Nova 3Play

δεν σας καταλαβαίνω μερικούς..

10 δεν πουλούσε το sports πακέτο επί ένα μήνα τώρα σε μερικές χιλιάδες πελάτες;
και θα το πουλάει τώρα για 20 (απο 25), 10 μέρες μετά,
και έρχεσαι εσύ να επιχειρηματολογήσεις οτι είναι καλή προσφορά (τρέξε πάρε αν είναι),
και οτι με 10 δεν βγαίνει η εταιρία;;;;

δεν της είπα εγώ να το βάλει 10, εκείνη το πούλησε 10 σε χιλιάδες ανθρώπους.
Αν το έβαζε όπως είπα, 30+10+10 (με HD με πιστωτική), για παλιούς και νέους συνδρομητές,
θα 'τελειώσει' την αγορά μια και καλή, ειδικά τώρα με το κλείδωμα των 'μη παντρεμένων' καρτών.
Κι όσο για τα νούμερα, υποστηρίζω πως βγαίνουν μια χαρά.
Στο τηλεοπτικό κομμάτι, το κόστος της Nova δεν ανεβαίνει με κάθε συνδρομητή, οπότε μέσω του όγκου των πωλήσεων,
και περισσότερα θα έβγαζαν, και τον ανταγωνισμό θα τελείωναν.
Προσωπικά, θα πήγαινα στο 50, γιατι κάθε μέρος απο το 30+10+10 αξίζει τα λεφτά του,
ενώ προς το παρόν η forthnet δεν παίρνει μία απο μένα.

-=Επεξεργασία=-
ουτε καν 10+10.. 9,50+9,50 έπρεπε να το λέει, για να πάνε ΟΛΟΙ στο full

προς τμήμα μάρκετινγκ forthnet: Διατίθεμαι για συμβουλευτικές υπηρεσίες, στείλτε μου pm! :firstprize:

Last edited by a moderator:
το +10 ηταν γνωστο οτι δεν θα εμενε πολυ.οποιος ηθελε εβαζε.δεν κοροιδεψε κανεναν...
οι προσφορες τελειωσαν και επανεφερε τα προγραμματα ακομα φθηνοτερα απ'οτι ειχαν πριν.
ουτε εγω το εβαλα γιατι εχω αλλες προτεραιοτητες και βολευομαι με το startpack.
εαν μπορεσω καποια στιγμη,μπορει να κοτσαρω καποιο επιπλεον πακετο.
ετσι οπως ειμαι οικονομικα τωρα,για εμενα το απολυτο θα ηταν 15 ευρω το full και τσαμπα ο 865.
δεν γινεται ομως γιατι οτι βολευει τον καθενα δεν ειναι και απαραιτητα το σωστο...

γυρίστε στην πρώτη σελίδα του thread (link)

η μόνη διαφορά είναι τα 20 (απο 25 ) του NovaSports, σιγά μη το βαφτίσουμε και προσφορά.
Το SportsPack εξακολουθεί να πουλιέται προς 150 προπληρωμένο για ένα χρόνο (πακέτα ομάδων)
άρα η αξία του (όπως την καθορίζει η nova) είναι γύρω στα 10/μήνα

και το NovaCinema, με τις άπειρες επαναλήψεις, για μενα δεν αξίζει τα 15
προσωπικά, κατεβάζω επιλεγμένες ταινίες και σειρές
για 9.50 (άντε 10 !) θα το έβαζα να υπάρχει (και μόνο σε HD βέβαια), όλο και κάτι καλό θα έχει

και για τον δέκτη, θα έπαιρνα φυσικά μόνο τον 865pvr, έστω και με 50 (με κάρτα) όπως το είχε στην προσφορά
απαράδεκτο τη σήμερον ημέρα να μην έχεις pvr.. είχαμε πριν 15 χρόνια με τις βιντεοκασέτες..
και πάλι μιλάμε για δέκτη περιορισμένων δυνατοτήτων, με ελάχιστο customisation, που δεν ανοίγει ούτε καν όλα
τα διαθέσιμα κανάλια του δορυφόρου.. οπότε τα 149 που ζητάει δεν παίζουν στη σημερινή αγορά.

mce22 μάλλον μπερδεύεις τα πράγματα 150 κάνει προπληρωμένο το σπορτ μόνο γι αυτούς που έχουν 3play για τους άλλους κάνει 300 νομίζω...

