Υπότιτλους μετά από 3-4 χρόνια και αν... Εγώ αν και δεν τους έχω ανάγκη τους ελληνικούς ακύρωσα γιατί γενικότερα θέλω υπότιτλους έστω και αγγλικούς που να μην πηγαίνουν δεξιά, αριστερά, πάνω, κάτω και να μην είναι ή ψείρες ή τεράστιοι....Δλδ πρώτα να τους κάνουμε ουρά τα ευρώ και μετά να βάλουν υπότιτλους..
Και ως τοτε όσοι δεν μιλάνε καλά αγγλικά τι θα κάνουν? Θα λένε περήφανα ότι έχουν συνδρομή?
Χοχοχοχ μάθανε ότι @#$&% πλακώσανε κι οι γυφτοι.
Υπότιτλους μετά από 3-4 χρόνια και αν... Εγώ αν και δεν τους έχω ανάγκη τους ελληνικούς ακύρωσα γιατί γενικότερα θέλω υπότιτλους έστω και αγγλικούς που να μην πηγαίνουν δεξιά, αριστερά, πάνω, κάτω και να μην είναι ή ψείρες ή τεράστιοι....
Υπότιτλους μετά από 3-4 χρόνια και αν... Εγώ αν και δεν τους έχω ανάγκη τους ελληνικούς ακύρωσα γιατί γενικότερα θέλω υπότιτλους έστω και αγγλικούς που να μην πηγαίνουν δεξιά, αριστερά, πάνω, κάτω και να μην είναι ή ψείρες ή τεράστιοι....
Το μόνο που ισχύει είναι το χρώμα βλέπεις να γράφω για χρώμα;;Customizing your Netflix subtitles
Or ‛how to make them readable’
Το μόνο που ισχύει είναι το χρώμα βλέπεις να γράφω για χρώμα;;![]()
Ναι και θα είναι η ψείρες ή για τυφλούςεχει και για μεγεθος..
You can change the color, the outline, the size, the background and event the font family.
Θα μπορούσαν εύκολα να συνεργαστούν με κάποιο υποτιτλάδικο sites και να βάλουν υπότιτλους σε σχεδόν όλες τις σειρές και τις ταινίες
Πολλές από τις σειρές/ταινίες που έχει έχουν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα σε DVD/BluRay με υπότιτλους..
Εφόσον λοιπόν έχει πληρώσει δικαιώματα στις εταιρίες μπορούν να κάνουν χρήση των υποτίτλων που ήδη υπάρχουν...
Για τις διάφορες υπηρεσίες dns ποια είναι η άποψή σας; Έχω δει τα unotelly, unlocator και unblock us από επί πληρωμή και το tvunblock που είναι δωρεάν. Κυρίως για netflix θα το χρησιμοποιήσω(όσο το επιτρέπει το netflix ακόμα), αφού το ελληνικό είναι πολύ φτωχό μέχρι στιγμής, οπότε αν κάποιος γνωρίζει θα ήθελα μια σύγκριση αυτών και κατα πόσο η συγκεκριμένη free υπηρεσία είναι ασφαλής, γιατί έχω δει πχ ότι το hola δεν είναι ασφαλές.
Αν το θέλεις για netflix μόνο υπάρχουν δωρεάν dns (δεν έχω πρόχειρο λινκ)Για τις διάφορες υπηρεσίες dns ποια είναι η άποψή σας; Έχω δει τα unotelly, unlocator και unblock us από επί πληρωμή και το tvunblock που είναι δωρεάν. Κυρίως για netflix θα το χρησιμοποιήσω(όσο το επιτρέπει το netflix ακόμα), αφού το ελληνικό είναι πολύ φτωχό μέχρι στιγμής, οπότε αν κάποιος γνωρίζει θα ήθελα μια σύγκριση αυτών και κατα πόσο η συγκεκριμένη free υπηρεσία είναι ασφαλής, γιατί έχω δει πχ ότι το hola δεν είναι ασφαλές.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.