Ο αντίπαλος δίνει το on demand μονο σε triple play...Στο τι είναι πολύ μπροστά πλέων από τον ανταγωνισμό; από ταινίες και αθλητικά είναι θέμα γούστου και δεν νομίζω να αναφέρεις αυτό.
Γιατί αν δεν κάνω λάθος Μόνο το replay tv έχει που δεν έχει ο αντίπαλος. Και ο αντίπαλος έχει εξοχικό.
Έχουμε πει πως στι θέμα του ondemand, η nova είναι πολύ μπροστά καθώς και πλουσιότερη βαση έχει αλλά κυρίως όλα είναι δωρεάν και οι καινούργιες ταινίες ανεβαίνουν αμέσως. Μεγάλη βέβαια υποθεση για τον ΟΤΕ το replay tv και απορω γιατί δεν το βάζει και η nova?
Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι αλλα είναι όλο δωρεάν και οι καινούριες ταινίες. Οποτε ο καθένας έχει τα θετικά του
Η τιμή είναι η ίδια και λιγότερη απο τον ΟΤΕ...Και για όλα αυτά η τιμη του πακετου είναι η ιδια?
Μηπως στον οτε πληρωνεις μεν τις ταινιες αλλα με την διαφορα της τιμης σου ερχεται μια η άλλη βλέποντας καποιες ταινιες το μηνα?
Γιατι εάν είναι ετσι εγω π.χ που δεν πολυβλεπω ταινιες γιατι να μην πληρωσω μονο γι αυτά που θα δω?
Η τιμή είναι η ίδια και λιγότερη απο τον ΟΤΕ...
Έχουμε πει πως στι θέμα του ondemand, η nova είναι πολύ μπροστά καθώς και πλουσιότερη βαση έχει αλλά κυρίως όλα είναι δωρεάν και οι καινούργιες ταινίες ανεβαίνουν αμέσως. Μεγάλη βέβαια υποθεση για τον ΟΤΕ το replay tv και απορω γιατί δεν το βάζει και η nova?
Αυτές είναι οι καινούριες;
http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/prosthetes-upiresies-/nova-on-demand/tainies/
Και από που βγαινει αυτό?
Το φουλ πακετο του οτε είναι πιο ακριβο από αυτό της νοβα?
Ασε που νομιζω ότι για να εχεις ολες τις υπηρεσίες της νοβα χρειαζεσαι το triple play......
Μπορει να κανω λαθος και να ξερεις κατι παραπανω,αλλα με βαση τους τιμοκαταλογους δεν μου βγαινει όπως τα λες...
Είναι αρκετα μεγαλη η διαφορα στα φουλ του ενός και του αλλου.
Φιλικα παντα,απλα ρωταω μηπως και δεν ξερω κατι και εχω λαθος εντυπωση.
Εσυ που βλέπεις ότι είναι πιο χαμηλη η τιμη της νοβα?
Και από που βγαινει αυτό?
Το φουλ πακετο του οτε είναι πιο ακριβο από αυτό της νοβα?
Ασε που νομιζω ότι για να εχεις ολες τις υπηρεσίες της νοβα χρειαζεσαι το triple play......
Μπορει να κανω λαθος και να ξερεις κατι παραπανω,αλλα με βαση τους τιμοκαταλογους δεν μου βγαινει όπως τα λες...
Είναι αρκετα μεγαλη η διαφορα στα φουλ του ενός και του αλλου.
Φιλικα παντα,απλα ρωταω μηπως και δεν ξερω κατι και εχω λαθος εντυπωση.
Εσυ που βλέπεις ότι είναι πιο χαμηλη η τιμη της νοβα?
@AKISΚDG οταν λες για ολα,τι εννοεις;Για καντο λιγακι πιο λιανα για να δουμε και τις αντιστοιχες τιμες του cosmote
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.