antonogreg
Senior Member
- 16 December 2007
- 410
Δες τα 2,3,4. Δεν μπορεί, ολο και κάποιο θα κάνειΠάντως σήμερα δεν κάνει σπασίματα το Prime, το 1 και το premier. Μάλλον το έφτιαξαν.

Δες τα 2,3,4. Δεν μπορεί, ολο και κάποιο θα κάνειΠάντως σήμερα δεν κάνει σπασίματα το Prime, το 1 και το premier. Μάλλον το έφτιαξαν.
Έχει φτιάξει σε όλα τώρα που τσεκαρα μια στα γρήγορα.Ας ελπίσουμε να μείνει έτσι .Πάντως σήμερα δεν κάνει σπασίματα το Prime, το 1 και το premier. Μάλλον το έφτιαξαν.
Το επιβεβαιωνω κι εγω μια γυρα που εκανα στα νοβασπορτς οτι δεν κανουν frame drop στην παρουσα φαση, αλλα το πιξελιασμα παει συννεφο οταν πηγαινει η καμερα σε καποια σημεια οπως στις διαφημιστικες πινακιδες. Γενικα η ποιοτητα της εικονας θυμιζει οταν πριν 15 χρονια ειχα δορυφορικη νοβα και δεν υπηρχαν ακομα τα hd καναλια...Έχει φτιάξει σε όλα τώρα που τσεκαρα μια στα γρήγορα.Ας ελπίσουμε να μείνει έτσι .
Ε και εσύ,μην είσαι πλεονέκτηςΤο επιβεβαιωνω κι εγω μια γυρα που εκανα στα νοβασπορτς οτι δεν κανουν frame drop στην παρουσα φαση, αλλα το πιξελιασμα παει συννεφο οταν πηγαινει η καμερα σε καποια σημεια οπως στις διαφημιστικες πινακιδες. Γενικα η ποιοτητα της εικονας θυμιζει οταν πριν 15 χρονια ειχα δορυφορικη νοβα και δεν υπηρχαν ακομα τα hd καναλια...
Εγω φταιω που οταν εστιασει σε πινακιδες ή αλλα σημεια η καμερα μου θυμιζει atari;Ε και εσύ,μην είσαι πλεονέκτης![]()
Να υποθεσω εμενα που δεν υπαρχει καν η επιλογη για 4k ειναι επειδη η tv μου ειναι 1080; Το αναγνωριζει;Εντωμεταξύ το 4K στην eon παίζει άψογα. Ζήσαμε να το δούμε και αυτό![]()
Από δορυφορικό δέκτη, βλέπεις;Να υποθέσω, εμένα που δεν υπάρχει καν
η επιλογή για 4K, είναι επειδή η "TV" μου,
είναι "1080";
Το αναγνωρίζει;
Οχι δεν εχω δορυφορικο. Το box το ιντερνετικο εχω και η πιο μεγαλη αναλυση που εχει στις επιλογες το box ειναι η 1080p 60hz. Πιο πανω δεν εχει! Η τηλεοραση μου ειναι LG 43" full hd παλια του 2013.Από δορυφορικό δέκτη, βλέπεις;
Γιατί το ίδιο, ένας γνωστός μου, έχει!
Για την ιστορία, αν υποστηρίζει το hardware
της εκάστοτε συσκευής (ακόμη καί τηλεόρασης),
συν το καλώδιό του δέκτη (HDMI) της ελεύθερης αγοράς,
ακόμη καί το κινητό ή πιό πολύ του Η/Υ-Laptop
(στο δικό μου, δεν εμφανίζεται)!
Αντίθετα, στον "ιντερνετικό" δέκτη (EON TV),
επειδή συνοδεύεται καί από το HDMI καλώδιο
που υποστηρίζει την "4K" ανάλυση (και μπορεί
να υποστηρίζεται καί από τηλεοράσεις,
προηγούμενης δεκαετίας (ακόμη καί "HD ready"),
φτάνει η σύνδεση να υποστηρίζεται καί από την
γραμμή του Internet (καλή ποιότητα, για λιγότερα
τουλάχιστον "παγώματα")!
* Μπορείς να δεις καί σ' αυτή την τηλεόραση "4Κ"!
Τσεκαρισμένο σε δική μου (Samsung 3D 40" UE6030 - Full HD,
του 2012), ακόμη καί από τηλεόραση
(που δέχεται HDMI) με "HD Ready",
δοκιμασμένο σε 23" LG του 2017 και σε γραμμή...
24άρα (με το ζόρι φτάνει... 10-12) ADSL!!!
Αν δεν ειναι 4Κ η tv η το monitor δεν θα σου δειξει παραπανω.Οχι δεν εχω δορυφορικο. Το box το ιντερνετικο εχω και η πιο μεγαλη αναλυση που εχει στις επιλογες το box ειναι η 1080p 60hz. Πιο πανω δεν εχει! Η τηλεοραση μου ειναι LG 43" full hd παλια του 2013.
Η γραμμη μου ειναι 100mbps vdsl και το εχω με wifi.
Ακομα και στο desktop pc ομως που το δοκιμασα με google chrome, παλι μεχρι την αναλυση που ανεφερα ανεβαινει.
Κατι τετοιο φανταστηκα κι εγω οτι φταιει. Οχι οτι καιγομαι κιολας. Ας ηταν η εικονα και η ποιοτητα οπως θα επρεπε να ειναι....Αν δεν ειναι 4Κ η tv η το monitor δεν θα σου δειξει παραπανω.
Σε αυτό μη σκας.Αφου το σήμα 1080p 50 είναι.Ειτε επιλέξεις 4κ είτε 1080p η ίδια ποιότητα είναι.Μη σου πω είναι καλύτερα να ματσαρεις σήμα κ ανάλυση.Τα έβαλα και τα δύο ,καμία διαφορά.Κατι τετοιο φανταστηκα κι εγω οτι φταιει. Οχι οτι καιγομαι κιολας. Ας ηταν η εικονα και η ποιοτητα οπως θα επρεπε να ειναι....
Ναι δε με ενδιαφερει ιδιαιτερα, απλα μου εκανε εντυπωση που δεν το ειχε σε εμενα.Σε αυτό μη σκας.Αφου το σήμα 1080p 50 είναι.Ειτε επιλέξεις 4κ είτε 1080p η ίδια ποιότητα είναι.Μη σου πω είναι καλύτερα να ματσαρεις σήμα κ ανάλυση.Τα έβαλα και τα δύο ,καμία διαφορά.
Όχι δεν υποστηρίζει HDR.το cosmote 4k παίζει και με hdr? γνωρίζετε;
Οχι δεν εχω δορυφορικο. Το box το ιντερνετικο εχω και η πιο μεγαλη αναλυση που εχει στις επιλογες το box ειναι η 1080p 60hz. Πιο πανω δεν εχει! Η τηλεοραση μου ειναι LG 43" full hd παλια του 2013.
Η γραμμη μου ειναι 100mbps vdsl και το εχω με wifi.
Ακομα και στο desktop pc ομως που το δοκιμασα με google chrome, παλι μεχρι την αναλυση που ανεφερα ανεβαινει.
Θα πας στις ρυθμισεις στην κατω σειρα στο κουμπι που λεει συστημα. Εκει μεσα θα δεις επιλογη που λεει προτιμησεις συσκευης και μετα εικονα και ηχος. Εκει θα βρεις την αναλυσηΠου στο καλό είναι η ρύθμιση με την ανάλυση του box . Σε μένα βλέπω στις ρυθμίσεις μόνο κάτι ABR CBR κωδικοποιήσεις στα settings εικόνα
Sent from my iPhone using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.