Δεν κάνει κάτι παραπάνω από τον iCharger που έχω (λιγότερα μάλλον) και ολοι οι Hobby μπορούν να φορτίσουν αυτές που λες Χιώτη το ίδιο και ο δικός μου.
Στα 7 amp 55 Watt είναι απλά entry level για το κοινό στο οποίο απευθύνεται με ενσωματομένο τροφοδοτικό ενώ η τιμή του είναι καλή και έχει ωραιο interface.
Το θέμα αρχίζει αν θες battery holders γιατί αυτοί που κυκλοφορούν είναι.................
Για τις NiMH ο MAHA είναι η πιο εύχρηστη λύση εκτός κι αν μπεις στον κόπο να κατασκευάσεις Battery Cradles με χαμηλή αντίσταση για τους Hobby ώστε να μπορεί να λειτουργεί σωστά ο αλγόριθμος φόρτισης Delta Peak. Αλλιώς μια μια πρέπει να τις φορτίζεις για 100% σωστό αποτέλεσμα.
*ΕΔΙΤ* Μάλλον δεν έχει τροφοδοτικό το οποίο θα πρέπει να πάρει κανείς έξτρα.
προσοχη λιγο γιατι πολλα λαπτοπ εχουν μνημη στην μπαταρια τουςΛοιπόν, έχω μια ερώτηση για εσάς που είσαστε ειδικοί σε μπαταρίες.
Θέλω νέα μπαταρία για το λαπτοπ μου, ένα fujitsu amilo xi2528, 4400 mAh είναι νομίζω. Να εγχειρίσω το battery pack και να αλλάξω τα στοιχεία (και τι στοιχεία να να βάλω), να παραγγείλω από κάπου ένα καινούριο, τι λέει η ομήγυρης;
Ευχαριστώ και καλημέρα!
εγω παντος για ενα φιλο πηρα απο ebay,καμια 20 (πανω-κατω)ευρω και τελος.
και μην αφηνετε την μπαταρια επανω στο λαπτοπ,ενοειται οτι θα χαλασει ποιο γρηγορα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.