Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B

Status
Not open for further replies.
Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

μια ακομα ερωτηση βλεπει κανενας τον με network browser το κοινοχρηστο δικτιο χωρις να τρεχει το myihome και ποιο upnp av server χρησιμοποιειται;-bye-

Δεν χρειάζεται ούτε το myihome ούτε upnp server. Τα κοινόχρηστα folder φαίνονται κανονικά στο mnt (αν αυτό εννοείς). Τα κοινόχρηστα folder του mnt φαίνονται με τον samba server που έχει.

απλά πρέπει να κάνεισ αναζήτηση στα κοινόχρηστα δίκτυα για να σε πάει στο network browser.εκεί θα δείς τα αρχεία που έχεις κοινόχρηστα στα windows

απλά πρέπει να κάνεισ αναζήτηση στα κοινόχρηστα δίκτυα για να σε πάει στο network browser.εκεί θα δείς τα αρχεία που έχεις κοινόχρηστα στα windows
αυτο κανω ,αλλα μερικες φορες δεν βλεπει τιποτα και λεει media server not fount ενω το τρελλο αυτο ειναι δθο μονιμα smb share που εχω του στυλ
\\mycom:\mysharefolder τα βλεπει κανονικα για αυτο ρωτησα μηπως τρεχει απο πισω κανενας upnp av server

Ποιές άλλες εφαρμογές εννοείς? Εγώ μόνο αυτήν έχω εγκαταστήσει πάντως.
εννοω αν παιζει η εφαρμογη μονο με εγκατασταση στο pc η θελει καιεγκατασταση ολου του πακετου εφαρμογων της συαμπας torrent client ftp server sto σκληρο του egreat

Έφτιαξε και το πρόβλημα με τους ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους...
Κομπλέ είμαστε...

help?περασα το νεο M31b_firmware_1023 και μετα κατεβαζω το syb8634.nmt τοβαζω στο usb και δεν το βλεπει με τιποτα.ξερει κανεις γιατι?

και εγω τι διο προβλημα εχω. Ρε παιδια μπορει καποιος που κατεβασε το syb8634.nmt να το ανεβασει στο rapidshare γιατι μαλλον δεν κατεβαινει σωστα απο τα συο site που προαναφερθηκαν.

To syb8634.nmt το θελεις για το plug in;

Λοιπον.. εγω εκανα αυτο που μου ειπε ο parisal.

βαζεις σε ενα στικακι και τα δυο (M31b_firmware_1023 και syb8634.nmt) μαζι με το lida.html και κανεις με αυτα κανεις την αναβαθμιση.
Οταν τελειωσει με το 1023, κανει επανεκινηση και θα παει κατευθειαν μονο του να κανει αναβαθμιση τις εφαρμογες.
Επιλεγεις παλι το usb και ετοιμος.
Μετα εχεις 50-17-080818-15-EGR-403 και στο firm και στις εφαρμογες.
ΑΛΛΑ εγω το plug in δεν κατορθωσα να το δω.
Δουλεια να εχουμε να κανουμε...

Το nmt αρχείο εμένα μου το είδε όταν το έβαλα χύμα στο root του stick.
Όσο το είχα σε φάκελο δε το έβλεπε...

Το nmt αρχείο εμένα μου το είδε όταν το έβαλα χύμα στο root του stick.
Όσο το είχα σε φάκελο δε το έβλεπε...

Το οτι το βλεπει, το βλεπει..
Το εγκατεστησες με αυτο τον τροπο;

To syb8634.nmt το θελεις για το plug in;

Λοιπον.. εγω εκανα αυτο που μου ειπε ο parisal.

βαζεις σε ενα στικακι και τα δυο (M31b_firmware_1023 και syb8634.nmt) μαζι με το lida.html και κανεις με αυτα κανεις την αναβαθμιση.
Οταν τελειωσει με το 1023, κανει επανεκινηση και θα παει κατευθειαν μονο του να κανει αναβαθμιση τις εφαρμογες.
Επιλεγεις παλι το usb και ετοιμος.
Μετα εχεις 50-17-080818-15-EGR-403 και στο firm και στις εφαρμογες.
ΑΛΛΑ εγω το plug in δεν κατορθωσα να το δω.
Δουλεια να εχουμε να κανουμε...
τα εβαλα οπως λες μου αλαζει το <f>σε 1023 οκ alla δεν συνεχειζει οπως λες ποιο πανω.να περασει και το nmt.οταν ειχα κανει πριν για το 818<φ>δεν ειχα προβλημα, τωρα γιατι?
τα τρια αρχεια τα βαζω σκετα χωρις φακελους?
αν κανεις ξερει κατι ας βοηθηση.thenks

Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Εμένα μετά την αναβάθμιση του firmware προχωρά στη διαδικασία αναβάθμισης των nmt, αλλά σταματά γιατί δεν βρίσκει λέει το usb...

Last edited:

Τι να σας πω βρε παιδια, εμενα δεν εβλεπε απο την αρχη το usb, μετα εβλεπε 2 usb_1 & usb_2.
Εκανα ενα κλεισιμο/ανοιγμα και εγινε η εγκατασταση με τα 3 αρχεια στο root.

Αλλα παλι, διαφορα δεν ειδα πουθενα, ουτε το ερμο το plug in μου βγαζει.
Ενω δουλευει κανονικα το MovieJukebox, ψαχνει, βρισκει τις ταινιες, δημιουργει το data φακελο & το index.htm δεν το χρησιμοποιει πουθενα.
Στα ξενα φορουμ δεν λενε τιποτα, το κρατανε μυστικο, ξερω γω;
Θα το παλεψουμε, τι να κανουμε;

Kosta δοκιμασε να το βαλεις στο root directory , του usb σου... οχι μεσα σε φακελο ... νομιζω αυτο ειναι το προβλημα. Το δοκιμαζω ετσι εγω τωρα.

Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Μετονομάστε το αρχείο 00-17-081023-15-EGR-403.nmt που θα κατεβάσετε σε syb8634.nmt για να το δει το μηχάνημα και βάλτε το στο root του usb.

και εγω τι διο προβλημα εχω. Ρε παιδια μπορει καποιος που κατεβασε το syb8634.nmt να το ανεβασει στο rapidshare γιατι μαλλον δεν κατεβαινει σωστα απο τα συο site που προαναφερθηκαν.

Θα το βρείτε εδώ:
http://rapidshare.com/files/162265788/syb8634.nmt

Γενικά χρειαζόμαστε τα τρία αυτά αρχεία μέσα σε ένα στικάκι, χύμα, χωρίς Folders.
50-17-081023-15-EGR-403-000.bin
linda.htm
syb8634.nmt

Αφού τρέξετε το 50-17-081023-15-EGR-403-000.bin και γίνει η εγκατάσταση (διαβάστε και καμμιά οδηγία σελίδες 26-27 από το manual.pdf, γίνεται αυτόματα επανεκκίνηση. Με την επανεκκίνηση σας ζητά να γίνει ενημέρωση και του ΝΜΤ. Εκεί εσείς απλά επιλέγετε το USB αντί για Δίκτυο (Online) που είναι προεπιλεγμένο.

Status
Not open for further replies.