Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Re: Το "NETFLIX" τώρα και στην Ελλάδα !!

Κι εμενα το streaming 4k ειναι εκπληκτικο με 50αρα vdsl ote και τηλεοραση 65ju7000!

Δλδ πρώτα να τους κάνουμε ουρά τα ευρώ και μετά να βάλουν υπότιτλους..
Και ως τοτε όσοι δεν μιλάνε καλά αγγλικά τι θα κάνουν? Θα λένε περήφανα ότι έχουν συνδρομή?
Χοχοχοχ μάθανε ότι @#$&% πλακώσανε κι οι γυφτοι.
Υπότιτλους μετά από 3-4 χρόνια και αν... Εγώ αν και δεν τους έχω ανάγκη τους ελληνικούς ακύρωσα γιατί γενικότερα θέλω υπότιτλους έστω και αγγλικούς που να μην πηγαίνουν δεξιά, αριστερά, πάνω, κάτω και να μην είναι ή ψείρες ή τεράστιοι....

Υπότιτλους μετά από 3-4 χρόνια και αν... Εγώ αν και δεν τους έχω ανάγκη τους ελληνικούς ακύρωσα γιατί γενικότερα θέλω υπότιτλους έστω και αγγλικούς που να μην πηγαίνουν δεξιά, αριστερά, πάνω, κάτω και να μην είναι ή ψείρες ή τεράστιοι....

https://medium.com/@filipekiss/customizing-your-netflix-subtitles-b368215c1ab4#.ykk9ob2o8
για το πανω κατω ομως δεν γινεται κατι..

Το λινκ που έβαλες είναι άσχετο με αυτό που έγραψα
Και ελληνικούς έχει με πλάγιο τρόπο.. Το θέμα είναι να μην γυρίζουμε πίσω σε ευκολία..
Τεσπα όσοι το έχουν και τους αρέσει ας δούνε και τις κατηγορίες αν δεν έχει ήδη αναφερθεί... Τώρα γιατί είναι κρυφές.....
http://mashable.com/2016/01/11/netflix-search-codes/#y243p4izGZqu
uploadfromtaptalk1454571083952.jpg

Last edited:

Customizing your Netflix subtitles
Or ‛how to make them readable’

Το μόνο που ισχύει είναι το χρώμα βλέπεις να γράφω για χρώμα;;

εχει και για μεγεθος..
You can change the color, the outline, the size, the background and event the font family.

εχει και για μεγεθος..
You can change the color, the outline, the size, the background and event the font family.
Ναι και θα είναι η ψείρες ή για τυφλούςΜην επιμένεις απλά ήταν ατυχές το λινκ που έβαλες....

Βρε παιδιά τι ψάχνετε τώρα...Το Netflix μπήκε σε 130 χώρες από την μια μέρα στην άλλη
Μέχρι τώρα ήταν σε καμιά 30 χώρες και είχε καταφέρει να έχει υπότιτλους π.χ. γαλλικούς, λατινους, σκανδιναβούς κλπ κλπ
Το να βάλουν υπότιτλους σε όλες τις χώρες του κόσμου είναι όνειρο απατηλό
Και αν αρχίσουν με τους υπότιτλους θα ξεκινήσουν φυσικά εκεί που τους λέει η αγορά
Π.χ. αν η Κινα αγοράζει, θα δει υπότιτλους σύντομα

Να πω και κάτι ψιλοάσχετο, υπάρχει μια υπηρεσία που λέγεται mubi.com και προσφέρει κουλτουριάρικες ταινίες
Αυτοί λοιπόν όταν είχαν ξεκινήσει, παραδόξως σε πολλές τους ταινίες είχαν ελληνικούς υπότιτλους αν έμπαινες απο Ελλάδα
Με τον καιρό και αφού δεν πουλούσε η υπηρεσία στην Ελλάδα, σχεδόν τους έχουν βγάλει τελείως τους ελληνικούς υπότιτλους

Απάντηση: Το "NETFLIX" τώρα και στην Ελλάδα !!

μην το ψάχνετε... Ελληνικούς υπότιτλους απο netflix δεν νομίζω να δούμε ποτε, η τουλάχιστον στα επόμενα 2-3 χρόνια. Η Ελλάδα ειναι τόσο μικρή αγορά που το ίδιο το netflix δεν θα ασχοληθεί καν, εκτός αν αναλάβει καποια ελληνική εταιρία τον υποτιτλισμό και συνεργαστεί με τη netflix για προώθηση της υπηρεσιας.

Θα μπορούσαν εύκολα να συνεργαστούν με κάποιο υποτιτλάδικο sites και να βάλουν υπότιτλους σε σχεδόν όλες τις σειρές και τις ταινίες αλλά όπως είπαμε έχουμε μικρή αγορά πως να το κάνουμε
Θα μπορούσα να δώσω χιλιάδες παραδείγματα για προιόντα που υπάρχουν σε 30-40 γλώσσες και λείπει η ελληνική...Και αυτά τα παραδείγματα έχουν αυξηθεί σε τεράστιο βαθμό από τότε που μας έπιασε η κρίση και δεν λέει να μας αφήσει

