Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

Και εγώ το ίδιο έχω Στέργιο και το ενεργοποίησα κανονικά και παίζει

Να'σαι καλά Πετραααααν!
το ενεργοποίησα κι εγώ και τώρα βλέπω!

Προς πληροφόρησιν: έχω nova 3play, αλλά δεν έχω όλα τα κανάλια novacinema παρά μόνο το Novacinema1 και HD.
Έχω σύνδεση forthnet.
Προς το παρών δε μπορώ να το σκαλίξω παραπάνω γιατί ανακάλυψε η κόρη μου το παιδικό section του on demand.... χαχαχαα

Να'σαι καλά Πετραααααν!
το ενεργοποίησα κι εγώ και τώρα βλέπω!

Προς πληροφόρησιν: έχω nova 3play, αλλά δεν έχω όλα τα κανάλια novacinema παρά μόνο το Novacinema1 και HD.
Έχω σύνδεση forthnet.
Προς το παρών δε μπορώ να το σκαλίξω παραπάνω γιατί ανακάλυψε η κόρη μου το παιδικό section του on demand.... χαχαχαα

Και δεν σου είναι κλειδωμένες οι ταινίες; Πως το ενεργοποιησες, να δω αν έκανες τίποτα διαφορετικό! Έχω κάνει και επαναφορά και επανεκκίνηση πόσες φορές κι ακόμα κλειδωμένες οι ταινίες! Κι εγώ Novacinema 1 και HD και forthnet έχω!

Re: Απάντηση: Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

Και εγώ το ίδιο έχω Στέργιο και το ενεργοποίησα κανονικά και παίζει

Καλησπερα
Τι ακριβως ενεργοποιησες προκειμενου να βλεπεις τις ταινιες ; Εγω εχω nova 3 play με novacinema 1 και hd αλλα δεν μπορω να δω τις ταινιες.....
Ευχαριστω

λοιπόν, η σχέση μου με τη Nova ξεκίνησε ενώ είχα ήδη forthnet 2play.
Εκεί που πλήρωνα 20 ευρώ περίπου μου είπανε 29,90 και θα έχεις nova όλα τα ντοκιμαντέρ και ένα κανάλι novasports1.
Έκανα το πακέτο, μετά απο κανα χρόνο μου δώσανε το novacinema1 με τα ίδια χρήματα.
Μετά άλλαξε και έγινε nova3play το πακέτο, πάλι στα ίδια λεφτά.

Μπήκα στο myaccount στον υπολογιστή μου και ζήτησα από τις τεχνικές ρυθμίσεις "αναβάθμιση εξοπλισμού nova" ή κάπως έτσι.

Κράτησε κανα μισάωρο η διαδικασία.

Μετά άνοιξα τον αποκωδικοποιητή και είδα την κατηγορία έτοιμη, την επιλέγεις και οι ταινίες είναι μέσα.

Οι ταινιες ειναι μεσα. Το θεμα ειναι εβαλες να παιξει καμια ταινια ;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Revi

Οι ταινιες ειναι μεσα. Το θεμα ειναι εβαλες να παιξει καμια ταινια ;

ναι, είδαμε 2 παιδικά και τώρα βλέπω sincity a dame to kill for. Έβαλα και λίγο madmax πριν.
κομπλέ.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-

Ωραια. Τα παιδικα, το ντοκυμαντερ.... ολα δηλαδη πλην των ταινιων παιζουν και σε εμενα. Τι να πω......

Πως είναι δυνατόν εσένα να παίζουν οι ταινίες κι εμας να είναι κλειδωμένες; 😢😢😢

Μια απορία σε σχέση με τα powerline adapters: σε σπίτι με τριφασικό ρεύμα όπου το router είναι σε μία φάση και η πρίζα της τηλεόρασης σε άλλη φάση, προφανώς δεν "επικοινωνούν" τα powerline. Σε τέτοια περίπτωση τι εναλλακτικές υπάρχουν?
Απο μικρη εμπειρια που εχω με τα powerlines μονο τα devolo παιζουν σε τριφασικο ρευμα.

Απο μικρη εμπειρια που εχω με τα powerlines μονο τα devolo παιζουν σε τριφασικο ρευμα.
Ακριβώς. Υπάρχουν powerlines που παίζουν σε διαφορετικές φάσεις. Εγώ τέτοιο έχω , χωρίς βέβαια να ξέρω σε ποια φάση παίζει τι. Έτσι το αγόρασα. Οπότε ψάχνει ένα με τέτοιες προδιαγραφές και θα είσαι λογικά χωρίς πρόβλημα.