Στο thread του νοβα 3play ειμαστε, δεν μπερδευω τιποτα.
Παντα για 3play+πακετα μιλουσαμε

καλησπέρα σε όλους. Ήμουν και εγω κατοχος της προσφοράς christmas offer και την 1η ιουλίου με πήραν τηλέφωνο για την προσφορά του 3play με τα +10 την οποία δεν δέχτηκα. εναλλακτικά και χωρίς καμία χρέωση μου πρότειναν
*1 μήνα δωρεαν adult pack
*2 μήνες δωρεάν HD
*Αστική χρέωση στα κινητά.
Mου είπε ο άνθρωπος της forthnet οτι δεν αλλάζει τίποτα στο συμβόλαιο μου, το οποίο έχει ισχύ μέχρι τον δεκέμβριο του 2013 και οτι πλέον θα μου έρχεται ένας λογαριασμός με όλες τις χρεώσεις. Μέχρι εδώ όλα καλά....

Να σημειώσω πως εγώ στις 30/06 πλήρωσα το πακέτο christmas offer στα 29,90 για περίοδο χρήσης 01/07 - 01/08, όπως γίνετε πάντα.

Σήμερα και αφου ενημερώθηκα μέσω sms οτι έχει εκδοθεί ο λογαριασμός forthnet, μπαίνω στο e-bill και βλέπω τον "ενοποιημένο" λογαριασμό για την υπηρεσία 3play στην ίδια τιμή με πριν με περίοδο χρήσης 01/07 - 01/08, δηλαδή την περίοδο που εγώ έχω ήδη πληρώσει στην Nova.

Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο κάτι παρόμοιο?

όπως καταλαβαίνετε στα τηλέφωνα δεν μπορείς να βρείς κανένα..τεράστια αναμονή....!!!

Ερώτηση: 12/6 ενεργοποιήθηκε τηλέφωνο+internet. 27/6 μου βάλανε και τη NOVA. Ο λογαριασμός πότε θα μου έρθει και πώς ακριβώς θα με χρεώσουνε για το 15μερο που ουσιαστικά είχα double και όχι triple play;

Απάντηση: Re: Nova 3Play

καλησπέρα σε όλους. Ήμουν και εγω κατοχος της προσφοράς christmas offer και την 1η ιουλίου με πήραν τηλέφωνο για την προσφορά του 3play με τα +10 την οποία δεν δέχτηκα. εναλλακτικά και χωρίς καμία χρέωση μου πρότειναν
*2 μήνες δωρεάν HD
Mου είπε ο άνθρωπος της forthnet οτι δεν αλλάζει τίποτα στο συμβόλαιο μου, το οποίο έχει ισχύ μέχρι τον δεκέμβριο του 2013 και οτι πλέον θα μου έρχεται ένας λογαριασμός με όλες τις χρεώσεις. Μέχρι εδώ όλα καλά....

Να σημειώσω πως εγώ στις 30/06 πλήρωσα το πακέτο christmas offer στα 29,90 για περίοδο χρήσης 01/07 - 01/08, όπως γίνετε πάντα.

Σήμερα και αφου ενημερώθηκα μέσω sms οτι έχει εκδοθεί ο λογαριασμός forthnet, μπαίνω στο e-bill και βλέπω τον "ενοποιημένο" λογαριασμό για την υπηρεσία 3play στην ίδια τιμή με πριν με περίοδο χρήσης 01/07 - 01/08, δηλαδή την περίοδο που εγώ έχω ήδη πληρώσει στην Nova.

όπως καταλαβαίνετε στα τηλέφωνα δεν μπορείς να βρείς κανένα..τεράστια αναμονή....!!!

Το λογιστήριο χρειάζεται πάντα λίγο χρόνο για να προσαρμόσει τις μεταβολές που γίνονται από τους συνδρομητές στα πακέτα.
Μην ανησυχείς, στον επόμενο ή το πολύ στο μεθεπόμενο λογαριασμό θα δεις τον αντιλογισμό.

