Αν ξέχασα κάτι said:Ξέχασες τις έτοιμες μπομπίνες με μουσική που μπορεί να αγοράσει κανείς στο διαδίκτυο. Βέβαια ενέχουν ρίσκο γιατί δε μπορούν να ελεγχθούν πριν την αγορά από τον πωλητή, ούτε καν οπτικά όπως το LP.
Ξέχασες τις έτοιμες μπομπίνες με μουσική που μπορεί να αγοράσει κανείς στο διαδίκτυο. Βέβαια ενέχουν ρίσκο γιατί δε μπορούν να ελεγχθούν πριν την αγορά από τον πωλητή, ούτε καν οπτικά όπως το LP.
Καλησπέρα.
Έχω διαβάσει όλα τα ποστ μέχρι τώρα και μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα και χάρηκα ιδιαίτερα που υπάρχουν ακόμη τόσοι "τρελοί" (με την πολύ καλή έννοια) με τις μπομπίνες και τα εργαλεία τους. Έχω μια πολύ βασική ερώτηση και θέλω τα φώτα σας. Μου προέκυψε ένα ΑΚΑΙ GX-220 του '71 (μη ρωτάτε πώς) και χρειάζεται επειγόντως συντήρηση προτού το βάλω μπρος για να μεταγράψω ένα πολύ σημαντικό για μένα υλικό (άλλο μηχάνημα γι' αυτή τη δουλειά δε διαθέτω). Υπάρχει service κάπου στο λεκανοπέδιο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Το δικό μου Philips το συντήρησε ο Δήμος στον "Ορφέα".
καλοριζικο καλες ακροασειςΑποκτησα και εγω τελικα το AKAI GX-630DB από το ebay!
σε αριστη κατασταση δωρο 4 ταινιες και 2 καρουλια ΑΚΑΙ !
δεν μπορεσα να το βγαλω στην επιφανεια διοτι θα παθει σοκ η γυναικα αμα το δει .....
ακομα στο υπογειο ειναι και ευτηχως ηρθε οταν ημουν μονο εγω στο σπιτι.... χεχεχ
καλοριζικο καλες ακροασεις
Ερωτηση
το studer A80 που ειναι και στην εκθεση στο δωματιο του Μανωλη ειναι οτι καλυτερο μπορει να παρει κανεις σημερα ??
εχει μεγαλη πιστευεται ηχητικη διαφορα με ολα τα υπολοιπα που αναρτηθηκαν στα προηγουμενα ποστ?
καπου στα 5000Για πες μας τιμή για το STUDER για να καταλάβουμε και να απαντήσουμε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.