Nέα Cosmote IP TV - OTT

Καλησπέρα και καλή σαρακοστή σε όλους,
Έχει βρει κανείς σας τρόπο να εγκατασταθεί σε xiaomi mi Box το cosmote ott γιατί η κλασική έκδοση σε Android μου εμφανίζει μη υποστήριξη συσκευής. Λογικά για Android tv έχει άλλη έκδοση;

-Αυτό που αναφέρεις με το παίξιμο του φωτός , δεν το έχω διαπιστώσει εγώ. Μήπως καμμία ρύθμιση στην τηλεόραση σου?
-Καμία φορά το κάνει και δεν έμενα αυτό για τον μέγιστο αριθμό συσκευών , ενώ παίζεις μόνο το box και όχι το κινητό μου που το έχω περάσει.
-Εχω και εγώ Νόβα , αλλά στο αντίστοιχο Νόβα Go η ποιότητα είναι χάλια! Ανώτερη ανάλυση έχουν τα 720p ,όπως επίσης και στο Νόβα On Demand. Πολύ ανώτερος ο ΟΤΕ στο συγκεκριμένο θέμα.

Με την υποσημείωση βεβαία ότι δεν ταυτίζονται οι ώρες με τα προγράμματα και αναγκάζεσαι να πάς και στο επόμενο για να δείς κάτι ολοκληρωμένα, αλλά φυσικά αυτό δεν είναι πρόβλημα του ΟΤΕ αλλά της ελεύθερης τηλεόραση και του μη σωστού προγραμματισμού που την διακρίνει.

Δυστυχώς αυτό διακρίνει όχι μόνο τα ελεύθερα κανάλια, αλλά και πολλά συνδρομητικά (fox, ng, bbc κ.α.). Αποτελεί δε πρόβλημα κυρίως όταν έχεις προγραμματίσει εγγραφή, αφού, σε αντίθεση με το Replay TV, δεν μπορείς να πας στο επόμενο πρόγραμμα.

Καλή σαρακοστή παιδιά!
Έχω Νόβα 100αρα και Cinema Pack στα 45 .
Cosmote τώρα έκανα το ΟΤΤ 28 .

Δεν παίζει τίποτα στο live

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα. Έχω ένα tv box,το beelink gt1 ultimate και κατέβασα την εφαρμογή απο το store. Την άνοιξε κανονικά και περιηγηθηκα ως επισκέπτης. Με εντυπωσίασε είναι η αληθεια! Θεωρητικά όμως δεν θα έπρεπε να υποστηρίζεται η συσκευή μου αφού είναι ρουταρισμενη. Τι γίνεται λοιπόν; Υπάρχει περίπτωση αν κάνω συνδρομή να μην μπορώ να μπω με Id άσχετα αν μπαίνω τώρα ; Η αντίστοιχη εφαρμογή της Vodafone tv για παράδειγμα δεν ανοίγει καν ( λόγω ρουτ).Εχω μπερδευτεί. Δοκίμασε κανένας να τρέξει την εφαρμογή στο συγκεκριμένο μηχανάκι με συνδρομή ή σε κάποιο αλλο κινέζικο μποξακι ;
Ευχαριστω

Στάλθηκε από το ASUS_X00GD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα. Έχω ένα tv box,το beelink gt1 ultimate και κατέβασα την εφαρμογή απο το store. Την άνοιξε κανονικά και περιηγηθηκα ως επισκέπτης. Με εντυπωσίασε είναι η αληθεια! Θεωρητικά όμως δεν θα έπρεπε να υποστηρίζεται η συσκευή μου αφού είναι ρουταρισμενη. Τι γίνεται λοιπόν; Υπάρχει περίπτωση αν κάνω συνδρομή να μην μπορώ να μπω με Id άσχετα αν μπαίνω τώρα ; Η αντίστοιχη εφαρμογή της Vodafone tv για παράδειγμα δεν ανοίγει καν ( λόγω ρουτ).Εχω μπερδευτεί. Δοκίμασε κανένας να τρέξει την εφαρμογή στο συγκεκριμένο μηχανάκι με συνδρομή ή σε κάποιο αλλο κινέζικο μποξακι ;
Ευχαριστω

Στάλθηκε από το ASUS_X00GD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω προσπαθώ να την περάσω στο shield tv pro που εχω και νιωθω οτι ειναι μάταιο η δεν κατάφερνε να εγκατασταθεί ή δεν ήταν συμβατή με την συσκευή...

