Nέα Cosmote IP TV - OTT

Μια ερωτηση. Εγω που εχω δορυφορικο θα μπορω να παρω την δωρεαν προσβαση μονο απο το smart tv app ή οπου διαλεξω εγω;

Μια ερωτηση. Εγω που εχω δορυφορικο θα μπορω να παρω την δωρεαν προσβαση μονο απο το smart tv app ή οπου διαλεξω εγω;

Ωραία ερώτηση. Θα μπορούμε οι Δορυφορικοί να την πάρουμε στην smart tv η θα μπορούμε κ σε κινητό.

Κάποιος που έχει το tv box της Cosmote μπορεί να μας ενημερώσει αν μπορεί να εγκαταστήσει εφαρμογές εκτός play store και αν ναι εάν προσπάθησε να εγκαταστήσει Netflix και Cosmote tv go.

Δεν διευκρινίζεται όμως αν περιέχεται. Επίσης γιατί να κάνεις τόση φασαρία; Αν για κάποιο λόγο κολλήσει, τι κάνεις τότε που δεν θα στο αντικαθιστά η εταιρεία;

Καλησπέρα σας παιδιά. Κάτοχος cosmote tv μέσω δορυφόρου. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιος όπως εγώ που πάρει το box OTT πως το λένε, για δεύτερη tv θα πληρώνει κανονικά νέα συνδρομή Εκεί?

Εάν παρεις και το android box πληρώνεις δεύτερη συνδρομή στα 28 το Full pack

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Κάποιος που έχει το tv box της Cosmote μπορεί να μας ενημερώσει αν μπορεί να εγκαταστήσει εφαρμογές εκτός play store και αν ναι εάν προσπάθησε να εγκαταστήσει Netflix και Cosmote tv go.
Το Netflix ούτε καν βγαίνει ως αποτέλεσμα στο playstore..

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Το Netflix ούτε καν βγαίνει ως αποτέλεσμα στο playstore..

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εννοεί με sideload λογικά...

Δεν διευκρινίζεται όμως αν περιέχεται. Επίσης γιατί να κάνεις τόση φασαρία; Αν για κάποιο λόγο κολλήσει, τι κάνεις τότε που δεν θα στο αντικαθιστά η εταιρεία;

Τι εννοείς να κολλήσει ? Αν κολλήσει επειδή έκανες sideload τότε να πάρει να το πετάξει το κουτί γιατί θα είναι μία ακόμα παγκόσμια πρωτοτυπία. Και τι φασαρία είναι να δοκιμάσει κάποιος να κάνει sideload 2 εφαρμογές σε android tv box ? Κάτι δλδ που όλοι κάνουμε. Επίσης το θέμα sideloading είναι κάπου ανάμεσα στο νόμιμο και ημι-νόμιμο (ή κάποιες φορές και παράνομο, αν πρόκειται για κάτι "πειρατικό"). Η google σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις sideloading ακόμα και μη approved εφαρμογών (επιλογή "unknown sources"). Συν ότι προφανώς μπορείς να κάνεις factory reset, αν οτιδήποτε πάει στραβά (που σιγά μη πάει κάτι στραβά επειδή έκανες sideload μία εφαρμογή)...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Μόνο που το box δεν σου ανήκει αλλά είναι με χρησιδάνειο. Αν εσύ παίρνεις το όποιο ρίσκο και εγγυάσαι τη σωστή λειτουργία της υπηρεσίας που πληρώνεις τότε μπράβο σου. Όμως αν μία στο εκατομμύριο σου λέω σταματήσει να λειτουργεί σωστά, θα πας στη Cosmote για δωρεάν αντικατάσταση; Είναι παράνομο με βάση το συμβόλαιο και τους όρους χρήσης που υπέγραψες. Η ερώτηση όμως είναι θα πάρεις το box της Cosmote για να δεις Netflix;. Αν υποστηριχτεί επίσημα, το οποίο θα γίνει και αυτό στους πρώτους μήνες του 2020, τότε όλα καλά.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Μόνο που το box δεν σου ανήκει αλλά είναι με χρησιδάνειο. Αν εσύ παίρνεις το όποιο ρίσκο και εγγυάσαι τη σωστή λειτουργία της υπηρεσίας που πληρώνεις τότε μπράβο σου. Όμως αν μία στο εκατομμύριο σου λέω σταματήσει να λειτουργεί σωστά, θα πας στη Cosmote για δωρεάν αντικατάσταση; Είναι παράνομο με βάση το συμβόλαιο και τους όρους χρήσης που υπέγραψες. Η ερώτηση όμως είναι θα πάρεις το box της Cosmote για να δεις Netflix;. Αν υποστηριχτεί επίσημα, το οποίο θα γίνει και αυτό στους πρώτους μήνες του 2020, τότε όλα καλά.

