Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

αν μειωσουν την ποιοτητα να μειωσουν και την τιμη όχι μονα ζηγα δικα μας.

Ακριβώς.

Εγώ πληρώνω συνδρομή για 4Κ.

Εντάξει,ας πέσει η ποιότητα για χάρη των πολλών αλλά να μειωθεί και η συνδρομή μου.!

Στην Αμερική δεν θα κάνουν αυτή τη κίνηση, γιατί θα δώσουν μείωση τιμής επί της ουσίας αναγκαστικά.
Εκεί δεν θέλει πολλά, ένα δικαστηριάκη και ο judge διατάσσει αποζημείωση σε όλους τους συνδρομητές επί Αμερικανικού εδάφους χωρίς πολλά πολλά.

Γειά σας παιδιά. Δεν ξέρω αν είμαι off topic αλλά τις τελευταιες δύο ημέρες το Netflix ειδικά στα 4Κ έχει γίνει εκνευριστικά σκοτεινό. Έχω την Sony Xf9005 65" και έχει κάνει πρόσφατα update. Τι πιστεύετε ότι φταίει tv ή Netflix?

Re: Απάντηση: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Γειά σας παιδιά. Δεν ξέρω αν είμαι off topic αλλά τις τελευταιες δύο ημέρες το Netflix ειδικά στα 4Κ έχει γίνει εκνευριστικά σκοτεινό. Έχω την Sony Xf9005 65" και έχει κάνει πρόσφατα update. Τι πιστεύετε ότι φταίει tv ή Netflix?

γενικα το Netflix εχει μια ταση προς στο σκοτεινο.
υποθετω ακομα χειροτερα τωρα που εχει ριξει και την ποιοτητα του.

Συγνώμη αλλά αυτό είναι απίστευτο...Πυ ζείτε, στη Tralaland? Εδώ ο κόσμος καίγεται, το να υπάρχει λειτουργικό ίντερνετ για όλους είναι στην κυριολεξία ζωτικής σημασίας κι εσύ διαμαρτύρεσαι για το δίφραγκο που πρέπει να σου κόψει το νέτφλιξ; ( απρεπής έκφραση - αφαιρέθηκε )

Ακριβώς.

Εγώ πληρώνω συνδρομή για 4Κ.

Εντάξει,ας πέσει η ποιότητα για χάρη των πολλών αλλά να μειωθεί και η συνδρομή μου.!

Last edited by a moderator:
Οσοι ζητάτε μείωση τιμής και δε μοιράζετε τη συνδρομή σας με άλλους (πάρα μόνο μέσα στο σπίτι) έχετε ένα ηθικό δίκιο. Οι υπόλοιποι είναι υποκριτικό να ζητάτε μείωση.

Τι σχέση έχει η ιδιότητά του ως συντονιστής με μία άποψη που εξέφρασε για ένα θέμα που σε αντίθετη περίπτωση δεν ξέρουμε πως θ αντιδρούσε η συγκεκριμένη υπηρεσία; Εδώ τρώνε πρόστιμο κόσμος για δύο ευρώ χρέος, κάποτε δύο ευρώ ήταν κοντά στις 700 δραχμές να υπενθυμίσω αλλά με το ευρώ ξεχάσαμε την αξία του χρήματος βλέπεις...

Συγνώμη αλλά αυτό είναι απίστευτο...Πυ ζείτε, στη Tralaland? Εδώ ο κόσμος καίγεται, το να υπάρχει λειτουργικό ίντερνετ για όλους είναι στην κυριολεξία ζωτικής σημασίας κι εσύ διαμαρτύρεσαι για το δίφραγκο που πρέπει να σου κόψει το νέτφλιξ; Είσαι και "συντονιστής" τρομάρα μας...

Καλησπέρα minaske ( Μηνάς να φανταστώ )

Θα σε παρακαλούσα να απευθύνεσαι στα υπόλοιπα μέλη του φορουμ ανεξαρτήτως ιδιότητας ( δεν έχει μεγαλύτερη αξία ένας συντονιστής από ένα απλό μέλος σαν άνθρωπος! ) και να μην χρησιμοποιούμε ακραίες εκφράσεις.

