Re: NITECORE
Nομιζα οτι θα ηταν αντιληπτο, εiναι μεσα στους 1-2 αμερικανους που γραφω
)
Γιατι όχι οι surefire?
Nομιζα οτι θα ηταν αντιληπτο, εiναι μεσα στους 1-2 αμερικανους που γραφω

Γιατι όχι οι surefire?
Αμα θελεις κανεις επαγγελματικους φακους, δηλαδη την μαξιμουμ αξιοπιστια, πρεπει να σκασει.
Nitecore, sunwayman, thrunite, klarus, Olight, Ζεβρα, jetbeam,Xeno και καποιες που ξεχνω ειναι καλες μαρκες αλλα οχι για παρα πολυ παιδεμα με εξαιρεση καποια μοντελα αυτων (πχ. Thrunite catapult, Xeno EA6, Ζebra sc600).
H Χeno και η Ζεβρα στεκονται λιγο καλυτερα γενικοτερα απο τους παραπανω, αναφορικα με την αντοχη, συμφωνα παντα με την εμπειρια μου.
Απο κει και περα σιγουρα η Fenix και 1-2 αμερικανικες μαρκες (πχ Armytek) ξεχωριζουν για την διαχρονικη αξιοπιστια τους.
Αρα αν εισαι επαγγελματιας, ειτε αγοραζεις Fenix και Αrmytek με κλειστα τα ματια, ειτε επιλεγεις συγκεκριμενο μοντελο για τις αναγκες σου, με αποδεδειγμενη αξιοπιστια, απο τις παραπανω μαρκες.
Απ'ολα εχει η πιατσα αν αντεχει το βαλαντιο)
Oι λιθιου που εχει βαλει ο kospap παραπανω ειναι μη επαναφορτιζομενες των 1.5βολτ. Αυτες οι nice from fasttech. Εχουν περισσοτερη διαρκεια στον φακο αλλα η φωτεινοτητα παραμενει η ιδια, βλεπε διαγραμμα.
Οι επαναφορτιζομενες ΑΑ λιθιου (14500) ειναι 3.7 volt, και αν ενας φακος ΑΑ μπορει να τις σηκωσει και αυτες τοτε η φωτεινοτητα του led ειναι πολυ μεγαλυτερη μεγαλυτερη απο οταν χρησιμοποιει ΑΑ ΝιμΗ η Αλκαλικες.
Λιγων ΑΑ φακων το κυκλωμα δεχεται βολταζ απο 1 εως 4.2 volt, ωστε να χρησιμοποιουν και ΑΑ (14500) λιθιου και ΑΑ Αλκαλικες η ΝιΜΗ. O EA1 ειναι ενας απο αυτους και με λιθιου (14500) η φωτεινοτητα σχεδον διπλασιαζεται.
Προσωπικα εχω τον ΕΑ1 με ΝιΜΗ ΑΑ (Εneloop XXX). Δεν βαζω λιθιου γιατι το φως του μου ειναι αρκετο αλλα κυριως η διαρκεια ειναι μεγαλυτερη απο το να χρησιμοποιουσα 14500 που εχει λιγοτερα μΑω.
Αν θα ηθελα ακομα μεγαλυτερη διαρκεια θα χρησιμοποιουσα, αντι Ενελουπ, τις Λιθιου 1.5βολτ, σαν αυτες που προτεινει ο kospap. Τις μη επαναφορτιζομενες nice με τα 3000μαω.
Μπερδεμα ε?)
Γι'αυτο λέω ότι παντα πρέπει να εχει καποιoς ένα φακό ρεζέρβα ειδικά σε δυσκολες περιπτώσεις. Ακομα και να μη σου χαλάσει ή να μη σου ξεμεινει απο μπαταρίες,
μπορει να τύχει να πέσει απο καμια χαραδρα..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.