Nova EMMs και CCcam attack;

Φυσικά δεν μπορούμε να προεξοξλούμε επιτυχία της Irdeto. Πρέπει να δούμε πως θα αντιδράσουν και τα softcam. Πχ δεν μπορούμε να είμασε σίγουροι ότι το finger printing δεν θα μπορέσει να απενεργοποιηθεί, ή τα softcams δε θα μπορούν να αλλάξουν την "ταυτότητα" της κάρτας.

Το fingerprinting χρησιμοποιείται εδώ και καιρό στο Orbit Showtime. Δεν υπάρχει τρόπος για μπλοκάρισμα του fingerprinting γιατί πολύ απλά δε διαφέρει από ένα κοινό ECM για κάποιο κανάλι. Συνεπώς χωρίς "εσωτερική" πληροφόρηση από την Irdeto δε πρόκειται να υπάρξει λύση.

Όσο για τα softcam, για ποια μιλάμε; Το cccam είναι νεκρό, το newcs επίσης, ενώ στο oscam υπάρχουν μόνο ερασιτέχνες. Αν βρεθεί κάτι, θα είναι από Diablo μεριά, και φυσικά κλειδωμένο στο Diablo. Αλλά αμφιβάλλω.

Για να βάλουμε λίγο τα πράγματά στη σωστή τους διάσταση. Η νόβα αυτή τη στιγμή

1. Έχει μονοπώλιο στην ελληνική δορυφορική
2. Είναι ο μοναδικός τρόπος να δεις το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χώρας
3. Χρεώνει τις μονοπωλιακές τις υπηρεσίες απείρως ακριβότερα από ότι ανάλογες υπηρεσίες στην υπόλοιπη ευρώπη
4. Υποχρεώνει τους χρήστες να χρησιμοποιούν έναν συγκεκριμένο δέκτη και μόνο αυτόν ώστε να παρακολουθήσουν το μονοπωλιακό της πρόγραμμα
5. Ο δέκτης αυτός είναι κάκιστης ποιότητας και με γνωστά κατασκευαστικά ελαττώματα τα οποία αρνείται να παραδεχτεί προκειμένου να αποφύγει το κόστος της απόσυρσής του
6. Έτσι επειδή μπορεί, σε αναγκάζει και να τον πληρώσεις αυτόν τον άθλιο δέκτη που είναι προαπαιτούμενο για να λειτουργήσει.
7. Η ποιότητα εικόνας και ήχου που προσφέρει είναι κατώτερη της ελεύθερης ψηφιακής και αναλογικής για όποιον έχει αξιοπρεπή λήψη
8. Όλα τα κανάλια της είναι χαμηλής ευκρίνειας και η συντριπτική πλειοψηφία στο απαρχαιωμένο 4:3 κάδρο.
9. Ταινίες και σειρές από ξένα κανάλια που αναμεταδίδει και είναι σε 16:9, τις προβάλλει σε 4:3 με μαύρες μπάρες και ενσωματωμένους υπότιτλους οι οποίοι βρίσκονται πάνω στη μαύρη μπάρα...
10. Σε περίπτωση που κάποιος είναι αρκετά ηλίθιος ή απελπισμένος ώστε να πληρώσει για όλα τα παραπάνω, δεν του επιτρέπει καν να τα παρακολουθήσει σε όποιο χώρο του σπιτιού του επιθυμεί.
11. Προσφέρει δωρεάν εδώ και 10 χρόνια αυτές τις "υπηρεσίες" σε κάθε μα κάθε φορέα, πολιτικό ή δημοσιογραφικό, θυμίζοντας κάτι στριπτητζάδικα που μοιράζουν free pass στο ηθών
12. Έχει κάτι τύπους που γράφουν στα διάφορα φόρουμ και την υπερασπίζονται
13. Οι εν λόγω τύποι, ενίοτε φαίνεται να παραξενεύονται όταν ο κόσμος γελάει με τα δελτία τύπου που γράφουνε για ποστ

