Νέα για τη Nova

μονο αμα βασιστουμε στη διαφημηση και στο site τους οταν καναμε το συμβολαιο που λεγανε ζωντανα κ αοοκλειστικα η superleague μεχρι το 2019.

το μπερδεμα ειναι πιο μεγαλο. για μερικες ομαδες της sl θα τις εχει. για τις υπολειπες τι θα κανεις?
οι άλλες θα κλείσουνε το μαγαζί τους επιτέλους. Και θα έχουμε ένα πρωτάθλημα με 10-12 ομάδες. Κάτι που έπρεπε να είχε γίνει χρόνια!!!

οι άλλες θα κλείσουνε το μαγαζί τους επιτέλους. Και θα έχουμε ένα πρωτάθλημα με 10-12 ομάδες. Κάτι που έπρεπε να είχε γίνει χρόνια!!!

Αυτό δεν προκυπτει από πουθενα.Αφενος καπου θα βρουν τηλεοπτικη στεγη εστω και με μικροτερο ποσο,αλλα ακομα και να μην βρουν και υποβιβαστουν ,υπαρχουν άλλες από κατω που περιμενουν πως και πως να ανεβουν
Αν ηθελε ο συνετερισμος να γινει αναδιοργανωση θα ειχε γινει και θα τα ειχαν βρει μια χαρα με τη ΝΟΒΑ

Δεν μπορείς να διακόψεις αζημίως τη σύμβαση σου λόγω διαφοροποιημένου προγράμματος. Το penalty θα ισχύει σε κάθε περίπτωση, κανονικά.

Το οποίο όπως με έχει ενημερώσει με αυτή τη σειρά η Cosmote, η Vodafone και η Wind δεν είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις παρά μόνο αν αποφασίσεις να επιστρέψεις στη Forthnet.

Φαντάζομαι δεν το έχουν βγάλει από το κεφάλι τους, κάπου πατάνε νομικά.

Μόνο και μόνο που θα σε ζαλίζουν κάθε μέρα στα τηλέφωνα δικηγόροι,εισπρακτικές κλπ.δεν νομίζω να αξίζει ο κόπος να σπάσεις το συμβόλαιο.Απλά κάνεις υπομονή οι πληρώνεις και φεύγεις.

Προτιμώ να με ζαλίζουν παρά να τους πληρώσω, αν και εμένα προσωπικά το 24μηνο μου λήγει Δεκέμβριο του 2018, οπότε για 3 μήνες θα κάνω υπομονή.

Εκτός αν πάρει τον Ολυμπιακό στη μπάλα, όπου εκεί θα το σκεφτώ πάντα με αναπροσαρμογή συμβολαίου προς τα κάτω

η γνωμη μου ειναι οτι θα εχει τους τρεις μεγαλους και τον παοκ.και θα αποκτησει και αλλα πρωταθληματα ξενα και ετσι θα φτιαξει ενα αξιοπρεπες αθλητικο πακετο.υπαρχουν παρα πολυ καλα ξενα πρωταθληματα εκει εξω που ειναι και ενδιαφεροντα εχει την τσαμπιονσιπ το γαλλικο την ολλανδια και τα τρια πρεπει να τα ξανανεωσει.απο εκει και περα και το ρωσικο εχει ενδιαφερον και το βελγικο και το τουρκικο με τις μεγαλες στα εκτος εδρας να τρωνε πολυ ξυλο.υπαρχει το βραζιλιανικο το αργεντινικο.αν ανανεωσει και τα κυπελλα που εχει ηδη εχει και την ευρολιγκα και το τσαμπιονς λιγκ του μπασκετ.ναι μεν μπορει να μην ειναι πρωταθληματα α επιλογης αν εξαιρεσεις το γαλλικο αλλα υπαρχει πολυ κοσμος που τα παρακολουθει και σαν ποδοσφαιροφιλοι και λογω στοιχηματος.αρα επιλογες υπαρχουν αν υπαρχουν και χρηματα.

δλδ να νιώθω χαζός που μου έδωσαν 48.50/μήνα το Sports Pack με VSDL 50άρι?
Εγω μπάσκετ Euroleague θέλω να βλέπω την αρμάδα του Πειραιά :)
ποδόσφαιρο δεν βλέπω (εκτός απο CL τον Μάϊο)

Τώρα ειχα 33/μήνα με Wind VDSL χωρίς τηλεοραση..

Τι λέτε, να περιμένω ?!

Το οποίο όπως με έχει ενημερώσει με αυτή τη σειρά η Cosmote, η Vodafone και η Wind δεν είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις παρά μόνο αν αποφασίσεις να επιστρέψεις στη Forthnet.

Φαντάζομαι δεν το έχουν βγάλει από το κεφάλι τους, κάπου πατάνε νομικά.

Υποχρεωμένος να το πληρώσεις είσαι, λογαριασμός στο ΑΦΜ σου θα εκδοθει για μονομερές σπάσιμο συμβολαίου και θα χρεωθεί η ρήτρα που περιλαμβάνεται. Το πως θα πάρει τα χρήματα της η ετείαιρία αν αποφασίσεις να μην πληρώσεις είναι άλλο θέμα. Ότι θα είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις όμως, θα είσαι.

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Προτιμώ να με ζαλίζουν παρά να τους πληρώσω, αν και εμένα προσωπικά το 24μηνο μου λήγει Δεκέμβριο του 2018, οπότε για 3 μήνες θα κάνω υπομονή.

