Μπαταρίες-Φορτιστές

Re: μπαταριες-φορτιστες

Κοίτα, αλκαλικές αξίζει μόνο σε ρολόγια και τηλεκοντρόλ. Για τα άλλα επαναφορτιζόμενες και αυτοί που έχω οι φορτιστές κάνουν σούπερ δουλειά!

Εχει βγαλει τα λεφτα του ομως 10 φορες με τοσες επαναφορτισεις μη επαναφορτιζομενων μπαταριων που εχω κανει πριν τις φαει η μαρμαγκα.

το ιδιο και εγω....χρησιμοποιω εναν φορτιστη χρονου απο το Λιντλ...καποιες ζουν ακομα μετα απο 3 χρονια κια κρατουν και την φορτιση τους....αλλα θελει σε ανοιχτο χωρο γιαιτ κατα την φορτιση εκλυεται υδρογονο...

Re: Απάντηση: μπαταριες-φορτιστες

οχι και δεν νομιζω να υπαρχουν με προστασια....

Απάντηση: μπαταριες-φορτιστες

εχω ενα φακο που παιρνει και 10440 . επειδη δεν υπαρχουν με προστασια καλυτερα να μη παρω τιποτα? βασικα Κωστα, ακομα μπαταρια και με προστασια θελει ελεγχο με πολυμετρο πριν λειτουργισει η προστασια ( 2,75-3,0βολτ ) και κανει κακο στην διαρκια ζωης τις μπαταριας, εκτος αν ειδοποιει η πλακετα του φακου. σωστα?

Re: Απάντηση: μπαταριες-φορτιστες

σωστα....οποτε αν εχεις ορεξη να μετρας μην φοβασαι τιποτα...ρωτησα σε αλλο φορουμ και μμου ειπανε οτι ο μοναδικος κινδυνος ειναι οταν τις φορτιζεις σε σειρα και χωρις balancer....αλλα υπο την προυποθεση να μετριουνται παντα....

εξαλου στη εφαρμογη σου οταν η μπαταρια πεσει κοντα στο 3-3,6 θα το καταλαβεις

Oι χειροτερες μπαταριες που ειχα ever. Σε αντιθεση με τις Maha Imedion που ειναι μια χαρα οι απλες Maha εκφορτιζονται αμεσα και αποτομα.
Μακρυα......

Χιλιες φορες αυτες του Lidl.

μολις παρηγγηλα και 2 LiFePO4 AW RCR123 3.0V . Εχει κανενας αυτες τις μπαταριες? Τις πηρα για τον surefire LX2.

Απάντηση: μπαταριες-φορτιστες

δεν εχω αλλα θελω να παρω. να μας πεις για το runtime με LiFePO4 στο LX2. ειναι ομως πιο ασφαλες ακομα και απο cr123 primary

το ευχομαι. Ηθελα να παρω 4εις αλλα το μετανιωσα και εβαλα 2. Αν μου κανουν θα παρω και αλλες.

λοιπον σκεφτομαι για αγορα
1)18650
2)rcr 123
3)charger

αποριες
1)η rcr ειναι η μεγαλυτερη σε mAh η παιζει και καλυτερη σε aw και σε σχεση με rc123 ποια εχει μεγαλυτερη διαρκεια
2) ο φορτιστης διακοπτει μετα την πληρη φορτιση και φορτιζει ξεχωριστα τα στοιχεια?

1) οτι καλυτερο υπαρχει στην αγορα σε 16340...

2) φρτιζει ξεχωριστα..φαινεται απο τα 2 λαμπακια.....ας πουμε οτι διακοπτει....στην πραγματικοτητα κανει μια μικρη φορτιση. μολις αναψει πρασινο βγαλτον απο την πριζα...

πολυμετρο εχεις?

αλλα γιατι τον παιρνεις απο εκει? θα σε σκισει στα ταχυδρομικα.....παρτες κατευθeιαν απο τον AW

Last edited:

1) οτι καλυτερο υπαρχει στην αγορα σε 16340...

2) φρτιζει ξεχωριστα..φαινεται απο τα 2 λαμπακια.....ας πουμε οτι διακοπτει....στην πραγματικοτητα κανει μια μικρη φορτιση. μολις αναψει πρασινο βγαλτον απο την πριζα...

πολυμετρο εχεις?

αλλα γιατι τον παιρνεις απο εκει? θα σε σκισει στα ταχυδρομικα.....παρτες κατευθeιαν απο τον AW
2)τον βγαζω απο την πριζα...και αν δεν εχει φορτιστει η μια απο τις 2 μπαταριες?
πολυμετρο εχω.
απο τον aw που ακριβως τον βρισκω στο cfp?

http://www.cpfmarketplace.com/mp/showthread.php?t=200812

στειλτου μειλ στο awwan01_Ατ_yahoo.com πρωτα

προτεινω να παρεις καια ομοιωματα ΑΑ και CR123 καθως κια καλωδιο φορτισης στο αυτοκινητο αν ενδιαφερεσαι...
τι ειναι τα ομοιωματα