εχεις το πλεονεκτημα να διαθετεις μεγαλοα ριθμο φακο με ΑΝΣΙ λουμενς και με πολλαπλες σκαλες...Συστηματοποιησε τις μετρησεις σου (κατα προτιμηση σε κουτι) και μετα περνα τις αντιστοιχιες στο excel για να βγαλεις την γραφικη παρασταση...
Δεν διαφωνώ και σίγουρα όσοι προσπαθούν να κάνουν μετρήσεις και μάλιστα ενδιαφέρονται και για την ακρίβεια τους προσφέρουν πολύ στον κάθε υποψήφιο αγοραστή που αλλιώς θα ήταν στο έλεος της κάθε εταιρείας. Απλά κοιτούσα αυτές της σφαίρες τις επαγγελματικές και τα φωτόμετρα που διαθέτουν και έτσι το έφερε η κουβέντα. Εμπειρία δεν έχω στους φακούς αλλά ξεκίνησα κι εγώ μια συλλογή κυριώς λόγω αναγκών δεξιά αριστερά από τα ποδήλατα μέχρι κάποιες φορές που χρειάζομαι στη δουλειά και στον κήπο. Επίσης χρόνια τώρα είχα φώτα ασφαλείας στο σπίτι με Pb μπαταρίες και τώρα με τα LED και τους φακούς θέλω να κάνω αλλαγές όπως και άλλαξα όλες τις λάμπες στο σπίτι με LED.
Πάντως αν θέλει να μετρήσει κανείς τον EA4 με το L2 που θα παραλάβω ευχαρίστως. Κι εγώ κατόπιν των δικών σας σχολίων τον έψαξα και τον πήρα πάντως κι ας αρνούμουν να πάω σε ΑΑ αλλά το ξανασκέφτηκα και είδα ότι δεν είναι πλέον καθόλου κακή λύση.
και που να δεις πως με κοιτουσαν καποιοι φιλοι οταν τους ζητησα κουτι πυρομαχικων γαι να φορτισω καποιες μπαταριες.Επίσης τις φορτίζω μέσα σε ειδικό μεταλλικό μπάνκερ ασφαλείας.
Οι λιθίου δεν πρόκειται να πάνε πουθενά πολύ απλά γιατί δεν υπάρχει εναλλακτική σε πολλές εφαρμογές.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.