Μπορούμε όλοι να εκφράσουμε την άποψή μας δημοκρατικά και κόσμια δίχως να δημιουργούμε εντάσεις ή να προσβάλουμε τον κόσμο.

Για εσένα μπορεί π.χ. τα 2 τον μήνα να μην έχουν αξία.
Να πιάνεις δίευρω και να το πετάς από το παράθυρο στο δρόμο να το βρεί άλλος.
Για κάποιον άλλο το 2 μπορεί να είναι σημαντικό ποσό.
Υπάρχουν τόσοι άνεργοι και τόσοι φτωχοί στα όρια της εξαθλίωσης.

Το ότι υπάρχει ένα σημαντικό παγκόσμιο φαινόμενο με την πανδημία με τον SARS-CoV2, δεν μας δίνει το δικαίωμα να κράζουμε κόσμο, ούτε να κάνουμε στην άκρη όλα τα υπόλοιπα ζητήματα, και δεν μιλάω για "τρίτου βαθμού" σαν αυτό εδώ, υπάρχουν χρέη πρός τράπεζες, ενοίκια μαγαζιών που ενώ είναι κλειστά θα πρέπει να δώσουν στον ιδιοκτήτη του χώρου λεφτά που δεν έχουν, κ.ο.κ.
Δεν θα πάψουμε να συζητάμε όμως για τα αγαπημένα μας χόμπι και ασχολίες, αν το πάμε έτσι θα καταντήσουμε όλοι καταθλιπτικοί και ποιός ξέρει που θα φτάσουμε.

Τι λες ?
Να ανακαλέσεις τις ακραίες εκφράσεις και να συνεχίσουμε την κουβέντα όλοι ωραία και κόσμια ?

Με εκτίμηση,
Bill

Οσοι ζητάτε μείωση τιμής και δε μοιράζετε τη συνδρομή σας με άλλους (πάρα μόνο μέσα στο σπίτι) έχετε ένα ηθικό δίκιο. Οι υπόλοιποι είναι υποκριτικό να ζητάτε μείωση.

Γιατί είναι υποκριτικό φίλε; Όσοι μοιράζονται τη συνδρομή τους κάνουν κάτι παράνομο ή ανήθικο;;

Σου θυμίζω ότι η χρέωση γίνεται (και) ανά συσκευή. Και εγώ για να μοιραστώ τη συνδρομή μου στερούμαι τη θέαση σε τέσσερις συσκευές και περιορίζομαι σε μία (ή δύο).

Οπότε ναι, είναι άδικο να μου ρίχνει την ποιότητα αλλά όχι την τιμή της συνδρομής (είτε τη μοιράζομαι είτε όχι)...

Βασικά στους όρους που υπογράφεις/αποδέχεσαι όταν γράφεσαι συνδρομητής αν δεν απατώμαι λέει πως είναι μόνο για εσένα και την άμεση οικογένειά σου, δηλαδή δίνω σε φίλους = παράνομο.

Όλα αυτά είναι πάνω σε πολύ... thin red lines.

Υπάρχουν πολλά ναι μεν αλλά που μπορεί να πει κανείς, και δεν μπορεί και κανείς να πει είσαι 100% άδικος ή έχεις 100% δίκιο.

