Από youtube 4K HDR είνει το υλικό.Μα στο λέει ξεκάθαρα βρε Θωμά.
Picture Mode (SDR).
Τι υλικό παίζεις και από ποιά πηγή; Για να δείξει HDR και πιθανότατα τα πολύ κορεσμένα χρώματα που αποζητάς, πρέπει να του δώσεις video με HDR (HDR10/HDR10+/DV) υλικό είτε από δισκάκι, είτε από disc rip, είτε από Netflix 4K.
Το YouTube χρησιμοποιεί ένα profile το οποίο δεν υποσιτίζεται από το shield ακόμα. Για αυτό και δεν ενεργοποιείται το HDR.Μήπως φταίει το καλώδιο από το nvidia στον ενισχυτή; Δε θυμάμαι αν είναι 4Κ
Δεν είναι έτσι Τάσο, πλέον.Συγνώμη, και κλειστό να είναι το HDR στο Nvidia, δεν μετατρέπει αυτόματα το HDR->SDR ;
Οπως έχω ξαναγράψει, τα έχω κλειστά τα HDR παντού στα players κι έχω βρει την ησυχία μου. Μια χαρά φως έχει και δυναμική και όλα.
Θωμά όταν περάσει η εποχή των δοκιμών θα δεις ότι είναι μπελάς το hdr. Κανένα νόημα σε προβολέα.
Μεγάλο λάθος κανείς το Nvidia TVShielrd pro.2019 οι εικόνες που βγάζει σε HDR από τον προβολέα Epson Q1000B είναι.απιστευτες και ειδικά από τα μπλου Ρέι ακόμη καλύτερες
Οι ρυθμίσεις που έχει ο epson ειδικά για το.HDR είναι πάρα πολλές και στις σκοτεινές εικόνες βλέπεις και την παραμικρή λεπτομέρεια
Αλλά το Nvidia πρέπει να τροφοδοτήσει με καλό υλικό τουλάχιστον 20 giga και μετά θα δει εικόνα παρά πολύ καλή.
Μπαίνει στο κάδρο και ο Μαραντζ, αυτό δεν το είχα σκεφτεί ούτε έχω κάνει κάποια ρύθμιση. Να το ρίξουμε μια ματιά και αυτό.Στην περίπτωση μου , όταν παίζω βιντεάκια HDR από το youtube 4Κ , είτε στην Oled μέσω mecool bb2 pro , είτε στο laser LG μου μέσω nvidia shield , βγάζει κατευθείαν ο LG το κλασικό σηματάκι. Όταν δεν θέλω HDR το απενεργοποιώ απλά από το Shield.
Mήπως είναι κ θεμα ρύθμισης AVR passthrough και τέτοια ...δεν ξέρω.
Θωμά, δοκίμασε να συνδέσεις την πηγή κατευθείαν στον προβολέα γιατί πιθανόν να δημιουργεί πρόβλημα ο AV ή οι ρυθμίσεις του.Μπαίνει στο κάδρο και ο Μαραντζ, αυτό δεν το είχα σκεφτεί ούτε έχω κάνει κάποια ρύθμιση. Να το ρίξουμε μια ματιά και αυτό.
Θα παραγγείλω τώρα ένα καλώδιο 4Κ 2.1 για το shield, να κάνω και μια συνδρομή netflix το ακριβό πακέτο να βρίσκεται, και οι δοκιμές συνεχίζονται.
Μέχρι να έρθει ο ειδικός να το ρυθμίσει γιατί δε βλέπω να γίνεται σωστή δουλειά αλλιώς.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.