Νότιος Ειρηνικός - Fiji Islands

Σήμερα Κυριακή είχα την ευκαιρία για κάτι τελείως διαφορετικό. Δείτε κατευθείαν χωρις σχόλια την πρώτη εικόνα και θα καταλάβετε

DSC_6035_zpszdwwdehl.jpg

Να και το πως γίνεται. Οπότε καταλαβαινετε τι καναμε όλη ττην ημέρα..

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
Του άλλαξα τα φωτα. Σαν παιδί έκανα. Βουτιές και μπανιο που δεν θα ξεχασω ποτε στην ζωη μου. Ακόμα και με το σχοινί δεν είχα κανενα πρόβλημα

Παιδί έ? Μόνο που σήμερα είμαι ολόκληρος πιασμένος .. με πονάνε τα χέρια, πόδια .. μην το πεις όμως πουθενα !

καταπληκτικές φώτος, με έβαλες απο περιέργεια να δώ τιμες εισητηρίων.. απαγορευτικές...
Μηπως απο Αυστραλία ειναι φτηνότερα να πάς, μπας και έχουν κάποια τακτική γραμμή με Αυστραλία ή Ν. Ζηλανδία ;

Υπάρχει καθημερινή αεροπορική σύνδεση με Νέα Ζηλανδία (Auckland) και με το Sydney από Australia και πετάει η Fiji Airlines. Εγώ ήλθα με Qatar & Fiji Airlines από Doha-Sydney-Nadi-Suva και ο συνάδελφός μου ήλθε με Emirates από Dubai-Auckland-Nadi-Suva. Επίσης πετάει και Korean Air με link της Singapore Air από Seoul.

Το αεροπορικό είναι ακριβούτσικο, περίπου στα 5000 ( business class ) + κόστος για Visa στην Αυστραλία + κόστος διαμονής στα Fiji. Εγω μένω σε 5 stars Hotel για 1 μήνα και το κόστος έχει πάει πάρα πολύ ψηλά για τα δεδομένα ενός ιδιώτη.

Πριν πολλά χρόνια είχα ξαναέλθει στην περιοχή από London-New York-San Francisco-Hawaii αλλά δεν θυμάμαι τιμές

Αμα θές κάποια άλλη διευκρίνηση πες μου

Last edited:
Φίλε Κώστα πανέμορφες εικόνες σε ένα υπέροχο μέρος !
Να περνάς όμορφα και να μας ταξιδεύει με τις φωτογραφίες σου!

Ευχαριστω για τα καλά σας σχόλια

Σήμερα Παρασκευή είπαμε να εκμεταλευτούμε την ευκαιρία του Σ/Κ και να πάμε μια εκδρομούλα. Αμέσως μετά την δουλειά φύγαμε για να πάμε σε μια αλλη πόλη, 4 ωρες μακριά, όπου και θα διανυκτερεύσουμε. Στην πρώτη κιόλας στάση που κάναμε πάθαμε την πλάκα μας. Το σημείο είναι διάσημο για τους γάμους που γίνονται εδώ. Η ισχυρή πλημμυρίδα έφερνε το πεντακάθαρο νερό να κατακλίζει το μέρος σαν ποτάμι. Μαζί με την δύση του ήλιου έκανε το σκηνικό .. τέλειο.

DSC_6323_zpsqzjklmch.jpg

Last edited:
Κώστα είσαι αφοσιωμένος καλλιτέχνης καί αυτό φαίνεται... δέν μπορώ νά σέ φανταστώ χώρις μηχανή στά όμορφα ταξίδια σου. Νά είσαι πάντα καλά.

Last edited:
Σε ευχαριστούμε πολύ Κώστα που μοιράζεσαι το υπέροχο ταξίδι σου μαζί μας! Πολύ όμορφες εικόνες!

Κανονικά θα πρέπει να σε βάλουν σε μαύρη λίστα με αυτά που μας κάνεις. Αλλά είναι υπέροχες φωτογραφίες. Πραγματικά σε ταξιδεύουν.

Στάλθηκε από το Nexus 6P μου