Δεν υπάρχει τρόπος βασικά να ελεγχθεί αυτό, για παράδειγμα, εγώ δανείζω υποθετικά σε φίλο μου σε άλλο μέρος της Ελλάδος οκ; Θα μπορούσε να ήταν τα παιδιά μου που σπουδάζουν εκτός Αθήνας, πέραν ότι δε μπορεί να το διασταυρώσει έχει σημασία αν είναι τα παιδιά μου ή φιλικό ζευγάρι; Αφού πληρώνω για τέσσερις συσκευές η δουλιά της Νέτφλιξ όσον αφορά το οικονομικό έγινε, ποιος ο λόγος να ρισκάρει να χάσει πελάτες λόγω έλλειψης της συγκεκριμένης ευελιξίας;

Έχετε δίκιο, θεωρήστε το μήνυμα μου ως άκυρο. Αναγνωριζω το λάθος μου να γίνω κοινωνός μιας κουβεντας περί έκπτωσης από το νετφλιξ διότι το UHD θα γίνει περιστασιακά HD ύστερα από αίτημα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για πολύ σοβαρούς ευνόητους (;) λόγους. Στη λογική της παράνοιας των απόψεων που με έκαναν να απορήσω με τις προτεραιότητες κάποιων δεν θα υποκύψω. Συνεχίστε να συζητατε αμέριμνοι για UHD, HD και SD στο νετφλιξ χωρίς κάτι ακραίους σαν κι εμένα που δεν σέβονται τους ανέργους. Ειλικρινά σας εύχομαι καλύ τύχη και καλές θεάσεις.

Καλησπέρα minaske ( Μηνάς να φανταστώ )

Θα σε παρακαλούσα να απευθύνεσαι στα υπόλοιπα μέλη του φορουμ ανεξαρτήτως ιδιότητας ( δεν έχει μεγαλύτερη αξία ένας συντονιστής από ένα απλό μέλος σαν άνθρωπος! ) και να μην χρησιμοποιούμε ακραίες εκφράσεις.

Μπορούμε όλοι να εκφράσουμε την άποψή μας δημοκρατικά και κόσμια δίχως να δημιουργούμε εντάσεις ή να προσβάλουμε τον κόσμο.

Για εσένα μπορεί π.χ. τα 2 τον μήνα να μην έχουν αξία.
Να πιάνεις δίευρω και να το πετάς από το παράθυρο στο δρόμο να το βρεί άλλος.
Για κάποιον άλλο το 2 μπορεί να είναι σημαντικό ποσό.
Υπάρχουν τόσοι άνεργοι και τόσοι φτωχοί στα όρια της εξαθλίωσης.

Το ότι υπάρχει ένα σημαντικό παγκόσμιο φαινόμενο με την πανδημία με τον SARS-CoV2, δεν μας δίνει το δικαίωμα να κράζουμε κόσμο, ούτε να κάνουμε στην άκρη όλα τα υπόλοιπα ζητήματα, και δεν μιλάω για "τρίτου βαθμού" σαν αυτό εδώ, υπάρχουν χρέη πρός τράπεζες, ενοίκια μαγαζιών που ενώ είναι κλειστά θα πρέπει να δώσουν στον ιδιοκτήτη του χώρου λεφτά που δεν έχουν, κ.ο.κ.
Δεν θα πάψουμε να συζητάμε όμως για τα αγαπημένα μας χόμπι και ασχολίες, αν το πάμε έτσι θα καταντήσουμε όλοι καταθλιπτικοί και ποιός ξέρει που θα φτάσουμε.

Τι λες ?
Να ανακαλέσεις τις ακραίες εκφράσεις και να συνεχίσουμε την κουβέντα όλοι ωραία και κόσμια ?

Με εκτίμηση,
Bill

θεωρούν πως τα παιδιά του αδερφού σου π.χ. θα έπαιρναν τον κωδικό του μπαμπά τους, οπότε θα είχε 2 συνδρομές αντί για 1 δική σου.

Ψιλά γράμματα βεβαίως αυτά :D

Εδώ δεν έχει κόψει άλλους που τις πουλούσαν στο ebay.

Το θέμα πάντως είναι ότι στην Αμερική ότι λαλακία κάνει το Netflix, η Amazon, η nVIDIA, κλπ το πληρώνουν, και συνήθως παίρνει και ο καταναλωτής αποζημείωσεις, ενώ στην Ευρώπη ( για να μην κατηγορούμε μόνο την Ελλάδα ) κατουρήσαμε στο πηγάδι.