2. Είναι ο μοναδικός τρόπος να δεις το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χώρας
3. Χρεώνει τις μονοπωλιακές τις υπηρεσίες απείρως ακριβότερα από ότι ανάλογες υπηρεσίες στην υπόλοιπη ευρώπη
4. Υποχρεώνει τους χρήστες να χρησιμοποιούν έναν συγκεκριμένο δέκτη και μόνο αυτόν ώστε να παρακολουθήσουν το μονοπωλιακό της πρόγραμμα
5. Ο δέκτης αυτός είναι κάκιστης ποιότητας και με γνωστά κατασκευαστικά ελαττώματα τα οποία αρνείται να παραδεχτεί προκειμένου να αποφύγει το κόστος της απόσυρσής του
6. Έτσι επειδή μπορεί, σε αναγκάζει και να τον πληρώσεις αυτόν τον άθλιο δέκτη που είναι προαπαιτούμενο για να λειτουργήσει.
7. Η ποιότητα εικόνας και ήχου που προσφέρει είναι κατώτερη της ελεύθερης ψηφιακής και αναλογικής για όποιον έχει αξιοπρεπή λήψη
8. Όλα τα κανάλια της είναι χαμηλής ευκρίνειας και η συντριπτική πλειοψηφία στο απαρχαιωμένο 4:3 κάδρο.
9. Ταινίες και σειρές από ξένα κανάλια που αναμεταδίδει και είναι σε 16:9, τις προβάλλει σε 4:3 με μαύρες μπάρες και ενσωματωμένους υπότιτλους οι οποίοι βρίσκονται πάνω στη μαύρη μπάρα...
10. Σε περίπτωση που κάποιος είναι αρκετά ηλίθιος ή απελπισμένος ώστε να πληρώσει για όλα τα παραπάνω, δεν του επιτρέπει καν να τα παρακολουθήσει σε όποιο χώρο του σπιτιού του επιθυμεί.
11. Προσφέρει δωρεάν εδώ και 10 χρόνια αυτές τις "υπηρεσίες" σε κάθε μα κάθε φορέα, πολιτικό ή δημοσιογραφικό, θυμίζοντας κάτι στριπτητζάδικα που μοιράζουν free pass στο ηθών
13. Οι εν λόγω τύποι, ενίοτε φαίνεται να παραξενεύονται όταν ο κόσμος γελάει με τα δελτία τύπου που γράφουνε για ποστ

1. Ναι (αλλά σύντομα τελειώνει)
2. Όχι (δείχνει έναν αγώνα ο ΣΚΑΙ αλλά και η ΕΡΤ). Επίσης δεν είναι "το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χώρας".
3. Όχι
4. Όχι, μόνο τους καινούριους.
5. Κάκιστης όχι, μέτριας ναι.
6. Όχι, μόνο στους καινούριους και σε τιμή πολύ χαμηλή.
7. Όχι, εξαρτάται το κανάλι. Το novacinema1 έχει πολύ καλύτερη εικόνα από κάθε επίγειο κανάλι.
8. Η συντριπτική πλειοψηφία των καναλιών είναι SD και 4:3 σε ΟΛΕΣ τις πλατφόρμες της Ευρώπης. Απλώς οι άλλες πλατφόρμες έχουν περισσότερα 16:9 κανάλια. Όμως και πάλι τα περισσότερα είναι 4:3
9. Όχι στα novacinema, εκεί είναι 16:9 full anamorphic.
10. Όχι, οικιακό cs μπορούν να κάνουν όλοι οι συνδρομητές απλής κάρτας. Επίσης αναμένεται η υπηρεσία multivision για τους νέους συνδρομητές. Τα περί ηλίθιων δε τα σχολιάζω.
11. Η δωρεάν ή πολύ χαμηλή συνδρομή σε διάφορες κοινωνικές ομάδες είναι κατακριτέα, ειδικά αν δημιουργούνται υποψίες διαπλοκής.
12. Επίσης υπάρχουν κάτι τύποι που διαμαρτύρονται συνέχεια χωρίς καμία ουσία, μόνο γκρίνια.
13. Εγώ πάλι γελάω με αυτούς που τους μπήκε το ... στον ... και χάσανε τη μπίζνα που είχαν στήσει τα τελευταία χρόνια. Δε πειράζει, θα βρουν μια άλλη απατεωνιά να κάνουν.

