Και τα δυο θεματα που γραφεις, αναφερονται στις ΑΑΑ μπαταριες.
Ο φορτιστης εχει μεν 4 slots "capable of charging batteries independently", αλλα προφανως εχει μονο 2 καναλια φορτισης που αναλαμβανουν τα 1-3 & 2-4 slots.
Διαβαζοντας το μανουαλ, αναφερει να αποφευγουμε να φορτιζουμε 1 μονο μπαταρια των ΑΑΑ διοτι η ενταση των μαξ. 750μΑ μπορει να καταστρεψει την μπαταρια, ενω φορτιζοντας 2 μπαταριες στο ιδιο καναλι (slots 1-3 η slots 2-4) μοιραζουμε το φορτιο. Αν βαλεις μια μπαταρια ΑΑΑ στο σλοτ 1 και μια στο σλοτ 2 (2 μπαταριες αλλα σε διαφορετικα καναλια)
δεν μοιραζεις το φορτιο, οποτε η καθε μια θα φορτιστει με μαξ. 750μΑ. Δηλαδη ειναι σαν να βαζεις παλι 1 μπαταρια ΑΑΑ στον φορτιστη.
Για το τελευταιο, ναι οταν ολοκληρωνεται η φορτιση, τα 3 λεντακια παραμενουν ολα αναμμενα. Επισης οταν βαλεις την μπαταρια λαθος τοτε αναβοσβηνουν και τα 3.
Το φορτιστακι ειναι πολυ καλο. Το εχω τσεκαρει (και ακομα αυτο κανω) πολυ σχολαστικα φορτιζοντας, ελεγχοντας και μετρωντας ολων τον ειδων τις μπαταριες και συνδυασμο αυτων, διοτι θελω να το αφηνω overnight και να κοιμαμαι ησυχος...

)
Ξεχασα να σου πω, Καλοριζικος!
Δεν ειναι μεγαλη δουλεια. Απλα μη βαζεις 1 ΑΑΑ στον φορτιστη, βαλε 2. Και αυτες στις θεσεις 1-3 ειτε 2-4.