Nintendo Wii

Εγώ πάντως έχω παραγγείλει ΑΥΤΟ και το περιμένω μέσα στη βδομάδα , απο ότι διαπιστώνω όμως έχει εξαντληθεί ( είχα προλάβει το 1 απο τα 2 που είχαν διαθέσιμα ) με τα έξοδα αποστολής μου στοίχισε μόνο 16 ευρώ !!!!

Εχετε παιξει το fifa 10 ?
Το βρισκω παρα πολυ καλο με φοβερα σουτ και κολπακια
Ειναι περισσοτερο arcade στυλ
Το online παιζει μια χαρα

Ευτυχής κατοχος Wii χαιρετα τους Wiiρλαμενους συνφορουμιτες-bye-
...ωωχχ συγνωμη δεν μπορω να γραψω αλλο... με ποναει ο ωμος και ο καρπος μου απο το ping-pong:BDGBGDB55:

Μου φέρανε δώρο το Wii Kart τις γιορτές και σήμερα το δοκίμασα και online. Εντυπωσιακό και άκρως εθιστικό !!!!

καλησπέρα παιδιά. εδω και ενα μήνα αγόρασα το wii και επαιξα κανα 2 παιχνίδια. Αγόρασα και κανα 2 αυθεντικά από το ebay αλλά το wii δεν τα αναγνωρίζει. Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα; Υπάρχει μη συμβατότητα των αμερικάνικων παιχνιδιών με τις ευρωπαικές κονσόλες ή λέω χαζομάρες;

Τα παιχνιδια που βαζεις πρεπει να ειναι PAL. Τα Αμερικανικα ειναι NTSC οποτε ΝΑΙ υπαρχει ασυμβατοτητα...

(Και εγω ενας ευτυχης νεος κατοχος Wii - 20 ημερων, softmoded και usbατος!)

Με softmodded wii μπορείς να παίξεις και ntsc παιχνίδια και από την στιγμή που διαθέτεις και τα γνήσια, κάνεις αντίγραφα ασφαλείας και τα παίζεις από τον σκληρό...

Απάντηση: Re: Nintendo Wii

Με softmodded wii μπορείς να παίξεις και ntsc παιχνίδια και από την στιγμή που διαθέτεις και τα γνήσια, κάνεις αντίγραφα ασφαλείας και τα παίζεις από τον σκληρό...

τι εννοεις softmodded wii? και πως κάνεις αντίγραφα προκειμένου να τα παίζεις από το σκληρό. Σορυ για τις ερωτήσεις αλλά είμαι αρχάριος.

Re: Απάντηση: Re: Nintendo Wii

τι εννοεις softmodded wii? και πως κάνεις αντίγραφα προκειμένου να τα παίζεις από το σκληρό. Σορυ για τις ερωτήσεις αλλά είμαι αρχάριος.

Για να μην τα ξαναγράφουμε, κάνε τον κόπο και διάβασε από την αρχή το thread, σίγουρα θα καταλάβεις περί τίνος πρόκειτε και αν έχεις καμιά απορία, εδώ είμαστε...-bye-

Το εχω συζητησει....και με τον φιλο Billia se pm....αλλα το μοιραζομαι και εδω μηπως και αλλος αντιμετωπησε το ιδιο προβλημα.....

Εχω BlackWii 4.1e μετα απο μια αποτυχημενη προσπαθεια να το κανω softmodd....και μετα απο παροτρυνση αποφασισα να το κανω upgrade....σε 4.2 για να κανω χρηση αλλου οδηγου....

αλλα ενω εχω προσβαση στο Ιντερνετ...(NEWS.wheather channel δουλευουν)

οταν παω να κανω update μου βγαζει κωδικο error....32004...

Router-modem εχω το NETGEAR 834 G PN......

οτι και να προσπαθησα και με τα Firewall....tipota ta idia....pls help!!!

Ο Uloader Hermes μου φορτωνει σχεδον ολα τα παιχνιδια χωρις προβλημα
Για καποια που δεν φορτωνει και κολαει τι αλλαγες μπορω να κανω ?
πχ το Resident Evil 4 που μου φορτωνει ok με το USB Loader
Υπαρχει καποιος loader που να τα φορτωνει ολα ή πρεπει να δοκιμαζουμε 2-3 διαφορετικους ?

