Εκτός απροόπτου το επόμενο Σ/Κ θα έχω τον imax B6 ενός φίλου για δοκιμές και μετρήσεις, αν και η ιδέα του Soshine σαν δεύτερος εφεδρικό και παράλληλα δοκιμαστή δεν ακούγεται άσχημα. Ο Opus BT-C3100 v2.1 τι λέει, αξίζει να δώσω τον i4 και να βάλω την διαφορά να τον πάρω η αφού είναι να ανέβω κατηγορία να πάω και εγώ σε iMax η ακόμα καλύτερα να κάτσω στα αυγά μου :slapface:;
παιδια βοηθεια.στα ποσα βολτ πρεπει να πεσουν οι μπαταριες 2αα 1.2v για να τις ξαναφορτισω? και στα ποσα βολτ να τις βγαλω από τον φορτιστη?
Τωρα ξεκινησα να δουλευω με επαναφορτιζόμενες και δεν εχω κανει ακομα φορτιση στις eneloop pro aa που αγορασα.Φορτιστη πηρα τον nitecore d4,ελπιζω να κοβει την φορτιση όταν φορτιστουν οι μπαταριες.
Αυτην την στιγμη ο nitecore d4 εκτος απο τον μικροτερο d2 ειναι ο ποιο εξελιγμενος και συγχρονως ασφαλης για φορτιση μπαταριων λιθιου 3,7V και ειδικοτερα των 18650 που κυριως χρησιμοποιουμε;
Ευχαριστω sakisap,δεν τα ηξερα αυτά.Ο χρονος τον 7 ωρων για να φορτιστουν και οι 4 μαζι δεν κανει και καλο στις μπαταριες από το να τις φορτιζω πολύ γρηγορα για την ζωη τους?Οι μπαταριες θα δουλευουν σε φακο femix ld41.Ελπιζω να μεινω ευχαριστιμενος από την αλλαγη από Energizer Ultimate Lithium που είναι Super και Νο1 για εμενα σε απλες, σε eneloop pro.
Ειναι δελεαστικη προσφορα αλλα επειδη 9 στα 10 ηλεκτρικης-ηλεκτρονικης μορφης προιοντα που εχω παρει ειναι συνηθως σαβουρες εχω τις επιφυλαξεις μου. Πλεον καλυτερα να δινω κατι παραπανω και να ειμαι ποιο σιγουρος αλλα και ποιο ασφαλης.
Υπαρχουν δυο ρητα που λενε "κλαψε μια φορα καλα και τελος, παρα να κλαις πολλες φορες" και το "το ακριβοτερο σχεδον παντα βγαινει φθηνοτερο".
ενώ η άλλη που είναι ένα μήνα αποθηκευμένη (ενώ ήταν και αυτή φουλ φορτισμένη) είναι 1,35v μιλάμε δηλαδή για μια απώλεια 0,10v ή αλλιώς 7%.
Κατι ΑΑ TRONIC LSD που εχω, το πρωι ειχαν 1,48V οταν βγηκαν απο τον φορτιστη και το μεσημερι 1,38 εώς 1,40 ειχαν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.