Nintendo Wii

Απάντηση: Re: Nintendo Wii

Τελικά το αγόρασα. Και ήρθε σε 15ημέρες. Δεύτερο remote με nunchuck και motion plus (χωρίς μπαταρίες) με 30$ ή 22,74 . Λειτουργεί super!!
Απο ποιότητα , σε σύγκριση με original, τι λέει ;;;;

Μια χαρά. Η θήκη που έχει δείχνει λίγο ψεύτικη. Κατά άλλα τα remote είναι και εμφανισιακά και από πλευράς απόδοσης σχεδόν ίδια.

Έχω μία ερώτηση. Σας συμβαίνει ποτέ στο ping pong ας πούμε να μην υπακούει ή να κάνει του κεφαλιού του το remote (Και μιλάω για το original). Για παράδειγμα να αλλάζει από ρεβέρ σε forehand (δεν ξέρω πως τα λένε ελληνικά) χωρίς να υπάρχει αντίστοιχη κίνηση του remote? Σήμερα μου το έκανε πολλές φορές και προφανώς είναι κομματάκι δύσκολο να παίξεις όταν περιμένεις την μπάλα στο forehand και ξαφνικά αυτο κάνει ρεβέρ. Του άλλαξα μπαταρίες του έβγαλα το Motion Plus, το ξαναέκανα synchronize αλλά δεν είδα βελτίωση. Έχετε καθόλου άποψη?

Καποιες φορες το κανει
Αν του κανεις pause και ξανα calibration νομιζω φτιαχνει

Το έκανε και την επόμενη μέρα, όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό αλλά κολλάει που και που? Άλλος κανείς με παρόμοια εμπειρία?

Μια ερώτηση για όποιον ξέρει. Επειδή πρόκειται να αγοράσω σύντομα ένα wii πρέπει να προσεξω το firmware για να σπάει η όλες οι κονσόλες που κυκλοφορούν χακευονται; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μην βιαστείτε πάλι και διαβαστε

http://www.slipperybrick.com/2010/05/wii2hdmi-converts-your-wii’s-output-to-hdmi/

wiis.jpg

Μια ερώτηση για όποιον ξέρει. Επειδή πρόκειται να αγοράσω σύντομα ένα wii πρέπει να προσεξω το firmware για να σπάει η όλες οι κονσόλες που κυκλοφορούν χακευονται; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

αν και καθυστερημενα
αν το παρεις τωρα λογικα θα εχει την 4.2 οποτε μενεις σε αυτη δεν κανεις αναβαθμιση γιατι στην νεωτερη εκδοση 4.3 δεν υπαρχει ακομη τροπος να το χακαρεις αν ειναι παλαιοτερο 4.1 ας πουμε παλι εισαι οκ και μπορεις να μεινεις εκει ή αν θελεις να κανεις offline update σε 4.2 και μετα softmode

εχει παιξει κανεις το fifa 2010; σκεφτομαι να το αγορασω. εχω παιξει το PES2008 και μου αρεσε ο τροπος παιχνιδιου με wii remote και nunchuk. δεν ξερω αν ειναι μια απ τα ιδια ή καλυτερο το fifa. περιμενω απο αυτους που το εχουν τα σχόλιά τους.
ευχαριστω. ;)

Γειασας και απο μενα μολις πηεα το Wii και θελω να το κανω softmod τι χωρητικοτητας καρτα sd να παρω.

Αν έχεις έκδοση System Menu μικρότερη από 4.0 τότε πάρε μια που να μην είναι SDHC (High Capacity) που να φτάνει μέχρι τα 2GB.
Αν έχεις τουλαχιστον την 4.0 τότε μπορείς να πάρεις και SDHC μέχρι 32GB.
Επίσης, διαβάζει και καρτούλες miniSD και microSD τοποθετημένες σε ανταπτορα

Μια παρατήρηση: εγώ είμαι φανατικός του παιχνιδιού Rockband 2. Το παιχνίδι αυτό διαβάζει μόνο τις απλές SD έως 2GB ανεξαρτήτως έκδοσης System Menu.
Στο τονίζω σε περίπτωση που θες να το παίξεις και να κατεβάζεις τραγούδια από το store για να μην πληρώσεις μια κάρτα ακριβή και δεν κάνει για τη δουλειά που θές.

Το έκανε και την επόμενη μέρα, όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό αλλά κολλάει που και που? Άλλος κανείς με παρόμοια εμπειρία?

Φίλε το παθαίνω κι εγώ ψιλόσυνέχεια...Κάνω calibration και τις περισσότερες φορές στρώνει αλλά το ξαναπαθαίνει σε άσχετο σημείο χώρις κάποιο λόγο.

Για να βλεπουμε βιντεο και mp3 με καποιο player πρεπει νομιζω να τα αποθηκευουμε στην καρτα οποτε πρεπει να παρουμε καπως μεγαλυτερη ?

Re: Απάντηση: Nintendo Wii

Για να βλεπουμε βιντεο και mp3 με καποιο player πρεπει νομιζω να τα αποθηκευουμε στην καρτα οποτε πρεπει να παρουμε καπως μεγαλυτερη ?

Όχι μπορεί να τα δει και από σκληρό. Αρκεί να έχεις εγκαταστήσει και καποιον Player. Έγω χρησιμοποιούσα τον MPlayer όταν ψαχνόμουνα με softmodding αλλά ή ποιότητα αναπαραγωγής βίντεο δεν τα έσπαγε κιολάς. Θυμάμαι ότι έπαιζε πολλά φορμάτ απροβλημάτιστα και με υπότιτλους. Νομίζω και ένα cd-dvd με divx αν βάλεις μέσα στο drive αυτό τα διάβαζε (νομίζω...).
Έχω την εντύπωση χρειάζεται και κάποιο IOS για να παίξει.
Συγγνώμη που απάνταώ με ίσως αλλά το Wii που δουλεύω είναι της κοπελιάς μου, δεν το έχω σπίτι μου και πάνε 5-6 μήνες που το μόνταρα.

Last edited:
Εβαλα τον WiiMC για media player και παιζει καλα τα βιντεο απο την καρτα
Απο dvd ομως λεει οτι δεν τα αναγνωριζει οτι κι αν βαλω
Αυθεντικα dvd με ταινια , με avi mpeg κλπ
Επισης τον σκληρο τον εχω κανει ολο απο την αρχη σε WBFS και τωρα δεν μπορω να βαλω μεσα βιντεο κλπ
Ισως γιαυτο δε βγαινει καν στις επιλογες του WiiMC

Εγώ σίγουρα είχα παίξει DVD-Video στο wii. Στην περίπτωση όμως αυτή θα πρέπει να έχεις εγκαταστήσει το DVDX. Το βρίσκεις εκεί που πας για να εγκατασταθεί το homwbrew channel.

Το εχω βαλει αλλα τιποτα
Νομιζω παιζει ρολο αν εχεις καινουριο Wii

Ξέρω σίγουρα ότι τα τελευταία Wii έχουν drive το οποίο δεν μπορεί να διαβάσει DVDR/RW δισκάκια.

Εννοείται!!!!!Σίγουρα με softmod αλλά και με κάποια chipάκια από ότι έχω διαβάσει (χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία για το δεύτερο)...