Με την υποσημείωση βεβαία ότι δεν ταυτίζονται οι ώρες με τα προγράμματα και αναγκάζεσαι να πάς και στο επόμενο για να δείς κάτι ολοκληρωμένα, αλλά φυσικά αυτό δεν είναι πρόβλημα του ΟΤΕ αλλά της ελεύθερης τηλεόραση και του μη σωστού προγραμματισμού που την διακρίνει.
Υπαρχει εφαρμογη Euroleague TV;
Από την Cosmote ήταν σίγουρα, Τώρα παίζει κανονικα.Οπότε θα ναι από αυτούς το πρόβλημα..
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω προσπαθώ να την περάσω στο shield tv pro που εχω και νιωθω οτι ειναι μάταιο η δεν κατάφερνε να εγκατασταθεί ή δεν ήταν συμβατή με την συσκευή...Καλησπέρα. Έχω ένα tv box,το beelink gt1 ultimate και κατέβασα την εφαρμογή απο το store. Την άνοιξε κανονικά και περιηγηθηκα ως επισκέπτης. Με εντυπωσίασε είναι η αληθεια! Θεωρητικά όμως δεν θα έπρεπε να υποστηρίζεται η συσκευή μου αφού είναι ρουταρισμενη. Τι γίνεται λοιπόν; Υπάρχει περίπτωση αν κάνω συνδρομή να μην μπορώ να μπω με Id άσχετα αν μπαίνω τώρα ; Η αντίστοιχη εφαρμογή της Vodafone tv για παράδειγμα δεν ανοίγει καν ( λόγω ρουτ).Εχω μπερδευτεί. Δοκίμασε κανένας να τρέξει την εφαρμογή στο συγκεκριμένο μηχανάκι με συνδρομή ή σε κάποιο αλλο κινέζικο μποξακι ;
Ευχαριστω
Στάλθηκε από το ASUS_X00GD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κανένα χάλι. Το ένα είναι mini cinema pack μόνο με τα cinema tv 1 κτλ και άνευ 12 μηνης δέσμευσης και το άλλο είναι full cinema pack που περιλαμβάνει όλο το μπουκέτο με 12 μηνη δέσμευση. Το ένα βγαίνει στα 5 ευρώ το άλλο στα 19 ευρώ.Γενικώς με τα κανάλια τα έχουν κάνει άντε να μην πω ...@$%^$#
Άλλα κανάλια υπάρχουν στο boxaki, άλλα στην εφαρμογή, άλλα στο δορυφορικό !
Εγώ έβαλα δοκιμαστικά το πακετάκι των ντοκυμαντέρ των 5,00 ευρώ (την εφαρμογή όχι το boxaki).
Το "Crime+Investigation" πχ παίζει με συμβόλαιο στο box αλλά όχι στο mini pack ott των 5,00 ευρώ (τα ντοκυμαντέρ).
Λείπει το "E!" , γενικά υπάρχει ένα χάος !
66.90 εννοείς. 47.90 χρεώνει το 100Κανένα χάλι. Το ένα είναι mini cinema pack μόνο με τα cinema tv 1 κτλ και άνευ 12 μηνης δέσμευσης και το άλλο είναι full cinema pack που περιλαμβάνει όλο το μπουκέτο με 12 μηνη δέσμευση. Το ένα βγαίνει στα 5 ευρώ το άλλο στα 19 ευρώ.
56,90 για 100αρη Ίντερνετ και cinema pack full με ψήνει.
20 nova full pack και 19 ΟΤΕ sport pack... 39 ...νομίζω εξαιρετικόπληρωνεις και οτε και νοβα,ποσα δινεις συνολικα για τηλεοραση φιλε;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.