Nova 3Play

Εγώ καταλαβαίνω τα εξής:

α) Όποιος δεν είχε ποτέ nova, παίρνει τις προσφορές όπως τις ξέρουμε, ανεξάρτητα από το αν έχει ή δεν έχει forthnet.

b) Όποιος έχει nova και πληρώνει λιγότερα από 39,90 μπορεί να πάρει τα πακέτα με 39,90. Αν πληρώνει περισσότερα του προτείνουν ως προσφορές τις τιμές του τιμοκαταλόγου---αστεία πράγματα!

c) Όποιος είχε nova στο παρελθόν αλλά τώρα δεν είναι ενεργός συνδρομητής ή είναι στο τέλος ισχύοντος συμβολαίου που υπερβαίνει τα 39,90 , δεν έχω καταλάβει. Φαντάζομαι ότι τις παίρνει

Mε πηραν χθες απο την forthnet και μου ειπαν οτι μπορω να βαλω την προσφορα που τρεχει τωρα (σταθερο+κινητα 720'+ νοβα) για νεους πελατες, ας εχω βαλει το christmas offer. Eχουν παρει καποιον αλλον που εχει το christmas offer και του προτειναν την προσφορα που τρεχει?

Αν ισχύει για όλους αυτό, βλέπω πολύ κόσμο να αλλάζει πακέτο. Εγώ πάντως χαλαρά θα προτιμήσω τα δωρεάν κινητά, από το Novasports1 :)

Υπάρχει κανείς που σαν νέος συνδρομητής να πήρε το νέο πακέτο (24 Mb ιντερνετ και απεριοριστα σταθερα κ κινητα) και μαζί το cinema pack με επιπλέον 10, δηλαδή σύνολο 39.90 ?

Διευκρινήζω ότι εννοώ το πλήρες cinema που στον κατάλογο το έχει 15 ευρώ και οχι το cinema 1 που το έχει 10 ευρώ.

Ευχαριστώ.

φίλε μου τελικά την πήρες την προσφορά με αλλαγή ονόματος η όχι;
Κοίταξε να δεις πώς ακριβώς έγινε.Πήρα τ/φ σ' ένα κατάστημα Forthnet και ρώτησα πώς θα γίνει να πάρω την προσφορά (αστικά,κινητά,24 internet + το σπορ πακέτο=39.90).Αυτή τη στιγμή έχω Forthnet.Ήμουνα χρόνια συνδρομητής NOVA,είχα διακόψει και τώρα έχω το προπληρωμένο σπορ πακέτο από τις ομάδες.Μου απάντησε ο υπάλληλος ότι θα πρέπει να κάνω μεταφορά του τ/φ μου στο όνομα της γυναίκας μου.Λέω καλώς,παίρνω ταυτότητα της γυναίκας μου και έρχομαι.Στο κατάστημα αυτός που με εξυπηρέτησε δεν πρέπει να ήταν αυτός που είχαμε μιλήσει στο τ/φ.Την ώρα που μου έφτιαχνε την αίτηση μιλούσε στο τ/φ με τη Forthnet και μου λέει εντάξει,δε χρειάζεται μεταφορά,θα το περάσουμε στο όνομά σου.Έτσι απλά.That's all!Και μάλιστα έβαλα πληρωμή μέσω πιστωτικής και πήρα με 49 ευρώ τον 865.Και οποιαδήποτε στιγμή θελήσω στο μέλλον για multivew,μπορώ να χρησιμοποιήσω τον άλλο 831 που έχω.Μου είπε μάλιστα έλα από εδώ να κάνουμε την αίτηση.Γι αυτό λέω είναι πού θα πέσεις.Ενώ στη ΝΟΒΑ μου λέγανε θα πρέπει να πάρεις και δεύτερο δέκτη υποχρεωτικά,δε μπορώ να πάρω τον 865 με 49 ευρώ,δε δικαιούμαι την προσφορά κλπ.Αυτά!

