Nova EON TV / EON+

Έχει φτιάξει σε όλα τώρα που τσεκαρα μια στα γρήγορα.Ας ελπίσουμε να μείνει έτσι .
Το επιβεβαιωνω κι εγω μια γυρα που εκανα στα νοβασπορτς οτι δεν κανουν frame drop στην παρουσα φαση, αλλα το πιξελιασμα παει συννεφο οταν πηγαινει η καμερα σε καποια σημεια οπως στις διαφημιστικες πινακιδες. Γενικα η ποιοτητα της εικονας θυμιζει οταν πριν 15 χρονια ειχα δορυφορικη νοβα και δεν υπηρχαν ακομα τα hd καναλια...

Το επιβεβαιωνω κι εγω μια γυρα που εκανα στα νοβασπορτς οτι δεν κανουν frame drop στην παρουσα φαση, αλλα το πιξελιασμα παει συννεφο οταν πηγαινει η καμερα σε καποια σημεια οπως στις διαφημιστικες πινακιδες. Γενικα η ποιοτητα της εικονας θυμιζει οταν πριν 15 χρονια ειχα δορυφορικη νοβα και δεν υπηρχαν ακομα τα hd καναλια...
Ε και εσύ,μην είσαι πλεονέκτης😂😂😂😂

Shimmering είναι αυτό το πιξελιασμα ..Αυτό το κάνει μάλλον και στα κοσμοτε.Για αυτό μπορεί να φταίνε πολλοί παράγοντες.Απο ρυθμίσεις τβ όπως sharpening, στο μποξακι ,ποιότητα σήματος κτλ.Τεσπα ας μείνει έτσι και ας πιξελιαζουν οι πινακίδες.😂😂😂

Last edited:
Εντωμεταξύ το 4K στην eon παίζει άψογα. Ζήσαμε να το δούμε και αυτό
Να υποθεσω εμενα που δεν υπαρχει καν η επιλογη για 4k ειναι επειδη η tv μου ειναι 1080; Το αναγνωριζει;

Να υποθέσω, εμένα που δεν υπάρχει καν
η επιλογή για 4K, είναι επειδή η "TV" μου,
είναι "1080";
Το αναγνωρίζει;
Από δορυφορικό δέκτη, βλέπεις;
Γιατί το ίδιο, ένας γνωστός μου, έχει!
Για την ιστορία, αν υποστηρίζει το hardware
της εκάστοτε συσκευής (ακόμη καί τηλεόρασης),
συν το καλώδιό του δέκτη (HDMI) της ελεύθερης αγοράς,
ακόμη καί το κινητό ή πιό πολύ του Η/Υ-Laptop
(στο δικό μου, δεν εμφανίζεται)!
Αντίθετα, στον "ιντερνετικό" δέκτη (EON TV),
επειδή συνοδεύεται καί από το HDMI καλώδιο
που υποστηρίζει την "4K" ανάλυση (και μπορεί
να υποστηρίζεται καί από τηλεοράσεις,
προηγούμενης δεκαετίας (ακόμη καί "HD ready"),
φτάνει η σύνδεση να υποστηρίζεται καί από την
γραμμή του Internet (καλή ποιότητα, για λιγότερα
τουλάχιστον "παγώματα")!

* Μπορείς να δεις καί σ' αυτή την τηλεόραση ""!
Τσεκαρισμένο σε δική μου (Samsung 3D 40" UE6030 - Full HD,
του 2012
), ακόμη καί από τηλεόραση
(που δέχεται HDMI) με "HD Ready",
δοκιμασμένο σε 23" LG του 2017 και σε γραμμή...
24άρα (με το ζόρι φτάνει... 10-12) ADSL!!!

Από δορυφορικό δέκτη, βλέπεις;
Γιατί το ίδιο, ένας γνωστός μου, έχει!
Για την ιστορία, αν υποστηρίζει το hardware
της εκάστοτε συσκευής (ακόμη καί τηλεόρασης),
συν το καλώδιό του δέκτη (HDMI) της ελεύθερης αγοράς,
ακόμη καί το κινητό ή πιό πολύ του Η/Υ-Laptop
(στο δικό μου, δεν εμφανίζεται)!
Αντίθετα, στον "ιντερνετικό" δέκτη (EON TV),
επειδή συνοδεύεται καί από το HDMI καλώδιο
που υποστηρίζει την "4K" ανάλυση (και μπορεί
να υποστηρίζεται καί από τηλεοράσεις,
προηγούμενης δεκαετίας (ακόμη καί "HD ready"),
φτάνει η σύνδεση να υποστηρίζεται καί από την
γραμμή του Internet (καλή ποιότητα, για λιγότερα
τουλάχιστον "παγώματα")!