Απάντηση: Re: Nova EMMs και CCcam attack;

Σύμφωνο απόλυτα, και δεν νομίζω να βρεθεί κάποιος να φέρει αντίρρηση σε όλα αυτά που αναφέρεις,και στην ουσία αυτό είναι ένα πραγματικό αντικείμενο συζήτησις, και αναφοράς στους υπευθυνους τις συγκεκριμένης υπηρεσίας,και εγώ πιστεύω ότι η nova συγκριτικά σε ποιότητα,τιμή ,είναι απ τα τελευταία πακέτα στην ευρώπη,και ο μονος λόγος που υπάρχει είναι ο φανατισμός τον ελλήνων στο ποδόσφαιρο και ο μεγάλος αριθμός ελλήνων συνδρομητών σε όλη την ευρώπη για τα ελληνικά κανάλια,και για όλα τα πιο πάνω που αναφέρεις πρέπει να εκφράζουμε την δυσφορία μας,και είμαι από αυτούς που σκέφτονται ότι αυτοί πρέπει να φτιάξουνε τις υπηρεσίες τους αντάξιες με τα λεφτά που παίρνουνε,και όχι εγώ να διακόψω την συνδρομή μου ,όλα αυτά δεν έχουνε όμως σχέση με την προστασία του συστήματος τους και πιστεύω είναι δικό τους πρόβλημα την στιγμή που δεν με ενοχλούνε.

1. Ναι (αλλά σύντομα τελειώνει)
2. Όχι (δείχνει έναν αγώνα ο ΣΚΑΙ αλλά και η ΕΡΤ). Επίσης δεν είναι "το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χώρας".
3. Όχι
4. Όχι, μόνο τους καινούριους.
5. Κάκιστης όχι, μέτριας ναι.
6. Όχι, μόνο στους καινούριους και σε τιμή πολύ χαμηλή.
7. Όχι, εξαρτάται το κανάλι. Το novacinema1 έχει πολύ καλύτερη εικόνα από κάθε επίγειο κανάλι.
8. Η συντριπτική πλειοψηφία των καναλιών είναι SD και 4:3 σε ΟΛΕΣ τις πλατφόρμες της Ευρώπης. Απλώς οι άλλες πλατφόρμες έχουν περισσότερα 16:9 κανάλια. Όμως και πάλι τα περισσότερα είναι 4:3
9. Όχι στα novacinema, εκεί είναι 16:9 full anamorphic.
10. Όχι, οικιακό cs μπορούν να κάνουν όλοι οι συνδρομητές απλής κάρτας. Επίσης αναμένεται η υπηρεσία multivision για τους νέους συνδρομητές. Τα περί ηλίθιων δε τα σχολιάζω.
11. Η δωρεάν ή πολύ χαμηλή συνδρομή σε διάφορες κοινωνικές ομάδες είναι κατακριτέα, ειδικά αν δημιουργούνται υποψίες διαπλοκής.
12. Επίσης υπάρχουν κάτι τύποι που διαμαρτύρονται συνέχεια χωρίς καμία ουσία, μόνο γκρίνια.
13. Εγώ πάλι γελάω με αυτούς που τους μπήκε το ... στον ... και χάσανε τη μπίζνα που είχαν στήσει τα τελευταία χρόνια. Δε πειράζει, θα βρουν μια άλλη απατεωνιά να κάνουν.

2.Ο ΣΚΑΙ τα παράτησε επίσημα,και η ΕΡΤ έχει για ένα χρόνο ακόμα 2 ομάδες,Ξάνθη και Ολυμπιακό.Μετά ίσως τις πάρει όλες.Άρθρο στα ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΝΕΑ σελίδα 48.

Πάνο, μην ασχολείσαι. Κάποιοι προσπαθούν να πιαστούν δεξιά και αριστερά.

Εμείς που είμαστε εδώ και παρακολουθούμε τις εξελίξεις ξέρουμε ποιος είσαι και ότι την όποια γνώση την έχεις και την μοιράζεσαι για την τρέλα σου προς το αντικείμενο...