Ποια games εχετε ξεχωρισει ?
Εμενα μου αρεσουν τα
Wii sports resort
Fifa 10
Virtua Tennis 2009
Grand Slam Tennis
Ea Sports Active
Rabbids Go Home
Formula 1 2009
Mario and Sonic a the Olympic Games
Resident evil 4

Παιδιά , έχω softmod-άρει επιτυχώς το WII μου απο τη προηγούμενη εβδομάδα (Θυμίζω ότι μιλάμε για softmod σε 4.1Ε με τον οδηγό : http://www.wiihacks.com/recommended-...d-any-wii.html) αλλά τώρα εδέησα και αγόρασα εξωτερικό 2.5 σκληρό απο τη λίστα συμβατότητας που κυκλοφορεί.

Πέρασα και καμιά δεκαριά παιχνίδια με τον WBFS Manager αφου φορμ αρισα το δίσκο κατάλληλα.
Ο USBloaderGX βλέπει το δίσκο κανονικά και τα παιχνίδια, μόλις όμως πατάω να ξεκινήσει κάποιο έχω μαυρη οθόνη. Ξέρετε τι κάνω λάθος ή τι μπορεί να μου λείπει? Υποψιάζομαι ότι ίσως ήθελε cIOS Hermes καθότι ο οδηγός που χρησιμόποίησα δεν έλεγε κάτι για αυτό.
Το ήδα όμως να το γράφει καποιος άλλος οδηγός.
Εναλλάκτικά μπορεί κάποιος να μου συστήσει κάποιον να μου softmod-άρει καλύτερα το Wii μου?

Μόλις διάβασα το νέο κατάλογο των Carrefour Θεσσαλονίκης απο τις 15/1 προσφορά το Wii στα 169 ευρά.
Αναφέρεται στο Λευκό και απλό πακέτο.

Παιδιά , έχω softmod-άρει επιτυχώς το WII μου απο τη προηγούμενη εβδομάδα (Θυμίζω ότι μιλάμε για softmod σε 4.1Ε με τον οδηγό : http://www.wiihacks.com/recommended-...d-any-wii.html) αλλά τώρα εδέησα και αγόρασα εξωτερικό 2.5 σκληρό απο τη λίστα συμβατότητας που κυκλοφορεί.

Πέρασα και καμιά δεκαριά παιχνίδια με τον WBFS Manager αφου φορμ αρισα το δίσκο κατάλληλα.
Ο USBloaderGX βλέπει το δίσκο κανονικά και τα παιχνίδια, μόλις όμως πατάω να ξεκινήσει κάποιο έχω μαυρη οθόνη. Ξέρετε τι κάνω λάθος ή τι μπορεί να μου λείπει? Υποψιάζομαι ότι ίσως ήθελε cIOS Hermes καθότι ο οδηγός που χρησιμόποίησα δεν έλεγε κάτι για αυτό.
Το ήδα όμως να το γράφει καποιος άλλος οδηγός.
Εναλλάκτικά μπορεί κάποιος να μου συστήσει κάποιον να μου softmod-άρει καλύτερα το Wii μου?

Εφτιαξε.:idea:

Δε έχω ιδέα τι έφταιγε, έκανα τα 3 ακόλουθα μαζί και έτσι δε ξέρω ποιο έπαιξε ρόλο και δούλεψε:
1. Εγκατέστησα το cIOS Hermes 222/223
2. Εκανα update την εγκατάσταση του USBLOADERGX
και
3. Μετέφερα τα παιχνίδια στο φορητο HDD απο το 2ο διαμέρισμα στο 1ο διαμέρισμα με τα ανάλογα φορμαρίσματα πάλι. (το λιγότερο πιθανό να έφταιγε αφού ο loader τα έβλεπε τα παιχνίδια ούτως ή άλλως)

Πάντως παιδιά η διαδικάσία είναι εξαιρετικά περίπλοκη με άπειρες νέες "λειτουργίες" για ένα απλό AVmember με πολύ καλές γνώσεις Windows όπως είμαι εγώ.
Προτείνω ανεπιφύλακτα να διαβάσετε καμιά δεκαριά φορές το google-οδηγό που αναφέρθηκε και μάλιστα απο έντυπη μορφή με τις απαραίτητες υπογραμμίσεις και να προσέξετε στο ότι καμιά απο τις περίπου 15αριά διαδικασίες δεν έιναι ίδια με την προηγούμενη όσο και να μοιάζουν.
Ή ας ποστάρει κανείς επαγγελματίας το mail του να επικοινωνήσουν οι ενδιαφερόμενοι. Για κάποιον επαγγελματία είναι εύκολη και χωρίς κίνδυνο δουλειά.
Εγώ προσωπικά -άν δεν έτρεχε και τώρα- δε έχω ιδέα αν θα μπορούσα να ξεκινήσω τη διαδικασία απο την αρχή (θα ήθελα πολύ) πως και απο που.
Καλή επιτυχία παιδιά