Και πιστεύεις εσύ ότι σου διαφημίζουν?? Σε κάθε νέα μηχανή οποιοδήποτε κατασκευαστή μας την παρουσιάζουν σαν σφαίρα στην εστίαση και ένα σωρό άλλες φανφάρες, πάντα κρατάς μικρό καλάθι και περιμένεις μερικούς μήνες να βγει στην αγορά να βγουν διορθωτικά Firmwares και να διαβάσεις σωστά Reviews από σωστά άτομα και όχι πληρωμένους Reviewrs ή Haters.
Για τα Firmware άλλες εποχές με Dslr, τώρα πίστεψέ θα δεις μπόλικα τόσο από την Nikon όσο και από την Canon. Οι Dslr είναι ώριμη τεχνολογία, όλα δουλεύουν σωστά και η κάθε μηχανή κάνει Out Of the box αυτά που υπόσχεται, εδώ όμως είναι όλα φρέσκα, οπότε όλοι ψάχνονται. Επίσης και τι έγινε επειδή είναι μεγάλη εταιρία η Nikon ή Canon? Τέλος αυτό το ''Γι αυτο εμπιστευομαστε τις μεγαλες εταιρειες.'' μάλλον δεν ισχύει προσωπικά για σένα και γενικά εδώ στο site καθώς όλοι με Fuji, Olympus, Sony είναι!!!
Φωτογράφος κηδειων.
Μπρρρρρρρρρρρρ....
Και βγαίνω λίγο off topic για να μοιραστώ δύο σκέψεις.The beauty in kindness
The impact of funeral photography on families was never foreseen by me when I started to photograph funerals in 2007. Back then, my motive was to show the beauty in the ordinary and how people are most beautiful when they are being kind. Funerals allowed me to focus on this as everyone is human for a day.
Αναρωτιέμαι για κάποιυς πως έχουν κατηγορηματική άποψη για την μηχανή χωρις να την έχουν πιάσει στα χέρια τους
Δεν πιστεύω κανέναν!
Ειρωνικό ήταν το σχόλια προφανώς...
Είναι ωραίο να βλέπεις πως αντιδρούν κάποιοι τώρα, ειδικά όταν μας είχαν κατηγορήσει πριν μερικά χρόνια σαν sony fanboys .
Το ίδιο κάνουν τώρα, αλλά τώρα δεν υπάρχουν δικαιολογίες...υποτίθεται.
Υποτίθεται ότι είναι μεγάλες εταιρείες Φωτογραφικα, ότι είχαν χρόνο να ετοιμάσουν κάτι πολύ καλό και αντίθετα, βλέπουμε μηχανές που απλά ακολουθούν τον ανταγωνισμό, ακριβές, με λιγότερα χαρακτηριατικα, μικρή αυτονομία, τίποτα το νεωτεριστικό, μόνη κάρτα, και πολλές υποσχέσεις.
Δεν προτρέχω , αλλά όλα τα τεστ μέχρι τώρα λένε τα ίδια.... και κάποια πράγματα έτσι κι αλλιώς δεν αλλάζουν.
Και δεν έχω σονυ τώρα...εδώ και πολύ καιρό.
Αγοράζω ότι μου αρέσει, ότι μου δίνει περισσότερα, ότι με κάνει να Νοιώθω καλύτερα, ότι έχει κάτι να μου πει τέλος πάντων....άλλοι είναι κολλημένοι εδώ.
Δεν είπα ότι δεν είναι αξιόλογες μηχανές... Απλά ότι για το χρονο που είχαν να τις ετοιμάσουν θα περίμενα κάτι καλύτερο.
Ειδικά όταν τόσα χρόνια κορόιδευαν το κόσμο που ασχολείται μ αυτές και έβρισκαν ένα σωρό δικαιολογίες... Πχ μικρή αυτονομία, μετριο AF, μονές κάρτες κλπ
ΥΓ... Ολ αυτά βέβαια με μια δόση χιούμορ, σιγά μην είναι αυτά τα σημαντικά ζητήματα που μας απασχολούν... Απλά έχω χρονο για χάσιμο δυστυχώς αυτή τη περίοδο και μ αρέσει να πειράζω τους αλλους.
Sent from my LG-H930 using Tapatalk

Καταρχήν δε νομίζω ότι οι ίδιες οι εταιρίες ασχολούνται με το να κοροϊδέψουν τον οποιοδήποτε. Αυτό είναι ασχολία των πελατών τους που μακάρι να αφιέρωναν τον ίδιο χρόνο που αφιερώνουν για να γράφουν και να διαβάζουν με το να χρησιμοποιούν τον εξοπλισμό τους.