Προς τους νοεγγραφείς του θέματος αυτού .... περάστε να πείτε ένα καλώς σας βρήκα πρώτα, διαβάστε, ανοίξτε τα μάτια σας να δείτε ποιοι είμαστε και πως ασχολούμαστε με το θέμα δορυφορικά και μετά από όλα αυτά ευχαρίστως να σας υποδεχθούμε ανάλογα.....

Το "σας διαβάζω τόσο καιρό και τώρα έκανα την εγγραφή γιατί έχω πρόβλημα και μάλιστα μπαίνω κατευθείαν εδώ μέσα για να την πω σε κάποιους" σόρυ αλλά δεν είναι αποδεκτό...

tring, arena sport, ad sports-bye-

malakokiller, αντιπαρέρχομαι τα γνωστά περί payroll της nova ή της irdeto στο λογαριασμό μου (μακάρι να συνέβαινε αλλά δε συμβαίνει) και σου απαντώ επί της ουσίας. Επί της ουσίας λοιπόν, αν η κάρτα σου έχει περάσει στο "σκληρό" antics mode, θα στείλεις ένα email στην υποστήριξη πελατών αναφέροντας πως έχεις πρόβλημα με κάποια κανάλια που κολλάνε. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα θα επικοινωνήσουν μαζί σου και θα σε περάσουν στο "μεσαίο" mode, όπως έκαναν και με τη δική μου συνδρομή. Στο μεσαίο mode μπορείς εύκολα άλλο κανάλι να βλέπεις και άλλο να γράφεις σε ένα δέκτη, ή να βλέπεις σε 3 δέκτες στο σπίτι (χωρίς εγγραφές).

Ουσιαστική πλήρης και ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ η απάντηση σου. Σε ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση και όπως φαίνετε δίκαια είσαι αξιότιμο μέλος της κοινότητας σας. Εάν θεωρείς ότι σε πρόσβαλλα με το πρώτο μου post (αν και δεν είχα τέτοιο σκοπό, παρά να ταράξω τα νερά μάλλον) ζητώ ειλικρινά συγγνώμη.

Εμείς που είμαστε εδώ και παρακολουθούμε τις εξελίξεις ξέρουμε ποιος είσαι και ότι την όποια γνώση την έχεις και την μοιράζεσαι για την τρέλα σου προς το αντικείμενο...

Προς τους νοεγγραφείς του θέματος αυτού .... περάστε να πείτε ένα καλώς σας βρήκα πρώτα, διαβάστε, ανοίξτε τα μάτια σας να δείτε ποιοι είμαστε και πως ασχολούμαστε με το θέμα δορυφορικά και μετά από όλα αυτά ευχαρίστως να σας υποδεχθούμε ανάλογα.....

Το "σας διαβάζω τόσο καιρό και τώρα έκανα την εγγραφή γιατί έχω πρόβλημα και μάλιστα μπαίνω κατευθείαν εδώ μέσα για να την πω σε κάποιους" σόρυ αλλά δεν είναι αποδεκτό...

Και να συμπληρώσω επίσης πως οι σχέσεις εμπιστοσύνης κτίζονται και δεν θεωρούνται a priori δεδομένες επειδή απλώς είμαστε όλοι μέλη μια διαδικτυακής κοινότητας. Για το λόγο αυτό ας προσέχουν οι καλωσορισμένοι νεοφερμένοι να μην κολλούν ετικέτες σε μέλη που δεν γνωρίζουν ποιοι είναι και ποια η ιστορία τους στην εδώ παρέα...

+1 και ετσι ειναι, Πανο :award: αν κανεις παλι αποχη την μαμησες ετσι.........:grinning-smiley-043-bye-

1. μπλα
2. μπλα...
3. μπλα...
4. μπλα...
5. μπλα...
6. μπλα...
7. μπλα...
8. μπλα...
9. μπλα...
11. μπλα...

Προσωπικά, σε ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία να αντιληφθώ σε ποια κατηγορία ανήκω: δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να είμαι αλλά σίγουρα λοιπόν είμαι ή ηλίθιος ή απελπισμένος αφού έχω συνδρομή στη nova...