Last edited by a moderator:
Μόλις πριν από λίγο πήρα μήνυμα από τη Forthnet στο κινητό (το τελευταίο ήταν το ΦΕΒ για την αποκατάσταση βλάβης) που λέει ότι:
"Μια νέα προσφορά στα καταστήματα Forthnet έως 10/6 Nova 3play: Internet και Τηλέφωνία και Τηλεόραση μόνο με 29,90 το μήνα, τώρα και με απεριόριστα κινητά για πάντα"

Έχω προνόμιο σε μία σύνδεση και άλλες δύο συνδέσεις με άλλα προγράμματα χωρίς Νόβα.
Μου έκανε εντύπωση και σκέφτομαι να πάω σε ένα κατάστημα να δω τι παίζει.

Κοίταξε να δεις πώς ακριβώς έγινε.Πήρα τ/φ σ' ένα κατάστημα Forthnet και ρώτησα πώς θα γίνει να πάρω την προσφορά (αστικά,κινητά,24 internet + το σπορ πακέτο=39.90).Αυτή τη στιγμή έχω Forthnet.Ήμουνα χρόνια συνδρομητής NOVA,είχα διακόψει και τώρα έχω το προπληρωμένο σπορ πακέτο από τις ομάδες.Μου απάντησε ο υπάλληλος ότι θα πρέπει να κάνω μεταφορά του τ/φ μου στο όνομα της γυναίκας μου.Λέω καλώς,παίρνω ταυτότητα της γυναίκας μου και έρχομαι.Στο κατάστημα αυτός που με εξυπηρέτησε δεν πρέπει να ήταν αυτός που είχαμε μιλήσει στο τ/φ.Την ώρα που μου έφτιαχνε την αίτηση μιλούσε στο τ/φ με τη Forthnet και μου λέει εντάξει,δε χρειάζεται μεταφορά,θα το περάσουμε στο όνομά σου.Έτσι απλά.That's all!Και μάλιστα έβαλα πληρωμή μέσω πιστωτικής και πήρα με 49 ευρώ τον 865.Και οποιαδήποτε στιγμή θελήσω στο μέλλον για multivew,μπορώ να χρησιμοποιήσω τον άλλο 831 που έχω.Μου είπε μάλιστα έλα από εδώ να κάνουμε την αίτηση.Γι αυτό λέω είναι πού θα πέσεις.Ενώ στη ΝΟΒΑ μου λέγανε θα πρέπει να πάρεις και δεύτερο δέκτη υποχρεωτικά,δε μπορώ να πάρω τον 865 με 49 ευρώ,δε δικαιούμαι την προσφορά κλπ.Αυτά!

άρα είσαι ηδη συνδρομητής και στην έκαναν την προσφορά;

Re: Απάντηση: Nova 3Play

Έγινε όπως ακριβώς στο λέω,φίλε μου. Το πέρασε σαν νέα συνδρομή ΝΟΒΑ,κάπως έτσι. Δεν ξέρω,μήπως κρατάνε αρχεία από τις κλήσεις που έχω κάνει στη ΝΟΒΑ κατά καιρούς?Τι να σου πω? Περιμένω να ενεργοποιηθεί.
Πριν από λίγο καιρό μου είχαν κάνει μια προσφορά για το Full πακέτο.Τη δέχτηκα και πριν πάω από το κατάστημα,για καλή μου τύχη πήρα τ/φ στη NOVA και αφού με είχαν στην αναμονή για κάνα πεντάλεπτο,επανέρχεται η υπάλληλος στο τ/φ και μου λέει "δυστυχώς,δεν ισχύει για εσάς η προσφορά".Μα είναι δυνατόν?Αναρωτήθηκα. Τέλος πάντων,γκρίνιαξα και το έκλεισα.Δεν ξέρω,απλά το αναφέρω.Μήπως κρατάνε αρχεία στην καρτέλα του καθενός?Τι να σου πω?Πάντως έγινε ακριβώς όπως στο περιέγραψα.