Αδερφέ δε χρειάζεται να είσαι τόσο αρνητικός, μία παρέα είμαστε εδώ για να ανταλλάσσουμε απόψεις, ο καθένας το βλέπει απ τη δική του σκοπιά κι οφείλουμε σε κόσμια πλαίσια πάντα αν δεν συμφωνούμε τουλάχιστον να σεβόμαστε τις αντίθετες απ τη δική μας και να γίνεται ένας εποικοδομητικός διάλογος χωρίς να προσβάλλουμε τα υπόλοιπα μέλη.

Δεν υπάρχει τρόπος βασικά να ελεγχθεί αυτό, για παράδειγμα, εγώ δανείζω υποθετικά σε φίλο μου σε άλλο μέρος της Ελλάδος οκ; Θα μπορούσε να ήταν τα παιδιά μου που σπουδάζουν εκτός Αθήνας, πέραν ότι δε μπορεί να το διασταυρώσει έχει σημασία αν είναι τα παιδιά μου ή φιλικό ζευγάρι; Αφού πληρώνω για τέσσερις συσκευές η δουλιά της Νέτφλιξ όσον αφορά το οικονομικό έγινε, ποιος ο λόγος να ρισκάρει να χάσει πελάτες λόγω έλλειψης της συγκεκριμένης ευελιξίας;

Μα δεν είναι θέμα "ελέγχου".
Πληρώνω για 4 συσκευές και το τι θα κάνω με αυτές είναι δικό μου θέμα!

Μα δεν είναι θέμα "ελέγχου".
Πληρώνω για 4 συσκευές και το τι θα κάνω με αυτές είναι δικό μου θέμα!
Οχι δεν είναι δικό σου θέμα.

https://help.netflix.com/legal/termsofuse

Διάβασε το 4.2

4.2. Η υπηρεσία Netflix και το περιεχόμενο που προβάλλεται μέσω της υπηρεσίας προορίζονται αποκλειστικά για προσωπική και μη εμπορική χρήση και δεν επιτρέπεται η κοινή χρήση τους με άλλα άτομα εκτός του σπιτιού σας.

Αν θυμάμαι καλά υπάρχει στο συμβόλαιο η λέξη "νοικοκυριό"??? Αν θυμάμαι καλά.Νοικοκυριό σίγουρα δεν είναι ο κολλητός μου από το δίπλα σπίτι ή κι από το τζατζικισταν..Θεωρητικά σου λέει ότι μπορείς να δώσεις πρόσβαση σε άτομα που μένουν κάτω από την ίδια "στέγη".Ναι είναι αποδεκτό το να έχει πρόσβαση το παιδί μου που είναι φοιτητής σε άλλη "στέγη"αλλά η "βάση"του είναι στο σπίτι(νοικοκυριό) μας.Και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι σε περίπτωση που φτάσεις σε διαμάχη κι αυτοί ξέρουν (μπορούν να αποδείξουν) ότι μοιράζεις τον κωδικό με φίλους δεν πρόκειται να δικαιωθείς.

Same Sh1t...Different Day

Οχι δεν είναι δικό σου θέμα.

https://help.netflix.com/legal/termsofuse

Διάβασε το 4.2

4.2. Η υπηρεσία Netflix και το περιεχόμενο που προβάλλεται μέσω της υπηρεσίας προορίζονται αποκλειστικά για προσωπική και μη εμπορική χρήση και δεν επιτρέπεται η κοινή χρήση τους με άλλα άτομα εκτός του σπιτιού σας.

Δηλαδή θεωρεί ότι στην ίδια οικία υπάρχει περίπτωση να βλέπουν ταυτόχρονα τέσσερα μέλη της οικογένειας; Εγώ μπορεί να πήρα τις τέσσερις οθόνες μόνο για το 4Κ αλλά είμαι υποθετικά ένα ζευγάρι, τι να τις κάνω τις άλλες δύο αφού τις πληρώνω ούτως ή άλλως;