Εν πάσει περιπτώσει, ναι, τα γνωρίζουμε όλα αυτά που λες. Αν είχες κάνει τον κόπο να διαβάσεις και κάποια άλλα threads της κατηγορίας θα έβλεπες ότι τα έχουμε πει και εμείς. Η ουσία όμως παραμένει: σε ανάγκασε κανείς να γίνεις συνδρομητής πουθενά; Μάλλον όχι... Εάν ναι, τότε άλλος είναι ο ηλίθιος και προφανώς πιο απελπισμένος από εμάς...

Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, προφανώς με τα (12) και (13) αναφέρεσαι σε κάποιους από εδώ. Το αυθαίρετο συμπέρασμά σου είναι εντελώς για γέλια. Αν είχες περισσότερη και σοβαρότερη συμμετοχή, θα ήξερες και ποιοι είμαστε και τι πιστεύουμε για τη nova.

Αυτή τη στιγμή όλοι οι νόμιμοι χρήστες μπορούν να δουν κανονικά. Όσοι κάνανε οικιακό μοίρασμα είναι επίσης ΟΚ (είμαι και εγώ ένας από αυτούς και δεν έχω λόγο να το κρύψω).

Γκρινιάζουν δύο κατηγορίες: οι τσαμπατζήδες και τα λαμόγια που πουλάνε internetικές συνδρομές. Οι πρώτοι, δυστυχώς την πάτησαν. Οι δεύτεροι... χεστήκαμε τι πάθανε! Τόσο καιρό που 'κονομάγανε γιατί δεν κάνανε παράπονα;

Εμείς το χόμπυ μας κάνουμε εδώ... Σ'όποιον αρέσει... Τα "γαβγίσματα" αλλού...

:grinning-smiley-043Και για να καταλαβουν μερικα νεα εδω μεσα. Αλλα γουσταρω την ολοι φαση τωρα, εκει...εκει......στην μαυρη εθνικη.-bye-

Tο νήμα κλειδώνεται προσωρινά μέχρι να επιληφθούν οι αρμόδιοι διαχειριστές.

Last edited:
Φίλτατοι,

1. Το συγκεκριμένο νήμα πραγματεύεται ένα συγκεκριμένο πολυσυζητημένο θέμα. Αυτό το θέμα έχει ευαίσθητη φύση, και χρήζει ειδικού "ντελικάτου" χειρισμού. Αποκλίσεις από το "ντελικάτο" του χειρισμού θα σημάνουν το τέλος του νήματος. Είμαι σαφής.

2. Προσωπικές αντιπαραθέσεις δεν είναι ανεκτές. Είμαστε κάθετοι σε αυτό. Ίσως κάποια νεότερα μέλη δεν έχουν μπει στο κλίμα του avclub.gr. Αυτός είναι και ο μόνος λόγος που δεν έχει εφαρμοσθεί ο κανονισμός με τη συνηθισμένη αυστηρότητα στο συγκεκριμένο νήμα. Μην νομίζετε όμως ότι αυτό θα συνεχιστεί. Περίοδος χάριτος τέλος.

Συνεχίστε κόσμια, διαφορετικά και το νήμα θα κλειδώσει και για τα μέλη θα υπάρξουν συνέπειες.

Ορίστε, μέχρι και τον Δημητρακούδη καταφέρατε να τσαντίσετε.... πράγμα αδύνατον......:D

Re: Απάντηση: Re: Nova EMMs και CCcam attack;

Προσωπικά, σε ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία να αντιληφθώ σε ποια κατηγορία ανήκω: δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να είμαι αλλά σίγουρα λοιπόν είμαι ή ηλίθιος ή απελπισμένος αφού έχω συνδρομή στη nova...

Εν πάσει περιπτώσει, ναι, τα γνωρίζουμε όλα αυτά που λες. Αν είχες κάνει τον κόπο να διαβάσεις και κάποια άλλα threads της κατηγορίας θα έβλεπες ότι τα έχουμε πει και εμείς. Η ουσία όμως παραμένει: σε ανάγκασε κανείς να γίνεις συνδρομητής πουθενά; Μάλλον όχι... Εάν ναι, τότε άλλος είναι ο ηλίθιος και προφανώς πιο απελπισμένος από εμάς...

Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, προφανώς με τα (12) και (13) αναφέρεσαι σε κάποιους από εδώ. Το αυθαίρετο συμπέρασμά σου είναι εντελώς για γέλια. Αν είχες περισσότερη και σοβαρότερη συμμετοχή, θα ήξερες και ποιοι είμαστε και τι πιστεύουμε για τη nova.

Αυτή τη στιγμή όλοι οι νόμιμοι χρήστες μπορούν να δουν κανονικά. Όσοι κάνανε οικιακό μοίρασμα είναι επίσης ΟΚ (είμαι και εγώ ένας από αυτούς και δεν έχω λόγο να το κρύψω).

Γκρινιάζουν δύο κατηγορίες: οι τσαμπατζήδες και τα λαμόγια που πουλάνε internetικές συνδρομές. Οι πρώτοι, δυστυχώς την πάτησαν. Οι δεύτεροι... χεστήκαμε τι πάθανε! Τόσο καιρό που 'κονομάγανε γιατί δεν κάνανε παράπονα;

Είναι εξωφρενικό το πως κάποιος χαρακτηρίζεται τζαμπατζής και πειρατής και δεν ξερω γω τι άλλο, αν τολμήσει να πει πέντε πράματα εναντίον του νταβατζή της ελληνικής δορυφορικής. Ναι, νταβατζή.

Όσο για τη συμμετοχή μου στο φόρουμ, το διαβάζω σχεδόν καθημερινά εδώ και 1.5 χρόνο. Έγινα μέλος όταν είχα κάτι να ρωτήσω πρίν από 6 μήνες και από τότε γράφω όταν μου ρθει να γράψω κάτι. Σε πειράζει; Μήπως δεν πληρώ τα κριτήριά σου για τίμιος χρήστης; Για το ότι οι νόμιμοι χρήστες βλέπουν κανονικά και μάλιστα κάνουν και οικιακό sharing, άσε να σου πω την ιστορία ολόκληρη.

Νόβα δεν είχα ποτέ μέχρι πριν από μερικές βδομάδες, γιατί απλά η συνδρομή της είναι πολύ ακριβή για την τσέπη μου. Δεν την έχω υποκλέψει ποτέ στα 10 αυτά χρόνια που δεν ασχολήθηκα μαζί της. Δεν είχα καν δική μου δορυφορική εγκατάσταση στο σπίτι. Επειδή όμως κυκλοφορώ στο ίντερνετ, πάντα είχα εικόνα του τι παίζει χοντρικά.

Καθότι συνδρομητής της forthnet, μετά από παρακίνηση άλλων μελών της οικογένειας, είπα να πάρω την προσφορά που τρέχει αυτές τις μέρες σε κάπως λογική τιμή για ένα χρόνο. Ως νέος συνδρομητής λοιπόν, όλα όσα περιέγραψα, ισχύουν στο ακέραιο.

Μου φορτώσανε ένα δέκτη που κολλάει 3 φορές τη μέρα, θέλει ευχέλαιο για να αλλάξει κανάλι και έχει πρόβλημα στο να γεμίσει το κάδρο της τηλεόρασης. Τους πήρα να τους πω ότι έχω πρόβλημα και με αντιμετωπίσανε σαν απατεώνα που θέλω να μου ξεκλειδώσουν την κάρτα για να τους κλέψω.

Πήγα στον τεχνικό τους αντιπρόσωπο που πιστοποίησε το πρόβλημα και επιβεβαίωσε ότι το μοντέλο είναι ελαττωματικό γενικά και όχι ο συγκεκριμένος δέκτης και θέλησαν να τον βγάλουν κι αυτόν τρελό. Ο άνθρωπος ήθελε να με βοηθήσει αλλά δεν τον άφηναν. Εφόσον είσαι νέος μας συνδρομητής (καλά να πάθεις), θα μείνεις με τον panasat 1110 και όσο βλέπεις. Χάρη σου κάνουμε.

