οι άλλες θα κλείσουνε το μαγαζί τους επιτέλους. Και θα έχουμε ένα πρωτάθλημα με 10-12 ομάδες. Κάτι που έπρεπε να είχε γίνει χρόνια!!!το μπερδεμα ειναι πιο μεγαλο. για μερικες ομαδες της sl θα τις εχει. για τις υπολειπες τι θα κανεις?
οι άλλες θα κλείσουνε το μαγαζί τους επιτέλους. Και θα έχουμε ένα πρωτάθλημα με 10-12 ομάδες. Κάτι που έπρεπε να είχε γίνει χρόνια!!!
Δεν μπορείς να διακόψεις αζημίως τη σύμβαση σου λόγω διαφοροποιημένου προγράμματος. Το penalty θα ισχύει σε κάθε περίπτωση, κανονικά.
Το οποίο όπως με έχει ενημερώσει με αυτή τη σειρά η Cosmote, η Vodafone και η Wind δεν είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις παρά μόνο αν αποφασίσεις να επιστρέψεις στη Forthnet.
Φαντάζομαι δεν το έχουν βγάλει από το κεφάλι τους, κάπου πατάνε νομικά.
Προτιμώ να με ζαλίζουν παρά να τους πληρώσω, αν και εμένα προσωπικά το 24μηνο μου λήγει Δεκέμβριο του 2018, οπότε για 3 μήνες θα κάνω υπομονή.
Εκτός αν πάρει τον Ολυμπιακό στη μπάλα, όπου εκεί θα το σκεφτώ πάντα με αναπροσαρμογή συμβολαίου προς τα κάτω[/
Αν σε ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός, ασφαλώς θα σε ενδιαφέρουν και τα εκτός έδρας ματς του.
Αυτά πως θα τα βλέπεις ?? Πως θα δεις τα Κέρκυρα-Ολυμπιακός, Παναιτωλικός-Ολυμπιακός, Λαμία-Ολυμπιακός πχ.
αν η Κέρκυρα-Παναιτωλικός-Λαμία δεν τα βρουν και δεν υπογράψουν αντίστοιχη συμφωνία με τη NOVA ???
Υποχρεωμένος να το πληρώσεις είσαι, λογαριασμός στο ΑΦΜ σου θα εκδοθει για μονομερές σπάσιμο συμβολαίου και θα χρεωθεί η ρήτρα που περιλαμβάνεται. Το πως θα πάρει τα χρήματα της η ετείαιρία αν αποφασίσεις να μην πληρώσεις είναι άλλο θέμα. Ότι θα είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις όμως, θα είσαι.
Αν σε ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός, ασφαλώς θα σε ενδιαφέρουν και τα εκτός έδρας ματς του.
Αυτά πως θα τα βλέπεις ?? Πως θα δεις τα Κέρκυρα-Ολυμπιακός, Παναιτωλικός-Ολυμπιακός, Λαμία-Ολυμπιακός πχ.
αν η Κέρκυρα-Παναιτωλικός-Λαμία δεν τα βρουν και δεν υπογράψουν αντίστοιχη συμφωνία με τη NOVA ???
Στο τηλέφωνο όλοι μου είπαν ότι είμαι καλυμμένος νομικά. Θα το ψάξω περαιτέρω φυσικά μιας και μάλλον υπάρχει σχετική απόφαση, αλλιώς δεν μπορεί να είναι σύμπτωση που με πήραν όλοι μαζεμένοι να κάνω αίτηση φορητότητας ισχυριζόμενοι ότι δεν θα έχω καμία επίπτωση
Εμ γι' αυτό λέμε ότι είναι μπέρδεμα και ακόμα και να πάρει τους 4 μεγάλους δεν θα έχει κερδίσει και πολλά (το έχω σίγουρο ότι η Cosmote θα τσιμπήσει έναν από τους μεγάλους)
Ο καθένας θα πράξει με ότι τον καλύπτει και τον συμφερει
Τα πάντα θα κριθούν από την σωστή τιμολόγηση του περιεχομενου
Δεν έχει νόημα να γράφουν κάποιοι ότι θα διακόψουν θα τα σπάσουν θα θα θα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.