Επίσης, σχετικά με αυτό το "τόσα χρόνια τώρα", όπως και να το κάνουμε η τεχνολογία των μιρορλες δεν είναι ίδια σήμερα με αυτή που ενσωμάτωναν όταν πρωτοξεκίνησαν. Και σίγουρα υπήρχαν πολλά πράγματα για να κοροϊδέψει κανείς τότε και σίγουρα πολύ λιγότερα σήμερα.
Όπως έχει γραφτεί κατά κόρον, οι δύο μεγάλοι δεν είχαν κανέναν λόγο να κάνουν τους λαγούς κανιβαλίζοντας συστήματα που έχουν χτίσει για δεκαετίες επενδύοντας σε μια ανώριμη τεχνολογία. Αυτοί όμως που δεν είχαν τίποτα να χάσουν καλά έκαναν και άνοιξαν το χορό και λογικό είναι να έχουν ένα προβάδισμα. Αν θα το διατηρήσουν ή όχι, αυτό θα το διαπιστώσουμε σύντομα, πιστεύω το αργότερο σε μια τριετία.
Καταρχήν δε νομίζω ότι οι ίδιες οι εταιρίες ασχολούνται με το να κοροϊδέψουν τον οποιοδήποτε. Αυτό είναι ασχολία των πελατών τους που μακάρι να αφιέρωναν τον ίδιο χρόνο που αφιερώνουν για να γράφουν και να διαβάζουν με το να χρησιμοποιούν τον εξοπλισμό τους.
Επίσης, σχετικά με αυτό το "τόσα χρόνια τώρα", όπως και να το κάνουμε η τεχνολογία των μιρορλες δεν είναι ίδια σήμερα με αυτή που ενσωμάτωναν όταν πρωτοξεκίνησαν. Και σίγουρα υπήρχαν πολλά πράγματα για να κοροϊδέψει κανείς τότε και σίγουρα πολύ λιγότερα σήμερα.
Όπως έχει γραφτεί κατά κόρον, οι δύο μεγάλοι δεν είχαν κανέναν λόγο να κάνουν τους λαγούς κανιβαλίζοντας συστήματα που έχουν χτίσει για δεκαετίες επενδύοντας σε μια ανώριμη τεχνολογία. Αυτοί όμως που δεν είχαν τίποτα να χάσουν καλά έκαναν και άνοιξαν το χορό και λογικό είναι να έχουν ένα προβάδισμα. Αν θα το διατηρήσουν ή όχι, αυτό θα το διαπιστώσουμε σύντομα, πιστεύω το αργότερο σε μια τριετία.
Mα αυτο ειναι το θεμα, το ειπες και μονος σου....τοσα χρονια οι mirroless ειχαν παιδικες ασθενειες, και οι 2 μεγαλοι εξακολουθουν να εχουν , στις νεες τους μηχανες!
Δεν ειναι δυνατον να βγαζουν το 2018-19 μηχανες τοσο ακριβες , που απευθυνονατι σε υψηλα βαλαντια και μονο , και να εχουν ακομα μονη καρτα, μικρη αυτονομια , μετριο AF κλπ αυτα δηλ. που οι ιδιες κοροιδευαν!!!
Ουτε εμενα σαν χρηστη μ ενδιαφερει αν κανιβαλισουν ή οχι την την δικια τους αγορα...δικο τους προβλημα, οχι δικο μου.
Εγω αν σημερα καποιος μου δινει περισσοτερα, με λιγοτερα χρηματα, προφανως και θα τον προτιμησω...και αυτο κανω αλλωστε.
Απορω πως δεν το καταλαβενετε ..... :drool:
Το μόνο που καταφέρνουν όμως έτσι σαν εταιρίες είναι να συρρικνώνεται και άλλο το μερίδιο τους στην αγοράΓιάννη χωρίς παρεξήγηση εσύ δεν καταλαβαίνεις ότι αυτές οι μηχανές ΔΕΝ απευθύνονται σε εσένα, απευθύνονται καθαρά σε Fans της Canon και κατόχους Canon Dslr με μεγάλη και ακριβή συλλογή φακών. Είναι πάρα πολύ μεγάλο το συγκεκριμένο κοινό που δεν κοιτάει καν τον ανταγωνισμό, δεν τον ενδιαφέρει, δεν θέλει καν να ξέρει την ύπαρξή του, δεν θέλει να αλλάξει σύστημα, δεν θέλει να αλλάξει φακούς. Θέλει μόνο Canon και αυτό του προσφέρει η Canon. Τόσα απλά....
Π.Χ. Πρόσφατα σε φωτογράφο του εκθείαζα τις αρετές της Sony A7III, ξέρεις τι μου απάντησε?? ''καλά όλα αυτά αλλά δεν είναι Canon, δεν αγοράζω τίποτα που δεν λέει Canon πάνω'''... Οπότε έχεις την απάντηση σου για τι συμβαίνει εκει έξω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.