Ωραια...
Εγω αυτα τα Filters βλεπω.
Ενταξει ειναι? Παιρνω δηλαδη το καλυτερο δυνατο σε ηχο και εικονα, συμφωνα με τα τελευταια δεδομενα?
Δεν χρησιμοποιείς τα Lav Filters (Splitter - Audio). Εγκατέστησε τα, απενεργοποίησε τον εσωτερικό Switcher του MPC-HC και πρόσθεσε στα external filters τον Lav Audio Decoder και είσαι κομπλέ.![]()
O Lav Audio Decoder που ειναι φυσικα για audio decoding, θα μου κανει εμενα κατι ομως?
Εγω ακουω ως εξης: PC--> MAGNUM IA120 ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ--> SENNHEISER HD 600 ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ.
Ουτε ηχεια ουτε τιποτα δεν εχω
Επειδή η ιωανα λέει για στερεοφωνικο ήχο.
Ο lav audio κάνει downmix σε stereo?
Ιωανα έχεις άδεια jr mc16.
Κατέβασε ένα πακέτο που λέει red October.
Και είσαι έτοιμη . Τα έχει όλα μέσα.
Ο jr έχει πολυ καλη σχέση και με τον nevcairel και με τον madshi
Μην μου πεις πως και τι, δεν έχω jr mc16, Δες στο forum του jr.
Λοιπον...
Κατεβασα τα Luv Filters και τα εγκατεστησα.
Τα screenshots τα λενε ολα...
Αν εχετε την καλωσυνη προσεξτε λιγο τα screenshots και πεστε την γνωμη σας.
Στο ελαχιστο που προλαβα να δω, Τα ΠΑΝΤΑ (= ολα τα ειδη αρχειων που διαθετω εγω) παιζουν αψογα!
Αυτο που με ενδιαφερει ειναι το ΑΝ εχω απενεργοποιησει τα σωστα Internal: Source και Transform filters.
Μια χαρά είσαι. Αν η κίνηση που βλέπεις είναι ομαλή χωρίς σπασίματα είσαι ΟΚ.
Υ.Γ. Ωραίο ταινιάκι για καλοκαίρι χρησιμοποείς για τεστάρισμα. Γουστάρω τρελά χαζοκομεντί με Sadler.
Ενταξει Αυγερινε! Σε εμπιστευομαι!
Βεβαια, οπως ειπα, ελαχιστα μπορεσα να δω! Ομως παιζουν ολα αψογα, ο ηχος βγαινει απο τα ακουστικα μου υπεροχος, οι Ελληνικοι ενσωματωμενοι υποτιτλοι (οπως και ολοι οι αλλοι, οπου προυπηρχαν, παιζουν αψογα) κλπ...
Να διευκρινησω κατι: Γιατι απενεργοποιησα τοσα πολλα Internal Transform Filters? Περισσοτερα και απ' οσα προτεινει ο Portioli...
Επειδη, οπως φαινεται στο screen-shot του LUV CUVID Decoder, αυτος αναλαμβανει τα H264, VC-1, MPEG-2 και MPEG-4 formats... Οποτε οπου εβλεπα τετοια στο Internal Transform filters τα απενεργοποιουσα. Ελπιζω να επραξα σωστα...
Αυτα!
Ελπιζω οτι τελειωσα με το σεταρισμα του MPC-HC, το καλυτερο δυνατο στον παροντα χρονο και βαση του δικου μου hardware και του υλικου που αναπαραγω! Αν δεν υπαρξουν ενστασεις, απο δω και στο εξης απλα ελεγχω για τις τελευταιες stable versions και....απλα απολαμβανω!
![]()
Ελπιζω οτι τελειωσα με το σεταρισμα του MPC-HC, το καλυτερο δυνατο στον παροντα χρονο και βαση του δικου μου hardware και του υλικου που αναπαραγω! Αν δεν υπαρξουν ενστασεις, απο δω και στο εξης απλα ελεγχω για τις τελευταιες stable versions και....απλα απολαμβανω!
![]()
Και πολύ καλά έκανες όσον αφορά τα φίλτρα. Απλά εγώ τα απενεργοποίησα όλα διότι όλες οι ταινίες και σειρές που έχω είναι σε .mkv, .m2ts, .ts κ.λ.π.
Ξεκίνα να απολαμβάνεις και αν βρεθεί κατι δραματικό μπροστά μας θα το αναφέρουμε.
Πάντως το Mad-VR με Lav CUVID την καταπίνει την κάρτα γραφικών. Η ταπεινή μου GT 430 φτάνει στο Blu-Ray Rip του Avatar το 86% GPU Load με Lanczos 4 tap.
Άρχισα να παίζω με το reclock και θα ήθελα μια ναι/όχι απάντηση στο παρακάτω θεμελιώδες ερώτημα: το reclock κάνει τίποτα όταν περνάω ήχο TrueHD/DTS-MA στον ενισχυτή?
Η απάντηση σας ίσως με σώσει από διάβασμα πολλών σελίδων :smile:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.