λιγα πραματα,με φυσερο εισαι οκ
ειναι στερεα-στεγνη 'σκονη' απο υλικο τριβης και οχι λαδια
Ουτε μπετονιερα να ητανε ετσι οπως τα λετε... τι μπορει να τριβετε βρε παιδια μεσα σε μια φωτογραφικη μηχανη? Πολυ περιεργο μου ακουγεται... και πολυ στο ντουκου εχει περασει, ακομα και ως απλη περιεργεια... μαθαμε τι τριβετε τελικα, γιατι τριβετε και αν υπαρχει περιπτωση να δημιουργησει αλλου ειδους προβλημα στο μελλον, οταν πλεον δεν θα... τριβετε ??
O 24-70 ειναι ενας επαγγελματικου επιπέδου φακος, εξαιρετικός για midrange αλλά τεραστιος. Σκεψου πως θα χρησιμοποιεις τον περισσοτερο χρονο τη μηχανη, τί θεματα, σε τι συνθηκες κλπ κ αυτο θα σου υπαγορευσει το φακο.καλημερα!
Σκέφτομαι να παρω την D600 μιας και την βρίσκω 1500 ευρω στα γνωστα μαγαζια. Με ποιον φακό ομως? ο Nikkor 24-70 2.8 ειναι καλη επιλογή? η το VR μου ειναι απαραίτητο και μπορεί να το μετανιώσω?
καλημερα!
Σκέφτομαι να παρω την D600 μιας και την βρίσκω 1500 ευρω στα γνωστα μαγαζια. Με ποιον φακό ομως? ο Nikkor 24-70 2.8 ειναι καλη επιλογή? η το VR μου ειναι απαραίτητο και μπορεί να το μετανιώσω?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.