* Μπορείς να δεις καί σ' αυτή την τηλεόραση ""!
Τσεκαρισμένο σε δική μου (Samsung 3D 40" UE6030 - Full HD,
του 2012
), ακόμη καί από τηλεόραση
(που δέχεται HDMI) με "HD Ready",
δοκιμασμένο σε 23" LG του 2017 και σε γραμμή...
24άρα (με το ζόρι φτάνει... 10-12) ADSL!!!
Οχι δεν εχω δορυφορικο. Το box το ιντερνετικο εχω και η πιο μεγαλη αναλυση που εχει στις επιλογες το box ειναι η 1080p 60hz. Πιο πανω δεν εχει! Η τηλεοραση μου ειναι LG 43" full hd παλια του 2013.
Η γραμμη μου ειναι 100mbps vdsl και το εχω με wifi.
Ακομα και στο desktop pc ομως που το δοκιμασα με google chrome, παλι μεχρι την αναλυση που ανεφερα ανεβαινει.

• Like
Reactions: neoktistos
Καλημερα
Εχω δορυφορικο full pack,μπορω να ζητησω με +5€ να μου στειλουν boxακι και αν ναι θα ανοιξει μια επιπλεον συσκευη σε μεγαλη οθονη?

Οχι δεν εχω δορυφορικο. Το box το ιντερνετικο εχω και η πιο μεγαλη αναλυση που εχει στις επιλογες το box ειναι η 1080p 60hz. Πιο πανω δεν εχει! Η τηλεοραση μου ειναι LG 43" full hd παλια του 2013.
Ακομα και στο desktop pc ομως που το δοκιμασα με google chrome, παλι μεχρι την αναλυση που ανεφερα ανεβαινει.
Αν δεν ειναι 4Κ η tv η το monitor δεν θα σου δειξει παραπανω.

Αν δεν ειναι 4Κ η tv η το monitor δεν θα σου δειξει παραπανω.
Κατι τετοιο φανταστηκα κι εγω οτι φταιει. Οχι οτι καιγομαι κιολας. Ας ηταν η εικονα και η ποιοτητα οπως θα επρεπε να ειναι....

Κατι τετοιο φανταστηκα κι εγω οτι φταιει. Οχι οτι καιγομαι κιολας. Ας ηταν η εικονα και η ποιοτητα οπως θα επρεπε να ειναι....
Σε αυτό μη σκας.Αφου το σήμα 1080p 50 είναι.Ειτε επιλέξεις 4κ είτε 1080p η ίδια ποιότητα είναι.Μη σου πω είναι καλύτερα να ματσαρεις σήμα κ ανάλυση.Τα έβαλα και τα δύο ,καμία διαφορά.

Σε αυτό μη σκας.Αφου το σήμα 1080p 50 είναι.Ειτε επιλέξεις 4κ είτε 1080p η ίδια ποιότητα είναι.Μη σου πω είναι καλύτερα να ματσαρεις σήμα κ ανάλυση.Τα έβαλα και τα δύο ,καμία διαφορά.
Ναι δε με ενδιαφερει ιδιαιτερα, απλα μου εκανε εντυπωση που δεν το ειχε σε εμενα.

• Like
Reactions: jimtriol

Που στο καλό είναι η ρύθμιση με την ανάλυση του box . Σε μένα βλέπω στις ρυθμίσεις μόνο κάτι ABR CBR κωδικοποιήσεις στα settings εικόνα

Sent from my iPhone using Tapatalk

Που στο καλό είναι η ρύθμιση με την ανάλυση του box . Σε μένα βλέπω στις ρυθμίσεις μόνο κάτι ABR CBR κωδικοποιήσεις στα settings εικόνα

Sent from my iPhone using Tapatalk
Θα πας στις ρυθμισεις στην κατω σειρα στο κουμπι που λεει συστημα. Εκει μεσα θα δεις επιλογη που λεει προτιμησεις συσκευης και μετα εικονα και ηχος. Εκει θα βρεις την αναλυση