Last edited:
μονο εξηγησέ μου κατι! το συμβόλαιο σου με την προπληρωμένη νόβα δεν έχει τελειώσει ακόμη σωστά;

Σωστά.Τελειώνει τον Αύγουστο.Δεν είναι συμβόλαιο το προπληρωμένο,το τονίζω.Μου το είπε και ο υπάλληλος στο κατάστημα.Και η προσφορά (αστικά-υπεραστικά,κινητά,24mbps internet+σπορ πακέτο =39.90)που πήρα αφορά ΝΕΑ συνδρομή ΝΟΒΑ.

Last edited:
Παιδιά σας το έγραψα και πριν. Όποιος πληρώνει λιγότερα από 39,90 και ζητήσει να πάει στα 39,90 είναι αναμενόμενο ότι δε θα του αρνηθούν.

Το ερώτημα είναι αν θα μειώσουν το ποσό σε κάποιον που πληρώνει παραπάνω από 39,90 Και φαντάζομαι δυστυχώς ότι δε θα το κάνουν, εκτός αν τελειώνει αυτή την περίοδο το συμβόλαιό του

Re: Απάντηση: Nova 3Play

Λέω καλώς,παίρνω ταυτότητα της γυναίκας μου και έρχομαι.Στο κατάστημα αυτός που με εξυπηρέτησε δεν πρέπει να ήταν αυτός που είχαμε μιλήσει στο τ/φ.Την ώρα που μου έφτιαχνε την αίτηση μιλούσε στο τ/φ με τη Forthnet και μου λέει εντάξει,δε χρειάζεται μεταφορά,θα το περάσουμε στο όνομά σου.

Καλησπέρα!

Φαίνεται ότι έπεσες σε άτομο που ήξερε.
Σε ποιο καταστημα πήγες?

Απάντηση: Re: Nova 3Play

teo010 τι ακριβώς σου πρόσφεραν?πες λεπτομέρειες
Oπως τα ειχα γραψει, εχω το christmas offer 29.90 +15 ολα τα αθλητικα. Μου ειπαν οτι μπορω να βαλω την προσφορα που τρεχει (σταθερο+κινητα 720'+ νοβα με ολα τα αθλητικα) με 39.90 . Περιμενω τηλ για να ολοκληρωσω την συμφωνια. Ελπιζω να μην κανανε λαθος και τα παρουν πισω ολα αυτα που μου ειπαν!

Παιδιά σας το έγραψα και πριν. Όποιος πληρώνει λιγότερα από 39,90 και ζητήσει να πάει στα 39,90 είναι αναμενόμενο ότι δε θα του αρνηθούν.

Το ερώτημα είναι αν θα μειώσουν το ποσό σε κάποιον που πληρώνει παραπάνω από 39,90 Και φαντάζομαι δυστυχώς ότι δε θα το κάνουν, εκτός αν τελειώνει αυτή την περίοδο το συμβόλαιό του
Κι εγώ φίλε έτσι πιστεύω.Κάτι τέτοιο περίπου πρέπει να ισχύει.

Καπου αλλου διαβασα οτι σε αυτους που εχουν νοβα και δεν ειναι νεοι πελατες δινουν το πακετο με τα 39.90 , δηλαδη το πακετο με 29.90 μπορουν να το βαλουν μονο νεοι πελατες που δεν εχσουν νοβα.

Καλησπέρα κι από μένα παιδιά...είμαι χρόνια συνδρομητής forthnet double play economy σε συνδιασμό με nova επιγεια (novasports 1 & novacinema 1) .Aφου λοιπόν διάβασα σε διάφορα φορουμ για την προσφορά με τα σινεμα ή σπορτς στα 39,90 πήγα χτες αρκετά υποψιασμένος σε κατάστημα forthnet για να την ζητήσω. Τρώω μια χυλόπιτα από δω μέχρι αύριο και τρώνε κράξιμο του τύπου εμείς σας στηρίζουμε τόσα χρόνια και τώρα μας αδείαζετε δίνοντας μας λιγότερες υπηρεσίες σε μεγαλύτερη τιμή από τους καινούργιους πελάτες??? Αρχίσανε τα μα και τα μου και φεύγω.

