Με softmodded wii μπορείς να παίξεις και ntsc παιχνίδια και από την στιγμή που διαθέτεις και τα γνήσια, κάνεις αντίγραφα ασφαλείας και τα παίζεις από τον σκληρό...
τι εννοεις softmodded wii? και πως κάνεις αντίγραφα προκειμένου να τα παίζεις από το σκληρό. Σορυ για τις ερωτήσεις αλλά είμαι αρχάριος.
Παιδιά , έχω softmod-άρει επιτυχώς το WII μου απο τη προηγούμενη εβδομάδα (Θυμίζω ότι μιλάμε για softmod σε 4.1Ε με τον οδηγό : http://www.wiihacks.com/recommended-...d-any-wii.html) αλλά τώρα εδέησα και αγόρασα εξωτερικό 2.5 σκληρό απο τη λίστα συμβατότητας που κυκλοφορεί.
Πέρασα και καμιά δεκαριά παιχνίδια με τον WBFS Manager αφου φορμ αρισα το δίσκο κατάλληλα.
Ο USBloaderGX βλέπει το δίσκο κανονικά και τα παιχνίδια, μόλις όμως πατάω να ξεκινήσει κάποιο έχω μαυρη οθόνη. Ξέρετε τι κάνω λάθος ή τι μπορεί να μου λείπει? Υποψιάζομαι ότι ίσως ήθελε cIOS Hermes καθότι ο οδηγός που χρησιμόποίησα δεν έλεγε κάτι για αυτό.
Το ήδα όμως να το γράφει καποιος άλλος οδηγός.
Εναλλάκτικά μπορεί κάποιος να μου συστήσει κάποιον να μου softmod-άρει καλύτερα το Wii μου?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.