Νέα για Cosmote TV

Ξετρύπωσα ένα public στατιστικό για το OTETV το οποίο είχε παρουσιαστεί σε ένα συνέδριο ευρυζωνικότητας.

2e5e128da72d4a1eaddfae95590348f5.png

Το στατιστικό έχει διαθέσιμα δεδομένα μέχρι το 2015, με peak τους 380.000 συνδρομητές τότε (τέλος του 2016 είχε 502.000)

Στο τι είναι πολύ μπροστά πλέων από τον ανταγωνισμό; από ταινίες και αθλητικά είναι θέμα γούστου και δεν νομίζω να αναφέρεις αυτό.
Γιατί αν δεν κάνω λάθος Μόνο το replay tv έχει που δεν έχει ο αντίπαλος. Και ο αντίπαλος έχει εξοχικό.
Ο αντίπαλος δίνει το on demand μονο σε triple play...

Ναι αλλα είναι όλο δωρεάν και οι καινούριες ταινίες. Οποτε ο καθένας έχει τα θετικά του

Δηλαδή τις ταινίες π.χ. doctor strange ή Οι Σύμμαχοι που η cosmote τις χρεώνει 2.5 ευρώ, η nova τις διαθέτει χωρίς χρέωση;Μιλάω βασικά για ταινίες που είναι διαθέσιμες μετά από την προβολή στους κινηματογράφους

Έχουμε πει πως στι θέμα του ondemand, η nova είναι πολύ μπροστά καθώς και πλουσιότερη βαση έχει αλλά κυρίως όλα είναι δωρεάν και οι καινούργιες ταινίες ανεβαίνουν αμέσως. Μεγάλη βέβαια υποθεση για τον ΟΤΕ το replay tv και απορω γιατί δεν το βάζει και η nova?

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχουμε πει πως στι θέμα του ondemand, η nova είναι πολύ μπροστά καθώς και πλουσιότερη βαση έχει αλλά κυρίως όλα είναι δωρεάν και οι καινούργιες ταινίες ανεβαίνουν αμέσως. Μεγάλη βέβαια υποθεση για τον ΟΤΕ το replay tv και απορω γιατί δεν το βάζει και η nova?

Και για όλα αυτά η τιμη του πακετου είναι η ιδια?
Μηπως στον οτε πληρωνεις μεν τις ταινιες αλλα με την διαφορα της τιμης σου ερχεται μια η άλλη βλέποντας καποιες ταινιες το μηνα?
Γιατι εάν είναι ετσι εγω π.χ που δεν πολυβλεπω ταινιες γιατι να μην πληρωσω μονο γι αυτά που θα δω?

Βρε παιδιά μην το πολυκουράζουμε. Αν συγκρίνουμε το on demand της nova με το tv plus της cosmote, υπερτερεί λίγο ή πολύ-αναλόγως τα γούστα- η πρώτη. Το επί πληρωμή on demand της cosmote είναι μία ξεχωριστή υπηρεσία, ανάλογη της ενοικίασης dvd, η οποία αξίζει για ταινίες οι οποίες έχουν μόλις προβληθεί στους κινηματογράφους και δεν έχουν διατεθεί ακόμη για προβολή στις συνδρομητικές πλατφόρμες - και που αντίστοιχή της δεν υπάρχει στη nova

Και για όλα αυτά η τιμη του πακετου είναι η ιδια?
Μηπως στον οτε πληρωνεις μεν τις ταινιες αλλα με την διαφορα της τιμης σου ερχεται μια η άλλη βλέποντας καποιες ταινιες το μηνα?
Γιατι εάν είναι ετσι εγω π.χ που δεν πολυβλεπω ταινιες γιατι να μην πληρωσω μονο γι αυτά που θα δω?
Η τιμή είναι η ίδια και λιγότερη απο τον ΟΤΕ...

Η τιμή είναι η ίδια και λιγότερη απο τον ΟΤΕ...

Και από που βγαινει αυτό?
Το φουλ πακετο του οτε είναι πιο ακριβο από αυτό της νοβα?
Ασε που νομιζω ότι για να εχεις ολες τις υπηρεσίες της νοβα χρειαζεσαι το triple play......
Μπορει να κανω λαθος και να ξερεις κατι παραπανω,αλλα με βαση τους τιμοκαταλογους δεν μου βγαινει όπως τα λες...
Είναι αρκετα μεγαλη η διαφορα στα φουλ του ενός και του αλλου.
Φιλικα παντα,απλα ρωταω μηπως και δεν ξερω κατι και εχω λαθος εντυπωση.
Εσυ που βλέπεις ότι είναι πιο χαμηλη η τιμη της νοβα?

Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

Κάτσε να το δώσει το on demand σε όλους του συνδρομητές της και βλέπουμε. Όταν εννοώ όλους εννοώ αυτούς που δεν έχουν forthnet και σε αυτούς που έχουν τον 865.

Παιδιά εγώ μιλώ παντα με βαση την δικια μου εμπειρια καθώς δίνω για όλα στη νόβα γύρω 43 , ενω όταν ζήτησα αντίστοιχη προσφορά απο ΟΤΕ μου έδειχναν γύρω στα 47 χωρίς κινητά...
Ασε που νομιζω ότι για να εχεις ολες τις υπηρεσίες της νοβα χρειαζεσαι το triple play......
Μπορει να κανω λαθος και να ξερεις κατι παραπανω,αλλα με βαση τους τιμοκαταλογους δεν μου βγαινει όπως τα λες...

@AKISΚDG οταν λες για ολα,τι εννοεις;Για καντο λιγακι πιο λιανα για να δουμε και τις αντιστοιχες τιμες του cosmote

Κοίτα στις προσφορές μην γεμίζουμε το θέμα με άσχετα Γιατί μετά θα σβηστούν- μεταφερθουν

@AKISΚDG οταν λες για ολα,τι εννοεις;Για καντο λιγακι πιο λιανα για να δουμε και τις αντιστοιχες τιμες του cosmote

για να μην βγούμε εκτός θέματος, σου έστειλα μήνυμα...

H 3η σεζόν της σειράς Fargo αποκλειστικά στην COSMOTE TV

βραβευμένη με Χρυσές Σφαίρες και Emmy® σειρά του Νόα Χόλεϊ, Fargo, επιστρέφει με την 3η σεζόν, σε πρώτη τηλεοπτική προβολή αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Ο 3ος κύκλος έρχεται με νέο καστ, νέα αστυνομική πλοκή και χαρακτήρες. Το Fargo κάνει πρεμιέρα στο COSMOTE CINEMA 4HD, την Παρασκευή 21 Απριλίου, στις 23.00, ενώ θα είναι διαθέσιμο και on demand, στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS .

πηγη