Και ποιες είναι οι διαφορές; Τεχνικά μιλάω.Βασικά ο RS1200 είναι το "professional" model του NZ-500 (πιο δόκιμος όρος, είναι το custom install μοντέλο).
Μεγειές Θωμά!
Και ποιες είναι οι διαφορές; Τεχνικά μιλάω.Βασικά ο RS1200 είναι το "professional" model του NZ-500 (πιο δόκιμος όρος, είναι το custom install μοντέλο).
Μεγειές Θωμά!
Από ότι λέει εδώ, ο 1200 έχει απλώς ένα χρυσό δαχτυλίδι και όλα τα άλλα είναι ακριβώς τα ίδια. Και γενικά, όπου και να δεις, το μοντέλο το γράφουν NZ500/RS1200. Απλά ο ένας είναι για πώληση μέσω απλών μαγαζιών και ο άλλος για εταιρείες που κάνουν εγκαταστάσεις home cinema.Και ποιες είναι οι διαφορές; Τεχνικά μιλάω.
Λογικά (αν κρίνω από τον 700), έρχεται από το εργοστάσιο τέλεια (και σε SDR και σε HDR)Εγώ εντυπώσεις κι εσείς καμιά συμβουλή για ρυθμίσεις.
Δεν τίθεται θέμα ελπίδας. 15 χρόνια διαφορά τεχνολογίας μιλάμε.Το ελπίζω Μπάμπη.
Πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές στη βάση και είναι Κυριακή αύριο.
Από Δευτέρα θα δούμε.
Τι να τον κάνεις, να πιάνει αράχνες (όσο εσύ γυαλίζεις κάνα τασάκι από οξυά; )Τάσο, για να μετριάσω λίγο το σόκ της αλλαγής του Θωμά λέω να θυσιαστώ.
Να του δώσω τον 700 για κανένα 6-μηνο ώστε να μπεί σιγά-σιγά στο κόλπο κι αυτός, αυτό το διάστημα, να μου δώσει τον καινούριο για ρυθμίσεις και δοκιμές.![]()
Η οθόνη μου είναι 132 ίντσες Τάσο.Δεν τίθεται θέμα ελπίδας. 15 χρόνια διαφορά τεχνολογίας μιλάμε.
Μην αγχώνεσαι αν θα δεις διάφορες.
Πόσες ίντσες οθόνη έχεις;
Από θόρυβο πως πάει; Σε τι ποσοστό έχεις το laser ;
Κάπως έτσι, αλλά άσε να τον στήσω πρώτα. Αν έχω τον παλιό ακόμα θα τα βάλω και τα δυο και θα σου πω με σιγουριά.Άρα θα έλεγες ότι ο θόρυβος στο 75% είναι σαν low lamp κλασσική λάμπα;
Υπάρχει πάντα και το γνωστικό του Avclub. Όταν δεν ξέρω πως να ρυθμίσω έναν προβολέα (ειδικά επιπέδου τιμής D-ILA) , καλώ τον ISF Certified Μανώλη Καστρουνή να μου τον κάνει calibrate όσο καλύτερα γίνεται και όπως ταιριάζει στο μάτι μου και την αισθητική μου.Μάλλον πρέπει να εφαρμόσω αυτό που λέει ο Μπάμπης.
"Όταν όλα αποτύχουν δοκίμασε να διαβάσεις τα manual"![]()
Τι να τον κάνεις, να πιάνει αράχνες (όσο εσύ γυαλίζεις κάνα τασάκι από οξυά; )![]()
Τώρα εξηγείται (132") γιατί έχει πάει το κεντρικό σχεδόν στο πάτωμα. Ακούγεται ΟΚ τόσο χαμηλά;Η οθόνη μου είναι 132 ίντσες Τάσο.
Ο προβολέας από το κουτί του είχε το laser στο 100% κι εγώ το κατέβασα στο 75 πιο πολύ για να δω το θόρυβο. Ο θόρυβος ακούγεται σε όλο το δωμάτιο. Όχι πολύ αλλά τον ακούς με απόλυτη ησυχία στο
χώρο. Σε σύγκριση με τον παλιό που τον δούλευα όμως στην ψηλή σκάλα αυτός ακούγεται λιγότερο.
Θα το δούμε καλύτερα αυτό σε θέαση ταινίας.
Τάσο, σήμερα είδα κάποιες ταινίες, σκηνές δηλαδή όχι ολόκληρες, και μπορώ να πω οτι στο ελάχιστο να έχεις τον ήχο της ταινίας δεν ακούγεται ο προβολέας καθόλου, παρόλο που κάθομαι ακριβώς από κάτω. Το Lazer στο 75%Άρα θα έλεγες ότι ο θόρυβος στο 75% είναι σαν low lamp κλασσική λάμπα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.