Για κάποιο λόγο μιλάς συνέχεια για νομιμότητα κτλ, ειδικά για θέματα που ΔΕΝ είναι παράνομα, ή έστω εμπίπτουν στη γκρίζα ζώνη... Εγώ λοιπόν χωρίς φόβο θα έκανα sideload, και έχοντας πολύ μεγάλη γνώση, σου λέω ότι δεν θα πάθει τίποτα το κουτί. Εφόσον, όμως εγώ αποδειχτώ λάθος, υπάρχει η τρομερή και φοβερή επιλογή στο μενού του Android "reset to factory default" που σε επιστρέφει στην αρχική κατάσταση του κουτιού, με τα αρχικά προγράμματα όπως ήρθε απ τη μαμά του. Αν ούτε έτσι λυθεί τότε προφανώς και θα το επιστρέψω για δωρεάν αντικατάσταση γιατί προφανώς δεν κάνει σωστά τη δουλειά του (που αποκλείεται επειδή έκανα sideload ξαναλέω). Να σου τονίσω επίσης ότι πάρα πολλές φορές οι ίδιες οι εταιρίες πχ Wind, κάνουν πατάτες με τα updates τους και μετά απαιτούν απ τους χρήστες να κάνουν reset. Τέλος, δίνουν ένα κουτί android. Ας έδιναν ένα κουτί άλλο με proprietary software (πχ Vodafone TV), αν δεν θέλουν να τρέχουμε ότι θέλουμε, ή έστω ας σε κλείδωναν εκτός κεντρικού μενού του Android TV. Δεν έχω διαβάσει τους όρους που δίνει η Cosmote για το κουτί της, οπότε δεν ξέρω αν γράφει ότι απαγορεύεται να τρέξεις άλλες εφαρμογές, οπότε δεν εκφέρω άποψη για το αν είναι παράνομο, όποιος το έχει ας διαβάσει. Και ναι,προφανώς και οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ θέλουν να τρέξουν και Netflix και να τα έχουν όλα σε ένα... Αν είναι δυνατόν... Όλα αυτά είναι αυτονόητα και γνωστά στους περισσότερους εδώ μέσα οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τονίζουμε τα αυτονόητα..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Όταν αγοράζεις μια υπηρεσία, υπογράφεις ένα συμβόλαιο με τους όρους χρήσης της υπηρεσίας. Δεν αναφέρομαι σε δικό σου tv box. Στο λέω γιατί έχω πληρώσει μεγάλο πρόστιμο στην Αμερική γιατί βρήκαν λέει ότι με κάποιο τρόπο έβαλα εφαρμογή σε δικό τους box πράγμα που το απαγορεύει η εταιρεία. Άντε μετά να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Αν θέλουν μια χαρά βρίσκουν τι εφαρμογές βάζεις στο box και πώς. Ακόμα και νόμιμες.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Όταν αγοράζεις μια υπηρεσία, υπογράφεις ένα συμβόλαιο με τους όρους χρήσης της υπηρεσίας. Δεν αναφέρομαι σε δικό σου tv box. Στο λέω γιατί έχω πληρώσει μεγάλο πρόστιμο στην Αμερική γιατί βρήκαν λέει ότι με κάποιο τρόπο έβαλα εφαρμογή σε δικό τους box πράγμα που το απαγορεύει η εταιρεία. Άντε μετά να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Αν θέλουν μια χαρά βρίσκουν τι εφαρμογές βάζεις στο box και πώς. Ακόμα και νόμιμες.

Δεν μίλησα ποτέ για το δικό μου box. Απάντησα σε αυτό που γράφεις. Οπότε αναφέρομαι στο κουτί που δίνει η Cosmote, και ακριβώς γι αυτό είπα ότι δεν έχω διαβάσει τους "Όρους και προϋποθέσεις" επειδή ακριβώς δεν το έχω. Όποιος θέλει το διαβάζει και μαθαίνει αν όντως περιέχεται στους όρους το να μην κάνεις sideload άλλες εφαρμογές. Είναι λίγο αστείο πάντως να μιλάμε συνέχεια για όρους και προϋποθέσεις γιατί αν ακολουθήσεις όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις τότε δεν μπορείς σχεδόν ποτέ να κάνεις το οτιδήποτε. Κλασσικό παράδειγμα οι όροι της χρονομίσθωσης αυτοκινήτων που σου λένε ότι εφόσον βάλεις εξτρά κάτι δικό σου στο αυτοκίνητο, τότε στο τέλος του συμβολαίου πρέπει να το παραδώσεις με αυτό το εξτρά και τους ανήκει. Πχ, βάζεις εσύ μπάρες στην οροφή? Τότε τους ανήκουν, και οοοοοχι, δεν πρέπει να τις βγάλεις πριν το παραδώσεις. Mumbo jumbo....