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Παρατηρώντας τα διαθέσιμα κανάλια π.χ. στο cinema pack παρατήρησα το εξής:

Στο cinema pack ΟΤΤ με 12μηνο συμβόλαιο υπάρχουν και τα κανάλια village cinema hd,tcm hd.Στα mini packs του ΟΤΤ χωρίς δέσμευση δεν βλέπω να υπάρχουν (σε κανένα από τα mini packs) τα κανάλια village cinema hd,tcm hd !

Επίσης κάτι άλλο περίεργο είναι το εξής:

Εδώ

https://nea-cosmotetv.gr/paketa/paketa-sumvolaiou

στα κανάλια του cinema pack με 12μηνο συμβόλαιο συμπεριλαμβάνει και το tcm hd.

Αντίθετα εδώ:

https://www.cosmote.gr/cosmotetv/re...availability_WAR_OTETVportlet_subscriber=true

που έχει πάλι τα κανάλια ανά πακέτο με τιμές,το κανάλι tcm hd δεν υπάρχει καν! Δεν υπάρχει σε κανένα πακέτο,ούτε στο full pack!
Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με το κανάλι tcm hd ? Είναι τελικά διαθέσιμο μόνο στο cinema/full pack του ΟΤΤ με συμβόλαιο ή δεν είναι καθόλου διαθέσιμο?

Επίσης κι εγώ αναρωτιέμαι αν τα κλασσικά κανάλια ant1 hd,open hd κλπ είναι πραγματικά διαθέσιμα σε HD ανάλυση μέσω της πλατφόρμας ΟΤΤ ή αν το σύμβολο hd είναι για να "περνάει η ώρα"... Σε εμάς που από επίγεια κεραία μέχρι στιγμής τα έχουμε μόνο σε sd θα ήταν χρήσιμη η hd προσθήκη στα επίγεια,για να δούμε περιστασιακά κάποια ταινία (όταν τύχει μια στο τόσο να βάλουν κάποια καλή)!

Γενικώς με τα κανάλια τα έχουν κάνει άντε να μην πω ...@$%^$#

Άλλα κανάλια υπάρχουν στο boxaki, άλλα στην εφαρμογή, άλλα στο δορυφορικό !

Εγώ έβαλα δοκιμαστικά το πακετάκι των ντοκυμαντέρ των 5,00 ευρώ (την εφαρμογή όχι το boxaki).
Το "Crime+Investigation" πχ παίζει με συμβόλαιο στο box αλλά όχι στο mini pack ott των 5,00 ευρώ (τα ντοκυμαντέρ).

Λείπει το "E!" , γενικά υπάρχει ένα χάος !

Γενικώς με τα κανάλια τα έχουν κάνει άντε να μην πω ...@$%^$#

Άλλα κανάλια υπάρχουν στο boxaki, άλλα στην εφαρμογή, άλλα στο δορυφορικό !

Εγώ έβαλα δοκιμαστικά το πακετάκι των ντοκυμαντέρ των 5,00 ευρώ (την εφαρμογή όχι το boxaki).
Το "Crime+Investigation" πχ παίζει με συμβόλαιο στο box αλλά όχι στο mini pack ott των 5,00 ευρώ (τα ντοκυμαντέρ).

Λείπει το "E!" , γενικά υπάρχει ένα χάος !
Κανένα χάλι. Το ένα είναι mini cinema pack μόνο με τα cinema tv 1 κτλ και άνευ 12 μηνης δέσμευσης και το άλλο είναι full cinema pack που περιλαμβάνει όλο το μπουκέτο με 12 μηνη δέσμευση. Το ένα βγαίνει στα 5 ευρώ το άλλο στα 19 ευρώ.

56,90 για 100αρη Ίντερνετ και cinema pack full με ψήνει.

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Κανένα χάλι. Το ένα είναι mini cinema pack μόνο με τα cinema tv 1 κτλ και άνευ 12 μηνης δέσμευσης και το άλλο είναι full cinema pack που περιλαμβάνει όλο το μπουκέτο με 12 μηνη δέσμευση. Το ένα βγαίνει στα 5 ευρώ το άλλο στα 19 ευρώ.

56,90 για 100αρη Ίντερνετ και cinema pack full με ψήνει.
66.90 εννοείς. 47.90 χρεώνει το 100

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

πληρωνεις και οτε και νοβα,ποσα δινεις συνολικα για τηλεοραση φιλε;
20 nova full pack και 19 ΟΤΕ sport pack... 39 ...νομίζω εξαιρετικό

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

-Εχω και εγώ Νόβα , αλλά στο αντίστοιχο Νόβα Go η ποιότητα είναι χάλια! Ανώτερη ανάλυση έχουν τα 720p ,όπως επίσης και στο Νόβα On Demand. Πολύ ανώτερος ο ΟΤΕ στο συγκεκριμένο θέμα.[/QUOTE]

Δεν συγκρίνω το go...

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk