Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Η "Κ" της Κυριακής αναφέρει ότι ο εν λόγω αστυνομικός είχε λάβει και εύφημο μνεία για υποδειγματική σύλληψη υπόπτου , κατά το παρελθόν . Αρα δεν ήταν ας πούμε άπειρος , ή δεν είχε -δεν υπήρχαν καθόλου ενδείξεις τουλάχιστον - το σύνδρομο "Ράμπο" φυτεμένο μέσα του . Αρα δεν έφταιγε η υπηρεσία ( εκαπίδευση κλπ ) . Τότε τι έφταιξε και παράκουσε τις σαφείς διαταγές που είχε ;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

μα εφ' όοσν υπήρξε σαφής εντολή "απεμπλοκής" όπως λές , τότε ποιά είναι η ηθική και πολιτική ευθύνη και ποιών;

Ηθική και πολιτική ευθύνη όλων εκείνων πού επιτρέπουν τέτοιες αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές ,χωρίς δυστυχώς νά τίς προλαβαίνουν...
Ο τρόπος οργάνωσης τής ΕΛ.ΑΣ καί της αυστηρής επιλογής προσώπων γιά την συγκεκριμένη δουλειά χωλαίνει βαρυτατα εδώ και πολλά χρόνια.

Και φυσικά δεν ξεχνάω καί όσα συνέβησαν και στό παρελθόν από το 1985 δηλαδή μέχρις και σήμερα,συνολικά.

Η "Κ" της Κυριακής αναφέρει ότι ο εν λόγω αστυνομικός είχε λάβει και εύφημο μνεία για υποδειγματική σύλληψη υπόπτου , κατά το παρελθόν . Αρα δεν ήταν ας πούμε άπειρος , ή δεν είχε -δεν υπήρχαν καθόλου ενδείξεις τουλάχιστον - το σύνδρομο "Ράμπο" φυτεμένο μέσα του . Αρα δεν έφταιγε η υπηρεσία ( εκαπίδευση κλπ ) . Τότε τι έφταιξε και παράκουσε τις σαφείς διαταγές που είχε ;

Τό νά συλλάβω έναν ύποπτο γιά ληστεία,επί παραδείγματι,όπου δέν θά μού ζητηθούν και πολλές ´λεπτομέρειες´γιά τον τρόπο πού τό έκανα είναι εντελώς διαφορετικό από την στάση μου απέναντι σέ έναν νεαρό πού(να το δεχτώ χάριν τής συζήτησης)μού πετάει μπουκάλι ή βρίζει την μάνα μου.
Εντελώς διαφορετικό.
Δεν τσακώθηκαν δυό οδηγοί γιά παράβαση stop.
Eνας ´ειδικός φρουρός´πήρε τον νόμο στά χέρια του.

Μπορεί και η ´ειδική μνεία´να τον μετέτρεψε σέ Θεό,λέω εγώ τώρα...

Προφανώς σέ λιγο θα πρέπει να πάψουμε να γράφουμε επώνυμα,όσοι τουλάχιστον θεωρούμε φασιστικό τον εν λόγω χώρο........................

Αυτοί ξεφτυλίζουν ιδέες και αγώνες που πληρώθηκαν μέ αίμα και φυλακές...

Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Προφανώς σέ λιγο θα πρέπει να πάψουμε να γράφουμε επώνυμα,όσοι τουλάχιστον θεωρούμε φασιστικό τον εν λόγω χώρο........................

Αυτοί ξεφτυλίζουν ιδέες και αγώνες που πληρώθηκαν μέ αίμα και φυλακές...

Προσωπικά μόνο γέλιο μπορούν να μου βγάλουν.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Προσωπικά μόνο γέλιο μπορούν να μου βγάλουν.

Δεν νομίζω πώς είναι μόνον γιά γέλιο....
Ας ψάξει κάποιος να δεί πώς προέκυψαν ,τί συνέβη στο αντίστοιχο τής Θεσσαλονίκης,τί ´ενισχύσεις´δέχονται παγκοσμίως...
Ισως τότε δέν γελάμε μόνον.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Δεν νομίζω πώς είναι μόνον γιά γέλιο....
Ας ψάξει κάποιος να δεί πώς προέκυψαν ,τί συνέβη στο αντίστοιχο τής Θεσσαλονίκης,τί ´ενισχύσεις´δέχονται παγκοσμίως...
Ισως τότε δέν γελάμε μόνον.

Σπύρο, της Θεσσαλονίκης πότε έκλεισε ?????

Προσωπικά το πρώτο λινκ το βρήκα αποκρουστικό και χυδαίο.

Και άκρως ανησυχητικό..

Τίποτα το ιδιαίτερο, θα έλεγα.
Απλώς τα προσωπεία πέφτουν.

Φασίστες είναι και αυτοί. "Αλλά με την καλή έννοια!" -bye-

Από τέτοιες δηλώσεις έχει γεμίσει το διαδίκτυο (τρομοκρατία του διαδικτύου το είχα ονομάσει κάποτε).
Τέλος πάντων.

Εμένα μου δείχνει πως τον καταφέρνουν μια χαρά το στόχο τους.

Προσωπικά το πρώτο λινκ το βρήκα αποκρουστικό και χυδαίο.

Και άκρως ανησυχητικό..

δλδ, το προτελευταίο post από το δεύτερο link δεν σου λέει τίποτα ?????

για κοίτα καλύτερα...

Αυτό που θα ήταν ενδιαφέρον, θα ήταν να έλεγε και την γνώμη της η πιτσιρικαρία του forum.

Δίπλα μας τους έχουμε. Ζεστούς-ζεστούς.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Σπύρο, της Θεσσαλονίκης πότε έκλεισε ?????

Εχουν γραφτεί σέ προηγούμενα πόστ ...
Οταν έκλεισε πάντως οι αποχωρήσαντες εκαναν συγκεκριμένες καταγγελίες γιά ´χρηματοδοτήσεις´αλλά συνολικά το γεγονός αποσιωπήθηκε απο τόν εγχώριο Τύπο...
Γενικά δεν υπάρχει μεγαλύτερη συνεισφορά στην Εξουσία όταν φοράς τέτοια ´προβιά´πού θάλεγε και κάποιος πολιτικός παλαιάς κοπής πού δέν ζεί πιά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

δλδ, το προτελευταίο post από το δεύτερο link δεν σου λέει τίποτα ?????

για κοίτα καλύτερα...

Μου είπε πολλά Αντώνη.
Πάρα Πολλά..

Απλά έχω ένα πρόβλημα με τις βλαστήμιες.
Ειδικά μέρες που έρχονται !!!

Κα να στο θέσω και αλλιώς.
αν ο τύπος είναι τόσο μαμίκουλας και έχει @@@ τότε να πάει να μαμήσει τη μάνα του και τον πατέρα του και να αφήσει τον Χριστό (μου) ήσυχο !!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Μου είπε πολλά Αντώνη.
Πάρα Πολλά..

Απλά έχω ένα πρόβλημα με τις βλαστήμιες.
Ειδικά μέρες που έρχονται !!!

Κα να στο θέσω και αλλιώς.
αν ο τύπος είναι τόσο μαμίκουλας και έχει @@@ τότε να πάει να μαμήσει τη μάνα του και τον πατέρα του και να αφήσει τον Χριστό (μου) ήσυχο !!!!

προφανώς αναφερόταν στο "φακέλωμα" των αντιφρονούντων.