Το να μην ξέρουν τι και πως το βάζεις είναι πολύ εύκολο, μη λέμε ότι θέλουμε, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία και δεν έχει και νόημα για το τοπικ. Το θέμα είναι πρώτον ότι δεν θα πάθει κάτι το κουτί με sideloading και δεύτερον αν όντως στους όρους της Cosmote αναφέρεται κάτι τέτοιο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Δεν είναι παράνομο, δε νομοθετεί η Cosmote και καμμία εταιρεία. Αντισυμβατικό μπορεί να είναι αλλά το πιο πιθανό να είναι καταχρηστικός ο όρος ή ακόμα και η σύμβαση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Ναι αλλά μια χαρά σου κάνουν μήνυση και αγωγή και πρόστιμο αν θέλουν. Θεωρείται όμως παραβίαση των κανονισμών της εταιρείας που προστατεύονται νομικά. Αν θέλουν να σε κυνηγήσουν θα το κάνουν. Μια συμβουλή μη προσπαθήσεις να το παίξεις έξυπνος απέναντι σε εταιρία.
Full pack πάντως δεν υπάρχει ως αυτόνομο πακέτο. Άρα πρέπει να αγοράσεις δύο με τρία ξεχωριστά πακέτα. Κάνω κάπου λάθος;

Καλησπέρα στην ομάδα,
Νέος συνδρομητής από σήμερα. Έληξε η συνδρομή μου χθες στο δορυφορικό και δρομολόγησα τον νέο δέκτη ΟΤΤ.
Συνδρομή Full pack με 28 Ε αντί του 25 που είχα και της ανανέωσης της δορυφορικής με πρόταση στα 22 Ε.
Με μια πρώτη ματιά μπορώ να σας πω:
1) Καλύτερη εικόνα από το δορυφορικό σε HD (Samsung) και σε 4Κ TV (LGc9) με σύνδεση 50/άρα.
2) Θέλει χρόνο για να συνηθήσει κάποιος το soft και όλο το σύστημα, όχι όμως για κάποιον που έχει ήδη ασχοληθεί ήδη με BoxTV και Android TV.
3) Δεν υπάρχει στο Boxάκι θύρα USB για άλλα κόλπα. Άραγε μπορούμε να βάλουμε με κάποιον τρόπο?
4) Λειτούργησε άψογα σε pc, laptop και τηλέφωνα (Huawei horor10, Samsung note9-10, Oneplus 5T), χωρίς να υπάρχουν οδηγίες στο κουτί. Γιατί?
5) Συνδέθηκε αμέσως, όπως ήταν και το δορυφορικό, σε όλες τις HD ΤV με HDMI modulator και ασύρματη σύνδεση για το τηλεχ/ριο.
6) Περίπου μια ώρα ασχολίας για ένα πρώτο αποτέλεσμα.
Καλές θεάσεις σε όσους το επιλέξουν.

Καλησπέρα στην ομάδα,
Νέος συνδρομητής από σήμερα. Έληξε η συνδρομή μου χθες στο δορυφορικό και δρομολόγησα τον νέο δέκτη ΟΤΤ.
Συνδρομή Full pack με 28 Ε αντί του 25 που είχα και της ανανέωσης της δορυφορικής με πρόταση στα 22 Ε.
Με μια πρώτη ματιά μπορώ να σας πω:
1) Καλύτερη εικόνα από το δορυφορικό σε HD (Samsung) και σε 4Κ TV (LGc9) με σύνδεση 50/άρα.
2) Θέλει χρόνο για να συνηθήσει κάποιος το soft και όλο το σύστημα, όχι όμως για κάποιον που έχει ήδη ασχοληθεί ήδη με BoxTV και Android TV.
3) Δεν υπάρχει στο Boxάκι θύρα USB για άλλα κόλπα. Μπορούμε να βάλουμε με κάποιον τρόπο?
4) Λειτούργησε άψογα σε pc, laptop και τηλέφωνα (Huawei horor10, Samsung note9-10, Oneplus 5T), χωρίς να υπάρχουν οδηγίες στο κουτί. Γιατί?
5) Συνδέθηκε αμέσως, όπως ήταν και το δορυφορικό, σε όλες τις HD ΤV με HDMI modulator και ασύρματη σύνδεση για το τηλεχ/ριο.
Καλές θεάσεις σε όσους το επιλέξουν.

Καλησπερα,

Δυο απορίες αν είναι εύκολο, έχεις συνδέσει κατευθείαν τον δέκτη στο router ή έχεις powerline? και δεύτερον το replay tv παίζει κανονικά;

Ευχαριστώ

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλησπερα,

Δυο απορίες αν είναι εύκολο, έχεις συνδέσει κατευθείαν τον δέκτη στο router ή έχεις powerline? και δεύτερον το replay tv παίζει κανονικά;

Ευχαριστώ

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ο δέκτης μπορεί να συνδεθεί κσι ασύρματα.

Στάλθηκε από το SM-A920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk