Μια ερωτηση. Εγω που εχω δορυφορικο θα μπορω να παρω την δωρεαν προσβαση μονο απο το smart tv app ή οπου διαλεξω εγω;
Ξέρει κανείς αν στο cinema mini pack αν υπάρχει το fox play; Ή υπάρχει μόνο στο full pack.
Καλησπέρα σας παιδιά. Κάτοχος cosmote tv μέσω δορυφόρου. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιος όπως εγώ που πάρει το box OTT πως το λένε, για δεύτερη tv θα πληρώνει κανονικά νέα συνδρομή Εκεί?
Το Netflix ούτε καν βγαίνει ως αποτέλεσμα στο playstore..Κάποιος που έχει το tv box της Cosmote μπορεί να μας ενημερώσει αν μπορεί να εγκαταστήσει εφαρμογές εκτός play store και αν ναι εάν προσπάθησε να εγκαταστήσει Netflix και Cosmote tv go.
Το Netflix ούτε καν βγαίνει ως αποτέλεσμα στο playstore..
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν διευκρινίζεται όμως αν περιέχεται. Επίσης γιατί να κάνεις τόση φασαρία; Αν για κάποιο λόγο κολλήσει, τι κάνεις τότε που δεν θα στο αντικαθιστά η εταιρεία;
Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Μόνο που το box δεν σου ανήκει αλλά είναι με χρησιδάνειο. Αν εσύ παίρνεις το όποιο ρίσκο και εγγυάσαι τη σωστή λειτουργία της υπηρεσίας που πληρώνεις τότε μπράβο σου. Όμως αν μία στο εκατομμύριο σου λέω σταματήσει να λειτουργεί σωστά, θα πας στη Cosmote για δωρεάν αντικατάσταση; Είναι παράνομο με βάση το συμβόλαιο και τους όρους χρήσης που υπέγραψες. Η ερώτηση όμως είναι θα πάρεις το box της Cosmote για να δεις Netflix;. Αν υποστηριχτεί επίσημα, το οποίο θα γίνει και αυτό στους πρώτους μήνες του 2020, τότε όλα καλά.
Όταν αγοράζεις μια υπηρεσία, υπογράφεις ένα συμβόλαιο με τους όρους χρήσης της υπηρεσίας. Δεν αναφέρομαι σε δικό σου tv box. Στο λέω γιατί έχω πληρώσει μεγάλο πρόστιμο στην Αμερική γιατί βρήκαν λέει ότι με κάποιο τρόπο έβαλα εφαρμογή σε δικό τους box πράγμα που το απαγορεύει η εταιρεία. Άντε μετά να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Αν θέλουν μια χαρά βρίσκουν τι εφαρμογές βάζεις στο box και πώς. Ακόμα και νόμιμες.
Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Μόνο που το box δεν σου ανήκει αλλά είναι με χρησιδάνειο. Αν εσύ παίρνεις το όποιο ρίσκο και εγγυάσαι τη σωστή λειτουργία της υπηρεσίας που πληρώνεις τότε μπράβο σου. Όμως αν μία στο εκατομμύριο σου λέω σταματήσει να λειτουργεί σωστά, θα πας στη Cosmote για δωρεάν αντικατάσταση; Είναι παράνομο με βάση το συμβόλαιο και τους όρους χρήσης που υπέγραψες. Η ερώτηση όμως είναι θα πάρεις το box της Cosmote για να δεις Netflix;. Αν υποστηριχτεί επίσημα, το οποίο θα γίνει και αυτό στους πρώτους μήνες του 2020, τότε όλα καλά.
Καλησπέρα στην ομάδα,
Νέος συνδρομητής από σήμερα. Έληξε η συνδρομή μου χθες στο δορυφορικό και δρομολόγησα τον νέο δέκτη ΟΤΤ.
Συνδρομή Full pack με 28 Ε αντί του 25 που είχα και της ανανέωσης της δορυφορικής με πρόταση στα 22 Ε.
Με μια πρώτη ματιά μπορώ να σας πω:
1) Καλύτερη εικόνα από το δορυφορικό σε HD (Samsung) και σε 4Κ TV (LGc9) με σύνδεση 50/άρα.
2) Θέλει χρόνο για να συνηθήσει κάποιος το soft και όλο το σύστημα, όχι όμως για κάποιον που έχει ήδη ασχοληθεί ήδη με BoxTV και Android TV.
3) Δεν υπάρχει στο Boxάκι θύρα USB για άλλα κόλπα. Μπορούμε να βάλουμε με κάποιον τρόπο?
4) Λειτούργησε άψογα σε pc, laptop και τηλέφωνα (Huawei horor10, Samsung note9-10, Oneplus 5T), χωρίς να υπάρχουν οδηγίες στο κουτί. Γιατί?
5) Συνδέθηκε αμέσως, όπως ήταν και το δορυφορικό, σε όλες τις HD ΤV με HDMI modulator και ασύρματη σύνδεση για το τηλεχ/ριο.
Καλές θεάσεις σε όσους το επιλέξουν.
Ο δέκτης μπορεί να συνδεθεί κσι ασύρματα.Καλησπερα,
Δυο απορίες αν είναι εύκολο, έχεις συνδέσει κατευθείαν τον δέκτη στο router ή έχεις powerline? και δεύτερον το replay tv παίζει κανονικά;
Ευχαριστώ
Sent from my iPhone using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.