Re: Απάντηση: Re: Nova EMMs και CCcam attack;
Προσωπικά, σε ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία να αντιληφθώ σε ποια κατηγορία ανήκω: δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να είμαι αλλά σίγουρα λοιπόν είμαι ή ηλίθιος ή απελπισμένος αφού έχω συνδρομή στη nova...
Εν πάσει περιπτώσει, ναι, τα γνωρίζουμε όλα αυτά που λες. Αν είχες κάνει τον κόπο να διαβάσεις και κάποια άλλα threads της κατηγορίας θα έβλεπες ότι τα έχουμε πει και εμείς. Η ουσία όμως παραμένει: σε ανάγκασε κανείς να γίνεις συνδρομητής πουθενά; Μάλλον όχι... Εάν ναι, τότε άλλος είναι ο ηλίθιος και προφανώς πιο απελπισμένος από εμάς...
Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, προφανώς με τα (12) και (13) αναφέρεσαι σε κάποιους από εδώ. Το αυθαίρετο συμπέρασμά σου είναι εντελώς για γέλια. Αν είχες περισσότερη και σοβαρότερη συμμετοχή, θα ήξερες και ποιοι είμαστε και τι πιστεύουμε για τη nova.
Αυτή τη στιγμή όλοι οι νόμιμοι χρήστες μπορούν να δουν κανονικά. Όσοι κάνανε οικιακό μοίρασμα είναι επίσης ΟΚ (είμαι και εγώ ένας από αυτούς και δεν έχω λόγο να το κρύψω).
Γκρινιάζουν δύο κατηγορίες: οι τσαμπατζήδες και τα λαμόγια που πουλάνε internetικές συνδρομές. Οι πρώτοι, δυστυχώς την πάτησαν. Οι δεύτεροι... χεστήκαμε τι πάθανε! Τόσο καιρό που 'κονομάγανε γιατί δεν κάνανε παράπονα;
Εμείς το χόμπυ μας κάνουμε εδώ... Σ'όποιον αρέσει... Τα "γαβγίσματα" αλλού...
Είναι εξωφρενικό το πως κάποιος χαρακτηρίζεται τζαμπατζής και πειρατής και δεν ξερω γω τι άλλο, αν τολμήσει να πει πέντε πράματα εναντίον του νταβατζή της ελληνικής δορυφορικής. Ναι, νταβατζή.
Όσο για τη συμμετοχή μου στο φόρουμ, το διαβάζω σχεδόν καθημερινά εδώ και 1.5 χρόνο. Έγινα μέλος όταν είχα κάτι να ρωτήσω πρίν από 6 μήνες και από τότε γράφω όταν μου ρθει να γράψω κάτι. Σε πειράζει; Μήπως δεν πληρώ τα κριτήριά σου για τίμιος χρήστης; Για το ότι οι νόμιμοι χρήστες βλέπουν κανονικά και μάλιστα κάνουν και οικιακό sharing, άσε να σου πω την ιστορία ολόκληρη.
Νόβα δεν είχα ποτέ μέχρι πριν από μερικές βδομάδες, γιατί απλά η συνδρομή της είναι πολύ ακριβή για την τσέπη μου. Δεν την έχω υποκλέψει ποτέ στα 10 αυτά χρόνια που δεν ασχολήθηκα μαζί της. Δεν είχα καν δική μου δορυφορική εγκατάσταση στο σπίτι. Επειδή όμως κυκλοφορώ στο ίντερνετ, πάντα είχα εικόνα του τι παίζει χοντρικά.
Καθότι συνδρομητής της forthnet, μετά από παρακίνηση άλλων μελών της οικογένειας, είπα να πάρω την προσφορά που τρέχει αυτές τις μέρες σε κάπως λογική τιμή για ένα χρόνο. Ως νέος συνδρομητής λοιπόν, όλα όσα περιέγραψα, ισχύουν στο ακέραιο.
Μου φορτώσανε ένα δέκτη που κολλάει 3 φορές τη μέρα, θέλει ευχέλαιο για να αλλάξει κανάλι και έχει πρόβλημα στο να γεμίσει το κάδρο της τηλεόρασης. Τους πήρα να τους πω ότι έχω πρόβλημα και με αντιμετωπίσανε σαν απατεώνα που θέλω να μου ξεκλειδώσουν την κάρτα για να τους κλέψω.
Πήγα στον τεχνικό τους αντιπρόσωπο που πιστοποίησε το πρόβλημα και επιβεβαίωσε ότι το μοντέλο είναι ελαττωματικό γενικά και όχι ο συγκεκριμένος δέκτης και θέλησαν να τον βγάλουν κι αυτόν τρελό. Ο άνθρωπος ήθελε να με βοηθήσει αλλά δεν τον άφηναν. Εφόσον είσαι νέος μας συνδρομητής (καλά να πάθεις), θα μείνεις με τον panasat 1110 και όσο βλέπεις. Χάρη σου κάνουμε.
Έχω 3 τηλεοράσεις στο σπίτι. Μία στο καθιστικό, μία στο σαλόνι και μία στην κρεβατοκάμαρα. Τους ρώτησα πως θα γίνει να βλέπω και στις 3. Μου είπανε ότι θα πρέπει να πάρω pvr αν θέλω να βλέπω στις 2 απ τις 3. Άμα είμαι παράλογος και θέλω και τις 3, καλύτερα να κάνω 3 συνδρομές στην προνομιακή τιμή των 165 ευρώ το μήνα.
Με υποχρέωσε κανείς να βάλω νόβα; Όχι. Υπάρχει άλλος τρόπος να δω μπάλα σπίτι μου νόμιμα; Και πάλι όχι. Για πες μου σε ποια απ τις δυο κατηγορίες είμαι και γκρινιάζω; Τζαμπατζής ή λαμόγιο;