*2 μήνες δωρεάν HD

Εγω εχω το εξης προβλημα.Ενω ζητησα να εχω και τα HD, αφου τα ειχα ενεργοποιησει και στο Christmas, εγινε η αλλαγη σε 3play αλλα τα HD τα κλειδωσαν!!!Ειναι περιπου μια εβδομαδα τωρα που περιμενω να τα ενεργοποιησουν αλλα δεν γινεται τιποτα.Υποτιθεται μεχρι την Παρασκευη θα ειχαν ενεργοποιηθει αλλα μεχρι και σημερα δεν λειτουργουν.Πηρα τηλεφωνο το Σαββατο για να δω τι γινεται και μου ειπαν οτι παιρνει λιγο χρονο η διαδικασια.Τοσο δυσκολο τους ειναι...επειδη ειναι δωρεαν...

Καλο το 3play δεν το συζηταω αλλα ρε παιδια απο εχτες το πρωη η συνδεση σερνεται σε σημειο εκνευριστικο (εποχες dual up) .Mετα απο δυο τηλεφωνα και αρκετα μεγαλη αναμονη (πανω απο ωρα) μου ειπαν το φοβερο δωστε μας το κινητο σας και θα σας παρουμε εμεις εως της 2300. Και φυσικα δεν πηραν....το εκπληκτικο ειναι οτι μου ειπαν το εξεις κουφο ,μηπως σας κλεβουν ιντερνετ? Εκλεισα το wifi και το συνδεσα στο καλωδιο αλλα παλι τα ιδια. Τη να πω καλα τα φορεματα αλλα ρε παιδια αλλα απο εχτες καταλαβα οτι το ιντερνετ χρειαζομαι... και δυστιχος τωρα βλεπω nova...Πριν στους αλλους παροχους σιχρονιζοταν το μοντεμ στα 13 ΜΒιτ ενω στη φορθεντ το πολυ 8 εως το πρωτο τηλεφωνο εχτες που μου ειπαν οτι απο τωρα εχετε 14 ΜΒιτ (στα χαρτια μαλλον ) γιατι εγω κατεβαζοντας απο το σαιτ της NVIDIA καποιον driver για ελενχο δεν περασα τα 100κβιτ (1 Μβιτ) :guitarist:

Κι εγώ κατηγορούσα τα τηλεφωνικά κέντρα που σε ρωτάνε ένα σωρό "χαζές" ερωτήσεις, αλλά αν ασχοληθείς με επιδιόρθωση προβλημάτων "κοινού" κόσμου θα καταλάβεις, ότι τις πιο πολλές φορές, οφείλονται σε πολύ απλές απροσεξίες. Δεν είναι στην πρίζα, δεν το έχουν ανοίξει, έχουν κλειστό το wifi κ πολλά άλλα. Οπότε πλέον δεν μου κάνει αίσθηση που ρωτάνε, πρώτα για αυτά. Ουσιαστικά έτσι γλιτώνουν χρόνο, αφού σε αρκετούς λύνεται το πρόβλημα πιο γρήγορα, βάζοντας απλά το router στην πρίζα..
Το να σου κλέβουν το ίντερνετ είναι επίσης πολύ κοινό πρόβλημα, ειδικά αν δεν έχεις wpa2 και για κάποιο λόγο έχεις wep. Επίσης το να υπάρχουν πολλά ασύρματα δίκτυα στο ίδιο κανάλι μπορεί να επηρεάσει το σήμα σου και εν συνεχεία την ταχύτητά σου.
Αν η γραμμή σου είναι καλή, που για να συγχρονίζεις στα 13 μάλλον δεν είναι άσχημη, (εκτός κι αν είσαι στα 100 μέτρα και πιάνεις 13 :p ), θα έπρεπε με την forthnet να ανέβει η ταχύτητά σου, λόγω του ότι χρησιμοποιεί στο default προφίλ Margin 6, αντί για 9 ή 11 που έχουν οι υπόλοιποι.
Το πιο πιθανό είναι να υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε σένα, τηλεφωνικές συσκευές, φίλτρα, βραχυκύκλωμα κλπ, ή κάποια οξείδωση στις συνδέσεις των καλωδίων στο καφάο ή κάτι άλλο που δεν έχεις παρατηρήσει.

