Μπαταρίες-Φορτιστές

Re: μπαταριες-φορτιστες

παρατηρησα κατι....

ενω επαιζα προ λιγου με τον BDS V3 με 2 18650, ξαφνηκα εκλεισε.

Λεω αμαν η Pill καηκε ή switch.

Αν δεν εχεις πολυμετρο δεν ξερεις τι να κανεις.

Παω λοιπον παιρνω το πολυμετρο και αρχιζω. Μπαταριες πρωτα απο ολα.

Μετραω την μια 0. μετραω την αλλη 3.5 V.

Δεν καταλαβαινω πολυ τι γινεται.

βαζω καινουργιες λειτουργει ο φακος. Παει λεω η μπαταρια μια η μια θα εσκασε απο την ενταση....ειναι protected αλλα ποτε δεν ξερεις. Τωρα τις εχω βαλει να φορτησουν.

Αν δουλεψει τοτε γιατι η μια ειχε 0 και η αλλη 3.5V?

θα δουμε οταν τελειωσει η φορτηση.

Απάντηση: μπαταριες-φορτιστες

δεν επαθαν τιποτα οι μπαταριες. λειτουργησε η προστασια . γι'αυτο η μια μπαταρια εδιξε 0, επειδη η πλακετα εκοψε το ρευμα.

Απάντηση: μπαταριες-φορτιστες

κατω απο 2,75 - 3,00 βολτ περιπου ( νομιζω ) η πλακετα κοβει το ρευμα και το πολυμετρο δειχνει 0 βολτ

ωραια τοτε δεν το ηξερα, ευχαριστω, ακομα φορτιζουν.

μια χαρα φορτισαν και μετα λειτουργει κανονικα ο Dereelight.

οι μπαταριες ειναι AW 18650 2600 Mah.

astanapane
οπως σου ειπανε αλλα πρεπει να ξερεις πως να ξανεενεργοποιησεις το κυκλωμα προστασιας....ολοι οι φορτιστες δεν μπορουν να το κανουν....
ο Ulatrfire Wf-139 μπορει. γενικα χρειαζεται μια ταση για μερικα δευτεροπλεπτα...καποιοι ο κνανου αυτο με μια 2η μπαατρια...αν θυμηθω να ανσυρω το τοπικ θα δωσω το λινκ...

padelis
αυτο ισχυει παντα με του φενξ....1ον γιατι φοβουνται την υπερθερμανση (στον L0D, LD01 υπαρχει οντως θεμα) και 2ον γατι οι φενιξ με λιθιου ιοντων δουλευουν direct drive .

astanapane
οπως σου ειπανε αλλα πρεπει να ξερεις πως να ξανεενεργοποιησεις το κυκλωμα προστασιας....ολοι οι φορτιστες δεν μπορουν να το κανουν....
ο Ulatrfire Wf-139 μπορει. γενικα χρειαζεται μια ταση για μερικα δευτεροπλεπτα...καποιοι ο κνανου αυτο με μια 2η μπαατρια...αν θυμηθω να ανσυρω το τοπικ θα δωσω το λινκ...

padelis
αυτο ισχυει παντα με του φενξ....1ον γιατι φοβουνται την υπερθερμανση (στον L0D, LD01 υπαρχει οντως θεμα) και 2ον γατι οι φενιξ με λιθιου ιοντων δουλευουν direct drive .

τον ultrafire φορτιστη εχω και για 18650 και τον μικρο για τις τασεις 3.7 και 3.0V.

δεν εχω κανενα προβλημα ειναι ολα οκ...ευχαριστω.

ναι ρε το καταλαβα...απλα αν ειχες αλλο φορτιστη πιθανως να μηνμπορουσε να ξεκινησει την φορτωση

Ότι η μπαταρία δίνει κατευθείαν ρεύμα στο λέντ χωρίς να παρεμβάλεται το κύκλωμα, δλδ το κύκλωμα απλά υπάρχει αλλά ό,τι παίρνει από τη μπαταρία το δίνει χωρίς αλλαγές στο λέντ...

Το lidl προκειται να βγαλει για πουλημα μπαταριες tronic. Λενε τιποτα για φακους με μικρες απαιτησεις σε ρευμα;

Εγω εχω παρει στο προσφατο παρελθον 2 τετραδες ΑΑ και μια 9v.

Μια χαρα ειναι μην σου πω οτι ειναι κλοπη η τιμη τους σε σχεση με κατι αλλες που κυκλοφορουν....

κατι τετοια θα ελεγα και εγω...εχω και τις παλιες tronic και ειναι ΟΚ....
πηρα προσαφατα κια μια τετραδα απο τις νεεες μπλε για Backup στο φλας....

Kosh μαλλον εισαι ο ειδικος στις ΑΑ μεσα στο φορουμ...

Ειναι που ολα τα παιδικα παιχνιδια παιρνουν περιεργως ΑΑ να παρει η ευχη....

ναι τις ελαβα μια χαρα ειναι. Τις εβαλα και στον LX2 & E2DL. ολα καλα. Τωρα θελω να δω ποσο θα κρατανε. Αν και 500 mha δεν ειναι κακο για μενα αν κρατανε στο maximum κανα 45 λεπτο.

Απάντηση: Re: μπαταριες-φορτιστες

ναι τις ελαβα μια χαρα ειναι. Τις εβαλα και στον LX2 & E2DL. ολα καλα. Τωρα θελω να δω ποσο θα κρατανε. Αν και 500 mha δεν ειναι κακο για μενα αν κρατανε στο maximum κανα 45 λεπτο.
να μας πεις ποσo κρατανε ( e2dl )