ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

Re: Απάντηση: ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

Όχι ρε συ. Ο Ναθ περιμένει να πάρει τον ντίλα 2 χιλιάρικα. Δεν το έχεις εμπεδώσει ακόμα? :flipout:

καταρχην δεν ενδιαφερομαι για προβολικο αυτη τη στιγμη.
μια χαρα ειμαι ( φτου φτου φτου)

οταν αλλαξω σε 1080p σου βαζω στοιχημα οτι τοσο θα το παρω το εργαλειο.(και δεν το προσδιοριζω σε 3 χρονια φυσικα )

Scripta manem.

Το παράδοξο όμως είναι οτι με την πώληση των D-ILA ασχολούνατι οι πάντες.... εκτός από αυτούς που τους έχουν...
icon10.gif

Ετσι συμβαινει ρε συ Μπαμπη.

Αλλοι ψαχνουν για ευκαιρια κι αλλοι για ευκαιρια να αναβαθμιστουν σε 15% καλυτερη ποιοτητα εικονας.

ααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

εχει αρχισει να μου λειπει ο Κεφαλας :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

καταρχην δεν ενδιαφερομαι για προβολικο αυτη τη στιγμη.
μια χαρα ειμαι ( φτου φτου φτου)

οταν αλλαξω σε 1080p σου βαζω στοιχημα οτι τοσο θα το παρω το εργαλειο.(και δεν το προσδιοριζω σε 3 χρονια φυσικα )

E, καλα, μια "χαρα" εισαι, τροπος του λεγειν!
icon10.gif
icon10.gif

Ψιτ, με 700-1000 ευρωπουλακια Ναθ, θα δεις σημαντικη αναβαθμιση (ο,τι προβολεα και να παρεις...:antlers:)

ΥΓ. Επειδη ξαναδιαβαζοντας το ποστ, ισως να ακουστηκε "καπως", ελπιζω να μην σε στεναχωρησα με την τελευταια προταση-ετσι και αλλιως ειναι απλα η ταπεινη μου αποψη, σημασια εχει να ειμαστε οι ιδιοι ευχαριστημενοι με το setup μας...

Last edited:

Ετσι συμβαινει ρε συ Μπαμπη.

Αλλοι ψαχνουν για ευκαιρια κι αλλοι για ευκαιρια να αναβαθμιστουν σε 15% καλυτερη ποιοτητα εικονας.

ααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

εχει αρχισει να μου λειπει ο Κεφαλας :grinning-smiley-043

Δεν πάμε στα 1080p μόνο για 15% καλύτερα. Πάμε και για τα 24p. Επειδή εσύ δεν έχεις πρόβλημα με το pulldown πρέπει να μην έχουμε και μεις? Εγώ ταινία στα 60hz δεν μπορώ να δω (HD). Μου σπαει τα νεύρα. -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

icon10.gif
icon10.gif

Ψιτ, με 700-1000 ευρωπουλακια Ναθ, θα δεις σημαντικη αναβαθμιση (ο,τι προβολεα και να παρεις...:antlers:)

...ειδικά αμα πάρει έναν που παίζει και απο HDMI ουουυουουουουουουου!
Ακόμα είναι στην VGA ο άνθρωπος ρε. Μην του κάνετε πλάκα. :flipout::flipout:

ΥΓ: Ρε σεις ο Κεφάλας όντως μου λείπει κι εμένα, ωραίος ο Κώστας. Αν διαβάζεις Κώστα, γράψε μας κάτι ρε συ. :grinning-smiley-043

icon10.gif
icon10.gif

ΥΓ. Επειδη ξαναδιαβαζοντας το ποστ, ισως να ακουστηκε "καπως", ελπιζω να μην σε στεναχωρησα με την τελευταια προταση-ετσι και αλλιως ειναι απλα η ταπεινη μου αποψη, σημασια εχει να ειμαστε οι ιδιοι ευχαριστημενοι με το setup μας...

Oχι ρε σιγα μη βαλω πλερεζες....:bigcry:

( μια φορα τις εβαλα οταν πηγα στου Μπαμπη και εκανα 3 μερες να ανοιξω προβολεα μετα):HTEHETH63:

αλλωστε εγω δεν ειμαι απο αυτους που επιθυμουν το τελειο στην αποδοση.Αυτο που πραγματικα θελω ειναι να βλεπω αξιοπρεπως και να ευχαριστιεμαι ταινιες.

Γιατι ξερεις οτι λογω δουλειας αν αρχισω να το ψειριζω εγω θα γινω 3 φορες χειροτερος του Ντινου σε αποριες και 10 φορες χειροτερος του Μπαμπη σε τελειομανια.

Οποτε καλα ειμαι. :rifle:

...ειδικά αμα πάρει έναν που παίζει και απο HDMI ουουυουουουουουουου!
Ακόμα είναι στην VGA ο άνθρωπος ρε. Μην του κάνετε πλάκα. :flipout::flipout:

ΥΓ: Ρε σεις ο Κεφάλας όντως μου λείπει κι εμένα, ωραίος ο Κώστας. Αν διαβάζεις Κώστα, γράψε μας κάτι ρε συ. :grinning-smiley-043

Γι'αυτο και πολυ δυσκολα θα ξαναπαρω Σονυ.

Σπουδαια εταιρεια αλλα με ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ κουσουρια........

Καλυτερα να περιμενεις ενα χρονο να βγαλει αντιστοιχη τεχνολογια μια αλλη εταιρεια παρα να κανεις τεστ VGA kαλωδιων γιατι καποιοι βλακες στην Σονυ δεν εθεσαν σαν προτεραιοτητα το 1:1 :7SFGSFG:

Scripta manent.

Το παράδοξο όμως είναι οτι με την πώληση των D-ILA ασχολούνται οι πάντες.... εκτός από αυτούς που τους έχουν...
icon10.gif

Pesta Babis K.
:grinning-smiley-043

Τιμή καταλόγου 5500. Είπατε τίποτα?

Οπότε η τιμή του πλαισίου στα 5200 είναι εκεί μάλλον που θα κινηθεί. Άντε στα 5....

Με λίγα λόγια στα ίδια χρήματα με Ντίλα. Οπότε όσοι θέλουν να αγοράσουν προβολέα έχουν δίλημμα, γιατί τα λεφτά δεν θα παίξουν ρόλο (ανάμεσα στα 2 μοντέλα). -bye-

Πότε θα το δούμε αυτό το μηχάνημα;
Είναι καλύτερο λένε από τον DILA;
Τι παίζει εδώ;-bye-

αν βρεθει ενας σονυ νομιζω ειναι καιρος για το συγκριτικο που θελουν να δουν ολοι..........;)

αν βρεθει ενας σονυ νομιζω ειναι καιρος για το συγκριτικο που θελουν να δουν ολοι..........;)

πολυ συντομα ελπιζουμε!
icon12.gif