Δημήτρης Ιωάννου
AVClub Fanatic
αν μειωσουν την ποιοτητα να μειωσουν και την τιμη όχι μονα ζηγα δικα μας.
Ακριβώς.
Εγώ πληρώνω συνδρομή για 4Κ.
Εντάξει,ας πέσει η ποιότητα για χάρη των πολλών αλλά να μειωθεί και η συνδρομή μου.!
αν μειωσουν την ποιοτητα να μειωσουν και την τιμη όχι μονα ζηγα δικα μας.
Όπως ακριβώς και στην Ελλάδα δλδ...
Same Sh1t...Different Day
Γειά σας παιδιά. Δεν ξέρω αν είμαι off topic αλλά τις τελευταιες δύο ημέρες το Netflix ειδικά στα 4Κ έχει γίνει εκνευριστικά σκοτεινό. Έχω την Sony Xf9005 65" και έχει κάνει πρόσφατα update. Τι πιστεύετε ότι φταίει tv ή Netflix?
Ακριβώς.
Εγώ πληρώνω συνδρομή για 4Κ.
Εντάξει,ας πέσει η ποιότητα για χάρη των πολλών αλλά να μειωθεί και η συνδρομή μου.!
Συγνώμη αλλά αυτό είναι απίστευτο...Πυ ζείτε, στη Tralaland? Εδώ ο κόσμος καίγεται, το να υπάρχει λειτουργικό ίντερνετ για όλους είναι στην κυριολεξία ζωτικής σημασίας κι εσύ διαμαρτύρεσαι για το δίφραγκο που πρέπει να σου κόψει το νέτφλιξ; Είσαι και "συντονιστής" τρομάρα μας...
Οσοι ζητάτε μείωση τιμής και δε μοιράζετε τη συνδρομή σας με άλλους (πάρα μόνο μέσα στο σπίτι) έχετε ένα ηθικό δίκιο. Οι υπόλοιποι είναι υποκριτικό να ζητάτε μείωση.
Καλησπέρα minaske ( Μηνάς να φανταστώ )
Θα σε παρακαλούσα να απευθύνεσαι στα υπόλοιπα μέλη του φορουμ ανεξαρτήτως ιδιότητας ( δεν έχει μεγαλύτερη αξία ένας συντονιστής από ένα απλό μέλος σαν άνθρωπος! ) και να μην χρησιμοποιούμε ακραίες εκφράσεις.
Μπορούμε όλοι να εκφράσουμε την άποψή μας δημοκρατικά και κόσμια δίχως να δημιουργούμε εντάσεις ή να προσβάλουμε τον κόσμο.
Για εσένα μπορεί π.χ. τα 2 τον μήνα να μην έχουν αξία.
Να πιάνεις δίευρω και να το πετάς από το παράθυρο στο δρόμο να το βρεί άλλος.
Για κάποιον άλλο το 2 μπορεί να είναι σημαντικό ποσό.
Υπάρχουν τόσοι άνεργοι και τόσοι φτωχοί στα όρια της εξαθλίωσης.
Το ότι υπάρχει ένα σημαντικό παγκόσμιο φαινόμενο με την πανδημία με τον SARS-CoV2, δεν μας δίνει το δικαίωμα να κράζουμε κόσμο, ούτε να κάνουμε στην άκρη όλα τα υπόλοιπα ζητήματα, και δεν μιλάω για "τρίτου βαθμού" σαν αυτό εδώ, υπάρχουν χρέη πρός τράπεζες, ενοίκια μαγαζιών που ενώ είναι κλειστά θα πρέπει να δώσουν στον ιδιοκτήτη του χώρου λεφτά που δεν έχουν, κ.ο.κ.
Δεν θα πάψουμε να συζητάμε όμως για τα αγαπημένα μας χόμπι και ασχολίες, αν το πάμε έτσι θα καταντήσουμε όλοι καταθλιπτικοί και ποιός ξέρει που θα φτάσουμε.
Τι λες ?
Να ανακαλέσεις τις ακραίες εκφράσεις και να συνεχίσουμε την κουβέντα όλοι ωραία και κόσμια ?
Με εκτίμηση,
Bill
Δεν υπάρχει τρόπος βασικά να ελεγχθεί αυτό, για παράδειγμα, εγώ δανείζω υποθετικά σε φίλο μου σε άλλο μέρος της Ελλάδος οκ; Θα μπορούσε να ήταν τα παιδιά μου που σπουδάζουν εκτός Αθήνας, πέραν ότι δε μπορεί να το διασταυρώσει έχει σημασία αν είναι τα παιδιά μου ή φιλικό ζευγάρι; Αφού πληρώνω για τέσσερις συσκευές η δουλιά της Νέτφλιξ όσον αφορά το οικονομικό έγινε, ποιος ο λόγος να ρισκάρει να χάσει πελάτες λόγω έλλειψης της συγκεκριμένης ευελιξίας;
Οχι δεν είναι δικό σου θέμα.Μα δεν είναι θέμα "ελέγχου".
Πληρώνω για 4 συσκευές και το τι θα κάνω με αυτές είναι δικό μου θέμα!
Οχι δεν είναι δικό σου θέμα.
https://help.netflix.com/legal/termsofuse
Διάβασε το 4.2
4.2. Η υπηρεσία Netflix και το περιεχόμενο που προβάλλεται μέσω της υπηρεσίας προορίζονται αποκλειστικά για προσωπική και μη εμπορική χρήση και δεν επιτρέπεται η κοινή χρήση τους με άλλα άτομα εκτός του σπιτιού σας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.