Επανερχομαι στο προβλημα μου το οποιο υπαρχει απο τις 28/10/2018 και τοοποιο αφορα μη παροχη υπηρεσιας διαδικτυου.
Πρωτη φορα στη ζωη μου (και ειμαι στην 5η δεκαετια ) αισθανομαι τοσο πολυ εγκλωβισμενος απο μια εταιρεια , συγκεκριμενα τη δικη σας .
Εδω και 17 ημερες δεν μου λυνεται το προβλημα αφενος , αλλα ουτε και το συμβολαιο μου.
Αντιθετως προσπαθειτε να με πεισετε οτι δεν συνιστα προβλημα , ουτε οι συχνοτατες αποσυνδεσεις ( περιπου 3 ανα ωρα ) , αλλα ουτε συνιστα προβλημα οι ταχυτητες κατεβασματος των 5 - 30 kb/s . Κι αυτο απο το δικο σας site ( http://ftp.forthnet.gr/pub/SPEEDTEST/ ) . Κι αυτες οι ταχυτητες ειναι ταχυτητες vdsl παρακαλω το οποιο πληρωνω ανελλιπως , οπως και τι υπολοιπες υπηρεσιες σας τα τελευταια 11 χρονια.
Αγενεστατοι υπαλληλοι στην υποστηριξη , προσπαθουν να μου πουν οτι το προβλημα ειναι στον υπολογιστη μου κι οτο εχω κατεβασει καποιο ιο . Στη προσπαθεια μου να τους πω οτι ηρθε τεχνικος της νοβα στο σπιτι και απεφανθη γραπτως , αντιγραφο του οποιου ασφαλως εχω στα χερια μου . οτι το οποιο προβλημα ειναι εκτος σπιτιου απο τον κατανεμητη και προς την εταιρεια , η απαντηση τους ηταν απολυτη σιωπη.
Σας παρακαλω πολυ δωστε καποια λυση στο προβλημα μου , διαφορετικα ειμαι αναγκασμενος να καταφυγω στα δικαστηρια για να αποδειξω οτι δεν ειμαι τρελλος η βλακας οπως εμεεσως - πλην σαφως - υπαινισεστε.
Σας ευχαριστω πολυ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.