Απάντηση: Re: Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

Κάτι μου λέει ότι η υπηρεσία θα παραμείνει μονο για συνδρομητές Nova 3play.
Στα FAQ που διάβασα λέει συγκεκριμένα για όλους τους συνδρομητές 3play!
"H υπηρεσία Nova On Demand παρέχεται αποκλειστικά για οικιακή χρήση με ενεργή τη βασική υπηρεσία Nova3play."
Δεν γράφει ούτε προσωρινά ούτε κάτι αλλο δυστυχώς!!! Ίσα ίσα γράφει κιολας αποκλειστικά!!!!
Πάντως το novago ηταν απο την αρχή ανοιχτό σε όλα τα δίκτυα! Και αυτο το διευκρινίζουν τα FAQ:
"Με το Nova Go μπορείς να βλέπεις όπου κι αν βρίσκεσαι, σε κάθε συσκευή (laptop, tablet ή smartphone) μέσω οποιασδήποτε Wi-Fi ή ενσύρματης σύνδεσης"

Προς το παρόν, μείνε σε αυτό:

Η υπηρεσία Nova On Demand έχει πιλοτικό χαρακτήρα;

Η υπηρεσία αρχικά παρέχεται σε εμπορική πιλοτική διάθεση έως και τις 31/08/2016

Σε επικοινωνία μου με το τεχνικό τμήμα μου είπαν οτι το πρόβλημα με την θέαση ταινιών το αντιμετωπίζουν πολλοί συνδρομητές και ψάχνουν τη λύση του.

Ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί, μπορεί. Το θέμα που θα πρέπει να είσαι σίγουρος ότι έχεις λύσει πρώτα όμως, είναι η ισχύς του σήματος που θα λαμβάνει στο σημείο που θα τοποθετηθεί, ώστε να συνδεθεί με καλώδιο στον δέκτη σου. Αν το σήμα που θα λαμβάνει ασύρματα από το router είναι τουλάχιστον πολύ καλό, τότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί, μπορεί. Το θέμα που θα πρέπει να είσαι σίγουρος ότι έχεις λύσει πρώτα όμως, είναι η ισχύς του σήματος που θα λαμβάνει στο σημείο που θα τοποθετηθεί, ώστε να συνδεθεί με καλώδιο στον δέκτη σου. Αν το σήμα που θα λαμβάνει ασύρματα από το router είναι τουλάχιστον πολύ καλό, τότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Στο δίπλα δωμάτιο είναι...
απλά δεν μπορώ να στείλω καλώδια!
θα πρέπει να συνδέσω και τον 865 με το router για να συνεχίσει να δουλεύει το multiview?

Εκανα update στον δεκτη 831 για να μου εμφανιστει το μενου για on demand και οχι μονο δεν εμφανιστηκε αλλα εχει και για ρυθμιση μια αναλυση οθονης κατι σαν 4/3 και ειναι χαλια, καθε φορα πρεπει να μπαινω στο μενου να το αλλαζω και δεν το κρατει...

θα πρέπει να συνδέσω και τον 865 με το router για να συνεχίσει να δουλεύει το multiview?

εχω το 150αρι σε αποσταση περιπου 10 μετρα και δουλευει απροβληματιστα.
μαλιστα δουλευει συγχρονως και σαν extender.παραυτα δεν κολλαει πουθενα.
αν και θα εβρισκα καλυτερη λυση μια τρυπουλα στον τοιχο.εαν ομως δεν σε περνει,βαλε το tplink.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εκανα update στον δεκτη 831 για να μου εμφανιστει το μενου για on demand και οχι μονο δεν εμφανιστηκε αλλα εχει και για ρυθμιση μια αναλυση οθονης κατι σαν 4/3 και ειναι χαλια, καθε φορα πρεπει να μπαινω στο μενου να το αλλαζω και δεν το κρατει...

κανε ενα ρισετ μηπως και ερθει στα ισα του.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Revi

Το multiview, αν και υπάρχει σαν επιλογή στο μενού της νέας αναβάθμισης, δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα σαν δυνατότητα. Θα αφήσεις την λειτουργία των δεκτών για multiview, όπως ήταν μέχρι σήμερα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-

εχω το 150αρι σε αποσταση περιπου 10 μετρα και δουλευει απροβληματιστα.
μαλιστα δουλευει συγχρονως και σαν extender.παραυτα δεν κολλαει πουθενα.
αν και θα εβρισκα καλυτερη λυση μια τρυπουλα στον τοιχο.εαν ομως δεν σε περνει,βαλε το tplink.

Δεν είναι δικό μου το σπίτι, οπότε δεν με παίρνει... χεχεχεχε

Το multiview, αν και υπάρχει σαν επιλογή στο μενού της νέας αναβάθμισης, δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα σαν δυνατότητα. Θα αφήσεις την λειτουργία των δεκτών για multiview, όπως ήταν μέχρι σήμερα.

Thanks για τις απαντήσεις να είσαι καλά....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και κάτι τελευταίο...
ξέρει κανείς να μου προτείνει ένα καλό καλώδιο ethernet? το μήκος θα το βρω αργότερα!

σωπα ρε συ.κι`εγω ενοικιο ειμαι και το εχω κανει σουρωτηρι.σιγα την τρυπα.ενα 8αρακι τρυπανι και εισαι οκ.
αλλα εαν επιμενεις,παρε το tplink.μια χαρα θα παιξει.