Kostas_Y
AVClub Fanatic
δεν το γράφω εγώ φίλε μου! εγώ συμφωνώ μαζι σου! κάποιος άλλος φίλος το έγραψε απλά δεν τοποθέτησα σωστά την παράθεση.
Fixed!
δεν το γράφω εγώ φίλε μου! εγώ συμφωνώ μαζι σου! κάποιος άλλος φίλος το έγραψε απλά δεν τοποθέτησα σωστά την παράθεση.
καλησπέρα σε όλους. Ήμουν και εγω κατοχος της προσφοράς christmas offer και την 1η ιουλίου με πήραν τηλέφωνο για την προσφορά του 3play με τα +10 την οποία δεν δέχτηκα. εναλλακτικά και χωρίς καμία χρέωση μου πρότειναν
*1 μήνα δωρεαν adult pack
*2 μήνες δωρεάν HD
*Αστική χρέωση στα κινητά.
Mου είπε ο άνθρωπος της forthnet οτι δεν αλλάζει τίποτα στο συμβόλαιο μου, το οποίο έχει ισχύ μέχρι τον δεκέμβριο του 2013 και οτι πλέον θα μου έρχεται ένας λογαριασμός με όλες τις χρεώσεις. Μέχρι εδώ όλα καλά....
Να σημειώσω πως εγώ στις 30/06 πλήρωσα το πακέτο christmas offer στα 29,90 για περίοδο χρήσης 01/07 - 01/08, όπως γίνετε πάντα.
Σήμερα και αφου ενημερώθηκα μέσω sms οτι έχει εκδοθεί ο λογαριασμός forthnet, μπαίνω στο e-bill και βλέπω τον "ενοποιημένο" λογαριασμό για την υπηρεσία 3play στην ίδια τιμή με πριν με περίοδο χρήσης 01/07 - 01/08, δηλαδή την περίοδο που εγώ έχω ήδη πληρώσει στην Nova.
Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο κάτι παρόμοιο?
όπως καταλαβαίνετε στα τηλέφωνα δεν μπορείς να βρείς κανένα..τεράστια αναμονή....!!!
καλησπέρα σε όλους. Ήμουν και εγω κατοχος της προσφοράς christmas offer και την 1η ιουλίου με πήραν τηλέφωνο για την προσφορά του 3play με τα +10 την οποία δεν δέχτηκα. εναλλακτικά και χωρίς καμία χρέωση μου πρότειναν
*1 μήνα δωρεαν adult pack
*2 μήνες δωρεάν HD
*Αστική χρέωση στα κινητά.
Mου είπε ο άνθρωπος της forthnet οτι δεν αλλάζει τίποτα στο συμβόλαιο μου, το οποίο έχει ισχύ μέχρι τον δεκέμβριο του 2013 και οτι πλέον θα μου έρχεται ένας λογαριασμός με όλες τις χρεώσεις. Μέχρι εδώ όλα καλά....
Να σημειώσω πως εγώ στις 30/06 πλήρωσα το πακέτο christmas offer στα 29,90 για περίοδο χρήσης 01/07 - 01/08, όπως γίνετε πάντα.
Σήμερα και αφου ενημερώθηκα μέσω sms οτι έχει εκδοθεί ο λογαριασμός forthnet, μπαίνω στο e-bill και βλέπω τον "ενοποιημένο" λογαριασμό για την υπηρεσία 3play στην ίδια τιμή με πριν με περίοδο χρήσης 01/07 - 01/08, δηλαδή την περίοδο που εγώ έχω ήδη πληρώσει στην Nova.
Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο κάτι παρόμοιο?
όπως καταλαβαίνετε στα τηλέφωνα δεν μπορείς να βρείς κανένα..τεράστια αναμονή....!!!
μάλλον ναι...Τοσο δυσκολο τους ειναι...επειδη ειναι δωρεαν...
wget http://uk.download.nvidia.com/Windo...n8-win7-winvista-32bit-international-whql.exe -O /dev/null
--2013-07-30 10:52:40-- http://uk.download.nvidia.com/Windo...n8-win7-winvista-32bit-international-whql.exe
Εύρεση του uk.download.nvidia.com... 193.45.10.168, 193.45.10.161
Connecting to uk.download.nvidia.com|193.45.10.168|:80... συνδέθηκε.
Η αίτηση για HTTP στάλθηκε, αναμονή απάντησης... 200 OK
Μήκος: 179164720 (171M) [application/octet-stream]
Saving to: `/dev/null'
100%[===================================================================================================================>] 179164720 1019K/s in 2m 42s
2013-07-30 10:55:22 (1,05 MB/s) - `/dev/null' saved [179164720/179164720]
Κι εγώ κατηγορούσα τα τηλεφωνικά κέντρα που σε ρωτάνε ένα σωρό "χαζές" ερωτήσεις, αλλά αν ασχοληθείς με επιδιόρθωση προβλημάτων "κοινού" κόσμου θα καταλάβεις, ότι τις πιο πολλές φορές, οφείλονται σε πολύ απλές απροσεξίες. Δεν είναι στην πρίζα, δεν το έχουν ανοίξει, έχουν κλειστό το wifi κ πολλά άλλα. Οπότε πλέον δεν μου κάνει αίσθηση που ρωτάνε, πρώτα για αυτά. Ουσιαστικά έτσι γλιτώνουν χρόνο, αφού σε αρκετούς λύνεται το πρόβλημα πιο γρήγορα, βάζοντας απλά το router στην πρίζα..
Το να σου κλέβουν το ίντερνετ είναι επίσης πολύ κοινό πρόβλημα, ειδικά αν δεν έχεις wpa2 και για κάποιο λόγο έχεις wep. Επίσης το να υπάρχουν πολλά ασύρματα δίκτυα στο ίδιο κανάλι μπορεί να επηρεάσει το σήμα σου και εν συνεχεία την ταχύτητά σου.
Αν η γραμμή σου είναι καλή, που για να συγχρονίζεις στα 13 μάλλον δεν είναι άσχημη, (εκτός κι αν είσαι στα 100 μέτρα και πιάνεις 13), θα έπρεπε με την forthnet να ανέβει η ταχύτητά σου, λόγω του ότι χρησιμοποιεί στο default προφίλ Margin 6, αντί για 9 ή 11 που έχουν οι υπόλοιποι.
Το πιο πιθανό είναι να υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε σένα, τηλεφωνικές συσκευές, φίλτρα, βραχυκύκλωμα κλπ, ή κάποια οξείδωση στις συνδέσεις των καλωδίων στο καφάο ή κάτι άλλο που δεν έχεις παρατηρήσει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.