Εκτός αν πάρει τον Ολυμπιακό στη μπάλα, όπου εκεί θα το σκεφτώ πάντα με αναπροσαρμογή συμβολαίου προς τα κάτω[/

Αν σε ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός, ασφαλώς θα σε ενδιαφέρουν και τα εκτός έδρας ματς του.
Αυτά πως θα τα βλέπεις ?? Πως θα δεις τα Κέρκυρα-Ολυμπιακός, Παναιτωλικός-Ολυμπιακός, Λαμία-Ολυμπιακός πχ.
αν η Κέρκυρα-Παναιτωλικός-Λαμία δεν τα βρουν και δεν υπογράψουν αντίστοιχη συμφωνία με τη NOVA ???

Re: Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Υποχρεωμένος να το πληρώσεις είσαι, λογαριασμός στο ΑΦΜ σου θα εκδοθει για μονομερές σπάσιμο συμβολαίου και θα χρεωθεί η ρήτρα που περιλαμβάνεται. Το πως θα πάρει τα χρήματα της η ετείαιρία αν αποφασίσεις να μην πληρώσεις είναι άλλο θέμα. Ότι θα είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις όμως, θα είσαι.

Στο τηλέφωνο όλοι μου είπαν ότι είμαι καλυμμένος νομικά. Θα το ψάξω περαιτέρω φυσικά μιας και μάλλον υπάρχει σχετική απόφαση, αλλιώς δεν μπορεί να είναι σύμπτωση που με πήραν όλοι μαζεμένοι να κάνω αίτηση φορητότητας ισχυριζόμενοι ότι δεν θα έχω καμία επίπτωση

Αν σε ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός, ασφαλώς θα σε ενδιαφέρουν και τα εκτός έδρας ματς του.
Αυτά πως θα τα βλέπεις ?? Πως θα δεις τα Κέρκυρα-Ολυμπιακός, Παναιτωλικός-Ολυμπιακός, Λαμία-Ολυμπιακός πχ.
αν η Κέρκυρα-Παναιτωλικός-Λαμία δεν τα βρουν και δεν υπογράψουν αντίστοιχη συμφωνία με τη NOVA ???

Εμ γι' αυτό λέμε ότι είναι μπέρδεμα και ακόμα και να πάρει τους 4 μεγάλους δεν θα έχει κερδίσει και πολλά (το έχω σίγουρο ότι η Cosmote θα τσιμπήσει έναν από τους μεγάλους)

Re: Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Ο καθένας θα πράξει με ότι τον καλύπτει και τον συμφερει
Τα πάντα θα κριθούν από την σωστή τιμολόγηση του περιεχομενου
Δεν έχει νόημα να γράφουν κάποιοι ότι θα διακόψουν θα τα σπάσουν θα θα θα

Εγώ ελπίζω μπας και από τα 37 μύρια αναβάθμισει σινεμά και ντοκ. Προσωπικά δεν με νοιάζει ποιες ομάδες θα μείνουν

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Στο τηλέφωνο όλοι μου είπαν ότι είμαι καλυμμένος νομικά. Θα το ψάξω περαιτέρω φυσικά μιας και μάλλον υπάρχει σχετική απόφαση, αλλιώς δεν μπορεί να είναι σύμπτωση που με πήραν όλοι μαζεμένοι να κάνω αίτηση φορητότητας ισχυριζόμενοι ότι δεν θα έχω καμία επίπτωση

Εμ γι' αυτό λέμε ότι είναι μπέρδεμα και ακόμα και να πάρει τους 4 μεγάλους δεν θα έχει κερδίσει και πολλά (το έχω σίγουρο ότι η Cosmote θα τσιμπήσει έναν από τους μεγάλους)

Το χειρότερο σενάριο. Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που ενδιαφέρονται για τη Super League, δεν νομίζω
πως είναι διατεθειμένοι να πληρώνουν δύο συμβόλαια.

Προσωπικά προσανατολίζομαι στον παροπλισμό του καναπέ μου, κι επιστροφή στα γήπεδα μέσω εισιτηρίου διαρκείας.
Εκεί σίγουρα δεν θα συναντήσω "παπατζήδες", να μου αρνηθούν την είσοδο και θα χαρώ ότι και όποια έχω πληρώσει.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Ο καθένας θα πράξει με ότι τον καλύπτει και τον συμφερει
Τα πάντα θα κριθούν από την σωστή τιμολόγηση του περιεχομενου
Δεν έχει νόημα να γράφουν κάποιοι ότι θα διακόψουν θα τα σπάσουν θα θα θα

Έχει μεγάλη σημασία και νόημα, φίλε kataras. Για να κατανοήσει η εταιρεία το μέγεθος της ζημιάς που έρχεται
(και μάλιστα δωρεάν, χωρίς να πληρώσει λεφτά για ...γκάλοπ).

Ούτε επίσης συμφωνώ, πως όλα θα εξαρτηθούν από τη σωστή τιμολόγηση.
"Ολίγον έγκυος" ως γνωστόν δεν υφίσταται. Όπως επίσης και οι "ημίσιες μερίδες"
πέθαναν, μαζί με τα παλιά μεταπολεμικά "μαγέρικα".....
Βλέπω Super League σημαίνει: "Βλέπω 8 ματς για κάθε μία από τις 30 αγωνιστικές".

ΥΓ. Η ελπίδα βέβαια, πεθαίνει τελευταία. Κι εξαρτάται από την ικανότητα του "παπατζή"
και των "λαμογιών" που τον περιβάλλουν.....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Δεν αναφέρομαι μόνο στο σπορ κομματι
Θα συμφωνήσω με τον sakels σήμερα...

Εγώ πάντως όταν έκανα την ανανέωση στην Nova, ρώτησα για την Superleague και μου απάντησαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην γίνει ανανέωση. Εγώ μπορώ με βάση αυτό αν χρειαστεί να διακόψω χωρίς πρόστιμο; Φυσικά πρώτα θα περιμένω να δω ποιές ομάδες θα κρατήσει.

Στάλθηκε από το P6000 5.0 01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk