Όχι ρε συ. Ο Ναθ περιμένει να πάρει τον ντίλα 2 χιλιάρικα. Δεν το έχεις εμπεδώσει ακόμα?![]()
Scripta manem.
Το παράδοξο όμως είναι οτι με την πώληση των D-ILA ασχολούνατι οι πάντες.... εκτός από αυτούς που τους έχουν...![]()
καταρχην δεν ενδιαφερομαι για προβολικο αυτη τη στιγμη.
μια χαρα ειμαι ( φτου φτου φτου)
οταν αλλαξω σε 1080p σου βαζω στοιχημα οτι τοσο θα το παρω το εργαλειο.(και δεν το προσδιοριζω σε 3 χρονια φυσικα )
Ετσι συμβαινει ρε συ Μπαμπη.
Αλλοι ψαχνουν για ευκαιρια κι αλλοι για ευκαιρια να αναβαθμιστουν σε 15% καλυτερη ποιοτητα εικονας.
ααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
εχει αρχισει να μου λειπει ο Κεφαλας![]()
E, καλα, μια "χαρα" εισαι, τροπος του λεγειν!![]()
![]()
Ψιτ, με 700-1000 ευρωπουλακια Ναθ, θα δεις σημαντικη αναβαθμιση (ο,τι προβολεα και να παρεις...:antlers![]()
E, καλα, μια "χαρα" εισαι, τροπος του λεγειν!![]()
![]()
Ψιτ, με 700-1000 ευρωπουλακια Ναθ, θα δεις σημαντικη αναβαθμιση (ο,τι προβολεα και να παρεις...:antlers
ΥΓ. Επειδη ξαναδιαβαζοντας το ποστ, ισως να ακουστηκε "καπως", ελπιζω να μην σε στεναχωρησα με την τελευταια προταση-ετσι και αλλιως ειναι απλα η ταπεινη μου αποψη, σημασια εχει να ειμαστε οι ιδιοι ευχαριστημενοι με το setup μας...
...ειδικά αμα πάρει έναν που παίζει και απο HDMI ουουυουουουουουουου!
Ακόμα είναι στην VGA ο άνθρωπος ρε. Μην του κάνετε πλάκα.
ΥΓ: Ρε σεις ο Κεφάλας όντως μου λείπει κι εμένα, ωραίος ο Κώστας. Αν διαβάζεις Κώστα, γράψε μας κάτι ρε συ.![]()
Scripta manent.
Το παράδοξο όμως είναι οτι με την πώληση των D-ILA ασχολούνται οι πάντες.... εκτός από αυτούς που τους έχουν...![]()
Πότε θα το δούμε αυτό το μηχάνημα;
Είναι καλύτερο λένε από τον DILA;
Τι παίζει εδώ;![]()
αν βρεθει ενας σονυ νομιζω ειναι καιρος για το συγκριτικο που θελουν να δουν ολοι..........![]()
Κάπου θα βρεθεί μωρέ ένας σόνυ.... :jester:
Εσύ αν δεν πήρες τον σονυ, ακύρωσε την παραγγελία.
Προλαβαίνεις!
Τώρα κατάλαβα. Τον δικό σου εννοείς.
Αντε βρε καλορίζικος!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.