αυτο κανω ,αλλα μερικες φορες δεν βλεπει τιποτα και λεει media server not fount ενω το τρελλο αυτο ειναι δθο μονιμα smb share που εχω του στυλαπλά πρέπει να κάνεισ αναζήτηση στα κοινόχρηστα δίκτυα για να σε πάει στο network browser.εκεί θα δείς τα αρχεία που έχεις κοινόχρηστα στα windows
παιζει χωρις εγκατασταση των αλλων εφαρμογων της syabas ?![]()
εννοω αν παιζει η εφαρμογη μονο με εγκατασταση στο pc η θελει καιεγκατασταση ολου του πακετου εφαρμογων της συαμπας torrent client ftp server sto σκληρο του egreatΠοιές άλλες εφαρμογές εννοείς? Εγώ μόνο αυτήν έχω εγκαταστήσει πάντως.
Το nmt αρχείο εμένα μου το είδε όταν το έβαλα χύμα στο root του stick.
Όσο το είχα σε φάκελο δε το έβλεπε...
τα εβαλα οπως λες μου αλαζει το <f>σε 1023 οκ alla δεν συνεχειζει οπως λες ποιο πανω.να περασει και το nmt.οταν ειχα κανει πριν για το 818<φ>δεν ειχα προβλημα, τωρα γιατι?To syb8634.nmt το θελεις για το plug in;
Λοιπον.. εγω εκανα αυτο που μου ειπε ο parisal.
βαζεις σε ενα στικακι και τα δυο (M31b_firmware_1023 και syb8634.nmt) μαζι με το lida.html και κανεις με αυτα κανεις την αναβαθμιση.
Οταν τελειωσει με το 1023, κανει επανεκινηση και θα παει κατευθειαν μονο του να κανει αναβαθμιση τις εφαρμογες.
Επιλεγεις παλι το usb και ετοιμος.
Μετα εχεις 50-17-080818-15-EGR-403 και στο firm και στις εφαρμογες.
ΑΛΛΑ εγω το plug in δεν κατορθωσα να το δω.
Δουλεια να εχουμε να κανουμε...
και εγω τι διο προβλημα εχω. Ρε παιδια μπορει καποιος που κατεβασε το syb8634.nmt να το ανεβασει στο rapidshare γιατι μαλλον δεν κατεβαινει σωστα απο τα συο site που προαναφερθηκαν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.