Το δίκτυο της Forthnet πάντως δεν έχει πρόβλημα να κατεβάσει τους οδηγούς της nvidia με μεγάλες ταχύτητες.

wget http://uk.download.nvidia.com/Windo...n8-win7-winvista-32bit-international-whql.exe -O /dev/null
--2013-07-30 10:52:40-- http://uk.download.nvidia.com/Windo...n8-win7-winvista-32bit-international-whql.exe
Εύρεση του uk.download.nvidia.com... 193.45.10.168, 193.45.10.161
Connecting to uk.download.nvidia.com|193.45.10.168|:80... συνδέθηκε.
Η αίτηση για HTTP στάλθηκε, αναμονή απάντησης... 200 OK
Μήκος: 179164720 (171M) [application/octet-stream]
Saving to: `/dev/null'

100%[===================================================================================================================>] 179164720 1019K/s in 2m 42s

2013-07-30 10:55:22 (1,05 MB/s) - `/dev/null' saved [179164720/179164720]

Συγχρνονίζω στα 11Mbps.

Καλημερα...
Χθες 30/06 πηραν τον κουμπαρο μου και του προσφεραν το κλασικο πακετο του 3play στα 29.90 + 10 ευρω ολα τα novasports η ολα τα novacinema...
Aυτη δεν ειναι η προσφορα που υποτιθεται εχει ληξει...???
Σημειωτεον ο κουμπαρος μου ειχε Forthnet ADSL Economy + Nova Full Pack (με 20% εκπτωση και στα 2)
Εν τελει εκανε την αλλαγη και γυρισε το πακετο του σε 3play στα 29.90 + 10 ευρω ολα τα novasports...

Re: Απάντηση: Nova 3Play

Οντως Σεραφειμ...
30/7 ηθελα να πω...
αλλα με επιασες...

μέσα έχει και τα 720 λεπτά προς κινητά; Αν ναι τότε είναι η προσφορά που έληξε, αλλιώς πάλι είναι πολύ καλή προσφορά :2thumb22sup:

Κι εγώ κατηγορούσα τα τηλεφωνικά κέντρα που σε ρωτάνε ένα σωρό "χαζές" ερωτήσεις, αλλά αν ασχοληθείς με επιδιόρθωση προβλημάτων "κοινού" κόσμου θα καταλάβεις, ότι τις πιο πολλές φορές, οφείλονται σε πολύ απλές απροσεξίες. Δεν είναι στην πρίζα, δεν το έχουν ανοίξει, έχουν κλειστό το wifi κ πολλά άλλα. Οπότε πλέον δεν μου κάνει αίσθηση που ρωτάνε, πρώτα για αυτά. Ουσιαστικά έτσι γλιτώνουν χρόνο, αφού σε αρκετούς λύνεται το πρόβλημα πιο γρήγορα, βάζοντας απλά το router στην πρίζα..
Το να σου κλέβουν το ίντερνετ είναι επίσης πολύ κοινό πρόβλημα, ειδικά αν δεν έχεις wpa2 και για κάποιο λόγο έχεις wep. Επίσης το να υπάρχουν πολλά ασύρματα δίκτυα στο ίδιο κανάλι μπορεί να επηρεάσει το σήμα σου και εν συνεχεία την ταχύτητά σου.
Αν η γραμμή σου είναι καλή, που για να συγχρονίζεις στα 13 μάλλον δεν είναι άσχημη, (εκτός κι αν είσαι στα 100 μέτρα και πιάνεις 13 :p ), θα έπρεπε με την forthnet να ανέβει η ταχύτητά σου, λόγω του ότι χρησιμοποιεί στο default προφίλ Margin 6, αντί για 9 ή 11 που έχουν οι υπόλοιποι.
Το πιο πιθανό είναι να υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε σένα, τηλεφωνικές συσκευές, φίλτρα, βραχυκύκλωμα κλπ, ή κάποια οξείδωση στις συνδέσεις των καλωδίων στο καφάο ή κάτι άλλο που δεν έχεις παρατηρήσει.

Το καλωδιο απο την κωλονα κατευθειαν στο σπιτι και κατευθειαν απο την εισοδο στο σπιτι σε ενα σπλιτερ οπου παει στο ρουτερ και στο τηλεφωνο...το μονο καλο ειναι οτι με πειραν τηλεφωνο εχτες το απογευμα και μου ειπαν τι θα το ελενξουν...