Έχω 3 τηλεοράσεις στο σπίτι. Μία στο καθιστικό, μία στο σαλόνι και μία στην κρεβατοκάμαρα. Τους ρώτησα πως θα γίνει να βλέπω και στις 3. Μου είπανε ότι θα πρέπει να πάρω pvr αν θέλω να βλέπω στις 2 απ τις 3. Άμα είμαι παράλογος και θέλω και τις 3, καλύτερα να κάνω 3 συνδρομές στην προνομιακή τιμή των 165 ευρώ το μήνα.

Με υποχρέωσε κανείς να βάλω νόβα; Όχι. Υπάρχει άλλος τρόπος να δω μπάλα σπίτι μου νόμιμα; Και πάλι όχι. Για πες μου σε ποια απ τις δυο κατηγορίες είμαι και γκρινιάζω; Τζαμπατζής ή λαμόγιο;

Στην κατηγορία "ξενύχτης" θα σε έβαζα !!!!:D

Παίδες είναι πολύ εύκολο με το κ@λοπληκτρολόγιο να παρεξηγηθούμε.

Αφήστε και τίποτα να πέφτει κάτω και ας λερώνει, δεν τρέχει τίποτα...

Είναι εξωφρενικό το πως κάποιος χαρακτηρίζεται τζαμπατζής και πειρατής και δεν ξερω γω τι άλλο, αν τολμήσει να πει πέντε πράματα εναντίον του νταβατζή της ελληνικής δορυφορικής. Ναι, νταβατζή.

Όσο για τη συμμετοχή μου στο φόρουμ, το διαβάζω σχεδόν καθημερινά εδώ και 1.5 χρόνο. Έγινα μέλος όταν είχα κάτι να ρωτήσω πρίν από 6 μήνες και από τότε γράφω όταν μου ρθει να γράψω κάτι. Σε πειράζει; Μήπως δεν πληρώ τα κριτήριά σου για τίμιος χρήστης; Για το ότι οι νόμιμοι χρήστες βλέπουν κανονικά και μάλιστα κάνουν και οικιακό sharing, άσε να σου πω την ιστορία ολόκληρη.

Νόβα δεν είχα ποτέ μέχρι πριν από μερικές βδομάδες, γιατί απλά η συνδρομή της είναι πολύ ακριβή για την τσέπη μου. Δεν την έχω υποκλέψει ποτέ στα 10 αυτά χρόνια που δεν ασχολήθηκα μαζί της. Δεν είχα καν δική μου δορυφορική εγκατάσταση στο σπίτι. Επειδή όμως κυκλοφορώ στο ίντερνετ, πάντα είχα εικόνα του τι παίζει χοντρικά.

Καθότι συνδρομητής της forthnet, μετά από παρακίνηση άλλων μελών της οικογένειας, είπα να πάρω την προσφορά που τρέχει αυτές τις μέρες σε κάπως λογική τιμή για ένα χρόνο. Ως νέος συνδρομητής λοιπόν, όλα όσα περιέγραψα, ισχύουν στο ακέραιο.

Μου φορτώσανε ένα δέκτη που κολλάει 3 φορές τη μέρα, θέλει ευχέλαιο για να αλλάξει κανάλι και έχει πρόβλημα στο να γεμίσει το κάδρο της τηλεόρασης. Τους πήρα να τους πω ότι έχω πρόβλημα και με αντιμετωπίσανε σαν απατεώνα που θέλω να μου ξεκλειδώσουν την κάρτα για να τους κλέψω.

Πήγα στον τεχνικό τους αντιπρόσωπο που πιστοποίησε το πρόβλημα και επιβεβαίωσε ότι το μοντέλο είναι ελαττωματικό γενικά και όχι ο συγκεκριμένος δέκτης και θέλησαν να τον βγάλουν κι αυτόν τρελό. Ο άνθρωπος ήθελε να με βοηθήσει αλλά δεν τον άφηναν. Εφόσον είσαι νέος μας συνδρομητής (καλά να πάθεις), θα μείνεις με τον panasat 1110 και όσο βλέπεις. Χάρη σου κάνουμε.

