MSB DAC IV & SIGNATURE

Φίλε savatage έχουν έχουν δοθεί εξηγήσεις μεταξύ των μελών
και έχουν ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα...Αν έχεις να προσθέσεις
κάτι επί των μηχανημάτων του συγκεκριμένου κατασκευαστή έχει καλώς..
Περαιτέρω υποθέσεις και θεωρίες συνωμοσίας για άλλα μέλη δεν βοηθούν
στην εκτόνωση...
Και για να μην τρελλαθούμε κιόλας..Λες ο Ηλίας να εμπορεύεται Halcro
στην Αμερικάνικη αγορά γι αυτό και το σχόλιο στο stereophile?:smash:

Νομίζω ήμουν πολύ σαφής.Μην διαβάζετε διαγώνια.:smash:

Υ.Γ για διαβάστε προσεκτικά την τελευταία μου πρόταση.Αφήνω καμία υπόνοια ότι έχει επαγγελματική σχέση με μηχανήματα?Αυτό που βγαίνει ως συμπέρασμα είναι ότι μάλλον ο φίλος Ηλίας είναι ένας πολύ ευχαριστημένος καταναλωτής με αυτά που έχει αγοράσει και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να παρεξηγείτε η στάση του.

Last edited:
Νομίζω ήμουν πολύ σαφής.Μην διαβάζετε διαγώνια.:smash:

Υ.Γ για διαβάστε προσεκτικά την τελευταία μου πρόταση

Και εγώ είμαι σαφής:Το θέμα έχει ξεκαθαρίσει ήδη μεταξύ των μελών..

οκ.Απλώς καλό θα ήταν κάποιος να πει παραπάνω λεπτομέρειες για τα μηχανήματα της msb.Φαίνονται πολύ καλά.:ears:

Δίνουν πλακέτες για αναβάθμιση σε diy κατασκευές. Ενδιαφέρον. Μήπως ξέρει κάποιος τι είναι αυτό το msb xport??

http://www.msbtech.com/products/xport.php

Last edited:
οκ.Απλώς καλό θα ήταν κάποιος να πει παραπάνω λεπτομέρειες για τα μηχανήματα της msb.Φαίνονται πολύ καλά.:ears:

Δίνουν πλακέτες για αναβάθμιση σε diy κατασκευές. Ενδιαφέρον. Μήπως ξέρει κάποιος τι είναι αυτό το msb xport??

http://www.msbtech.com/products/xport.php

Βγάζουν με αυτόν τρόπο, ψηφιακά μέσω MSB network τα format που υποστηρίζει το μήχανημα που πείραζουν προκειμένου να το/α περάσουν μέσα από το dac τους.... για παράδειγμα SACD....αλλά και άλλα πολυκάναλα format... Αν θυμάμαι καλά το MSB net μεταφέρει μέχρι 8 κανάλια

Βγάζουν με αυτόν τρόπο, ψηφιακά μέσω MSB network τα format που υποστηρίζει το μήχανημα που πείραζουν προκειμένου να το/α περάσουν μέσα από το dac τους.... για παράδειγμα SACD....αλλά και άλλα πολυκάναλα format... Αν θυμάμαι καλά το MSB net μεταφέρει μέχρι 8 κανάλια

Ναι άλλα δεν πρέπει να έχουμε και dac με αντίστοιχη σύνδεση msb??

Επειδή απ´ότι κατάλαβα πρέπει να έχουν μόλις αφιχθεί
( και από τους λίγους που είχαν την ευκαιρία να τ´ακούσουν ήταν ο Ηλίας άσχετα αν του βγήκε ξυνό του ανθρώπου!!) ας κάνουμε λίγο υπομονή..Σίγουρα ότι θα υπάρξουν τεστ στον ειδικό τύπο.
Πάντως- για να πω την αλήθεια δεν την ήξερα την εταιρία- δείχνει να
πρόκειται για κατασκευαστή που έχει πάρει σοβαρά
την υπόθεση της ψηφιακής αναπαραγωγής..Προσωπικά
έχω μια μικρή ένσταση ως αναφορά την εμφάνιση των συσκευών
αλλά...Θα δείξει...

Last edited:
Βασικά το dac τους πρέπει να έχεις...

Α κάταλαβα!!! Βγάζουν την msb xport από τον player σου που παίζει sacd ,άλλα δεν μπορεί να δoθεί ψηφιακή έξοδος ,έτσι ώστε να το συνδέσουν με το dac τους. Καλή μαγκιά. Άλλα εμένα μου μπήκαν στο μάτι αυτά τα dsp modules για ενεργό crossάρισμα:music-smiley-005:

Από όσο γνωρίζω θα παρουσιάσουν κάποιες αναβαθμίσεις για την τελευταία γενιά dac τους...

Ακούστε το είναι πολύ καλό... Παίζει μουσική με όλη την σημασία της λέξεως...

Οπότε την ερχόμενη Παρασκευή (18/6) το μέλος hka1 θα με τιμήσει με την παρουσία του, με ένα fully εξοπλισμένο MSB, που σημαίνει ότι θα μου έρθει μαζί με τα καλώδια διασύνδεσης.

Πολύ θα ήθελα να μου δοθεί και η δυνατότητα για μια σύγκριση με το Antelope Zodiac, δηλαδή αυτό που γνωρίσαμε την προηγούμενη εβδομάδα στην ακρόαση που πραγματοποιήθηκε στην stepcom.

Την Παρασκευή θα έχεις την δυνατότητα να συγκρίνεις με ότι θυμάσαι από την πρόσφατη ακρόαση πού είχες με το Antelope Zodiac+.

Re: Απάντηση: MSB DAC IV & SIGNATURE

Πολύ θα ήθελα να μου δοθεί και η δυνατότητα για μια σύγκριση με το Antelope Zodiac, δηλαδή αυτό που γνωρίσαμε την προηγούμενη εβδομάδα στην ακρόαση που πραγματοποιήθηκε στην stepcom.

Από εμένα καμία αντίρρηση.

Έχεις δίκιο στο σύστημα σου μπορείς να εκτιμήσεις τον ήχο του Antelope Zodiac+:2thumb22sup:

Αν δεν έχει αντίρρηση ο συνάδελφος με το MSB, να κανονίσουμε να σου το φέρω, μόνο μία παράκληση να χρησιμοποιηθούν κοινά καλώδια και αν χρησιμοποιήσετε την εξωτερική τροφοδοσία του msb, να προσθέσεις αντίστοιχα τη μπαταρία I. king στο Zodiac+.

υ.γ. Σάββατο πρωί θα το χρειαστώ για ραντεβού στο μαγαζί.