Παίρνω σήμερα το πρωί τηλέφωνο στην forthnet και κει που πάω να αρχίσω να τους τα χώνω πριν καν προλάβω μου λέει η κοπελίτσα στο τηλέφωνο "ναι κυριε η προσφορα ισχύει και για τους υφιστάμενους πελάτες αλλά μονο τηλεφωνικά..εσείς για ποιο πακέτο ενδιαφέρεστε?το όλα σινεμα ή το όλα σπορτς στα 39,90?" της λέω το όλα σινεμα και μου λέει έγινε θα σας πάρουν αργότερα για να γίνει η συμφωνία. Και όντως με πήραν κάνα 5ωρο αργότερα και κάναμε την ενεργοποίηση και τώρα τους περιμένω αύριο για την εγκατάσταση.

τα νοβασπορτς κατεμέ δεν αξίζει ούτε 10 ευρώ τον μήνα πλέον παιδιά...είναι μόνο για άτομα που αντέχουν να βλέπουν την άνοστη σούπα της σουπερλιγκας..για το τσουλου και την ευρωλίγκα(τα οποία μοιράζεται με την κρατική) δεν με χαλάει να τα βλέπω κάπου έξω με παρέα και μπυρίτσα 1-2 φορές την εβδομάδα.
Αντικειμενικά η προσφορά στα 39,90 είναι απίστευτα συμφέρουσα αν σκεφτούμε ότι μέχρι πέρυσι μόνο το ιντερνετ με απεριόριστα σταθερά και κάνα 3ωρο σε κινητά έκανε μόνο του 35 ευρώ.

έχω την εντύπωση οτι μόνο για το επίγειο ισχυέι! διότι πας από επίγειο σε δορυφορικό!

Χθες το απόγευμα πήρα μήνυμα από τη Forthnet για την προσφορά των 29,90 ευρώ.
Τους πήρα προ ολίγου για να ξεκαθαρίσω σε ποια από τις 3 συνδέσεις αντιστοιχεί η προσφορά (έχω ήδη σε μια σύνδεση και Νόβα full με προνόμιο) και από τις συζητήσεις διαπίστωσα ότι αφορά στη σύνδεση της οποίας το συμβόλαιο λήγει σε λίγες μέρες (24,90 ευρώ για απεριόριστα σταθερά, ιντερνετ και μισή ώρα κινητά).

Έμαθα λοιπόν ότι το συμβόλαιο που λήγει με τα 24,90 θα πήγαινε στα 34,90 (δεν το θυμόμουν αυτό) αλλά επειδή καταργήθηκε θα πάει στα 27,90 και προφανώς συμφέρει η νέα προσφορά με 29,90 για απεριόριστα σταθερά και κινητά (στην πραγματικότητα 12 ώρες), ίντερνετ και το βασικό της Νόβα, πληρώνοντας βέβαια 49 για το δέκτη που τον έχω ήδη. Είπα στον υπάλληλο ότι δεν θέλω το δέκτη αφού τον έχω και απάντησε ότι στο κατάστημα θα μου τον δώσουν οπωσδήποτε επειδή ο άλλος είναι συνδεδεμένος με άλλο τηλέφωνο !!!

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι με τη νέα προσφορά είπε ότι θα μπορώ μα φύγω όποτε θέλω αφού έχω ήδη συμπληρώσει 1 χρόνο αλλά αυτό θέλει επιβεβαίωση γιατί ακούγεται άκυρο.

Last edited:
Έχεις ήδη δέκτη που δεν χρησιμοποιείς και θα σε βάλουν να πάρεις καινούριο?

Πάνε καλά οι τύποι?