Έχω 3 τηλεοράσεις στο σπίτι. Μία στο καθιστικό, μία στο σαλόνι και μία στην κρεβατοκάμαρα. Τους ρώτησα πως θα γίνει να βλέπω και στις 3. Μου είπανε ότι θα πρέπει να πάρω pvr αν θέλω να βλέπω στις 2 απ τις 3. Άμα είμαι παράλογος και θέλω και τις 3, καλύτερα να κάνω 3 συνδρομές στην προνομιακή τιμή των 165 ευρώ το μήνα.

Με υποχρέωσε κανείς να βάλω νόβα; Όχι. Υπάρχει άλλος τρόπος να δω μπάλα σπίτι μου νόμιμα; Και πάλι όχι. Για πες μου σε ποια απ τις δυο κατηγορίες είμαι και γκρινιάζω; Τζαμπατζής ή λαμόγιο;

Φίλε Stejo από τη μεριά σου έχεις δίκιο, απλά και η κυρά Nova προσπαθεί να σώσει τους 300.000 περίπου συνδρομητές που έχει γιατί πιθανών θεωρεί πως της φτάνουν.

Από ότι έχω καταλάβει τόσα χρόνια δεν τους απασχολεί το τι θέλει ο πελάτης αλλά το τι θέλει εκείνη. Τα έχουμε χιλιο-συζητήσει όλα αυτά και θεωρώ πως κάποιος που μπαίνει στα forums έστω και μη ενεργά και ενημερώνεται πως τα γνωρίζει όλα αυτά.

Άρα δεν έχει νόημα το να κάνουμε πως δεν γνωρίζουμε, τώρα για τους πελάτες που όντως δεν γνωρίζουν και κάνουν ότι και εσύ και μετά γίνονται γνώστε του αντικειμένου, απλά πέφτουν στη φάκα και πληρώνουν (όχι όλοι) κάποιες υπηρεσίες περισσότερο από ότι θα έπρεπε.

Εγώ συγκεκριμένα την είχα διακόψει για μεγάλο διάστημα για τον ίδιο λόγο, ξεκίνησα στα δορυφορικά χωρίς να ξέρω τίποτα, ένα καλοκαίρι στην άδεια μου ξεκίνησα να διαβάζω όλα τα περιοδικά του χώρου και σιγά σιγά κόλλησα το μικρόβιο.

Όταν με τον καιρό διαπίστωσα πως τελικά πληρώνω ακριβά για αυτό που θα έπρεπε να βλέπω την διέκοψα. Είχα εναλλακτική το γήπεδο βέβαια.

Τώρα που έβαλε προσφορά και μου βγαίνει 18 ευρώ το μήνα για να βλέπω τα αθλητικά μου την επανασύνδεσα, δεν ξέρω αν θα μου στοιχίσει στο θέμα της απόδοσης adsl & τηλεφωνίας σε σχέση με πριν αλλά 1 χρόνος είναι αν δεν μείνω ευχαριστημένος ή αν του χρόνου βγαίνει πάλι ακριβά το πακετάκι θα την διακόψω ξανά !

Συγγνώμη για το off topic αλλά ήθελα να συμπληρώσω την κουβέντα που είχε ξεκινήσει.

Επίσης θεωρώ πως πρέπει λίγο να είμαστε χαλαροί, καλοκαίρι είναι βγάλτε την πίεση και ηρεμήστε λίγο ρε παιδιά.

Ας μπαίνει όποιος θέλει forum είμαστε, αρκεί να τηρεί τους κανονισμούς.
Ας είναι και όλη η NOVA που μας διαβάζει, άλλωστε αυτό δεν θέλουμε και εμείς; Μήπως και καταλάβουν επιτέλους πως δεν είμαστε πρόβατα αλλά πελάτες που θέλουμε καλή μεταχείριση. :grinning-smiley-043

Καλημέρα σας -bye-

Για την ανάγκη σου πολύ σύντομα θα διατίθεται η υπηρεσία multivision που αντικαθιστά το pvr. Λίγη υπομονή. Έχεις δίκιο να διαμαρτύρεσαι για τον εξαναγκασμό χρήσης του δικού τους δέκτη, αλλά αυτό πρέπει να το γνώριζες πριν κάνεις την συνδρομή.