Το συμπέρσμα είναι αυτό:
Μπορείς να δεις με αγγλικούς υπότιτλους; Αν ναι αξίζει τουλάχιστον να το δοκιμάσεις δωρεάν και να αποφασίσεις αν σου αρέσει να το αγοράσεις
Αν δεν μπορείς, τότε μην περιμένεις να δεις ελληνικούς υπότιτλους για πολύ καιρό ακόμη..Ακόμη και με τα κολπάκια που υπάρχουν θα μέσω browser, θα πέφτεις σε ασυγχρόνιστους υπότιτλους και πάλι θα υπάρχουν προβλήματα

Για τις διάφορες υπηρεσίες dns ποια είναι η άποψή σας; Έχω δει τα unotelly, unlocator και unblock us από επί πληρωμή και το tvunblock που είναι δωρεάν. Κυρίως για netflix θα το χρησιμοποιήσω(όσο το επιτρέπει το netflix ακόμα), αφού το ελληνικό είναι πολύ φτωχό μέχρι στιγμής, οπότε αν κάποιος γνωρίζει θα ήθελα μια σύγκριση αυτών και κατα πόσο η συγκεκριμένη free υπηρεσία είναι ασφαλής, γιατί έχω δει πχ ότι το hola δεν είναι ασφαλές.

Θα μπορούσαν εύκολα να συνεργαστούν με κάποιο υποτιτλάδικο sites και να βάλουν υπότιτλους σε σχεδόν όλες τις σειρές και τις ταινίες

Αυτό δεν παίζει, καθότι τα "υποτιτλάδικα sites" τυπικά είναι παράνομα.. ;)

Πολλές από τις σειρές/ταινίες που έχει έχουν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα σε DVD/BluRay με υπότιτλους..
Εφόσον λοιπόν έχει πληρώσει δικαιώματα στις εταιρίες μπορούν να κάνουν χρήση των υποτίτλων που ήδη υπάρχουν...

Τι δεν καταλαβαίνετε??

Δε νομίζω πως οι υπότιτλοι ανήκουν στην εταιρία παραγωγής, αλλά στην εταιρία διανομής (ή έκδοσης των DVD κλπ). Aντίστοιχα, πιθανόν οι υπότιτλοι στην τηλεόραση να ανήκουν στα κανάλια και όχι στις εταιρίες παραγωγής.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμη κι αν κάτι τέτοιο ήταν δυνατό, αφενός δε θα ήταν λύση αφού αφορά στους μισούς μόνο τίτλους, αφετέρου πάλι θα έπρεπε να πέσουν πολλές εργατοώρες δουλειάς για συγχρονισμούς κλπ κλπ

Κρίμα ρε γαμωτο. Και είναι μια υπηρεσία που την ήθελα πόλυ στην Ελλάδα. Αλλά χωρίς υπότιτλους είναι μισή πως να το κάνουμε. Και αντε εγώ ξέρω αγγλικά και δεν έχω πρόβλημα. Αλλά μια ταινία δε τη βλέπω μόνος μου. Μπορεί να είμαι με τη γυναίκα η με παρέα. Μια πως να το κάνουμε. Δεν ξέρουν όλοι αγγλικά...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και από την άλλη βλέπω στο movies του Apple TV να έχει υπότιτλους κανονικά. Ακόμα και μεταγλώττησμενα παιδικά. Αλά και τα πέντε ευρώ για ενοικίαση που ζητάει είναι πολλά.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Βέβαια και αυτό όταν είχε έρθει Ελλάδα από ότι θυμάμαι δεν είχε σε τόσες πόλες ταινίες υπότιτλους. Απλά πιστεύω με το καιρό έστρωσε. Και δε νομίζω να είναι ποια και τόσο μεγάλο το κοινό στην Ελλάδα που νοικιάζει ταινίες από την Apple.

Για τις διάφορες υπηρεσίες dns ποια είναι η άποψή σας; Έχω δει τα unotelly, unlocator και unblock us από επί πληρωμή και το tvunblock που είναι δωρεάν. Κυρίως για netflix θα το χρησιμοποιήσω(όσο το επιτρέπει το netflix ακόμα), αφού το ελληνικό είναι πολύ φτωχό μέχρι στιγμής, οπότε αν κάποιος γνωρίζει θα ήθελα μια σύγκριση αυτών και κατα πόσο η συγκεκριμένη free υπηρεσία είναι ασφαλής, γιατί έχω δει πχ ότι το hola δεν είναι ασφαλές.

Σύγκριση δεν μπορώ να κάνω καθώς έχω δοκιμάσει το unblock-us μόνο για μια εβδομάδα
Είμαι χρήστης του unotelly.com εδώ και δυο χρόνια, παλιότερα πλήρωνα και για το vpn τους αλλά το έβγαλα επειδή δεν το χρειάζομαι αν και το επιπλέον κόστος ήταν μόνο 1 ευρώ το μήνα αλλά κάλυπτε μόνο 5-6 χώρες...και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το smartdns τους και τα Dynamo settings που έχουν και ξεκλειδώνουν αμέτρητα δίκτυα

Αν το θέλεις για netflix μόνο υπάρχουν δωρεάν dns (δεν έχω πρόχειρο λινκ)

Αν θέλεις και άλλες 2-3 υπηρεσίες και πάλι εδώ με λιγότερο από ένα ευρώ το μήνα θα κάνεις δουλειά https://tunlr.com

Πληροφορικά μιας και συζητήθηκε νωρίτερα, στην Samsung JU6000 με ένα απλό reset του smart hub εμφανίζεται πια και το netflix app. Δεν χρειάστηκε ούτε κυκλοφόρησε νέο firmware.