Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Επανερχομαι στο προβλημα μου το οποιο υπαρχει απο τις 28/10/2018 και τοοποιο αφορα μη παροχη υπηρεσιας διαδικτυου.
Πρωτη φορα στη ζωη μου (και ειμαι στην 5η δεκαετια ) αισθανομαι τοσο πολυ εγκλωβισμενος απο μια εταιρεια , συγκεκριμενα τη δικη σας .
Εδω και 17 ημερες δεν μου λυνεται το προβλημα αφενος , αλλα ουτε και το συμβολαιο μου.
Αντιθετως προσπαθειτε να με πεισετε οτι δεν συνιστα προβλημα , ουτε οι συχνοτατες αποσυνδεσεις ( περιπου 3 ανα ωρα ) , αλλα ουτε συνιστα προβλημα οι ταχυτητες κατεβασματος των 5 - 30 kb/s . Κι αυτο απο το δικο σας site ( http://ftp.forthnet.gr/pub/SPEEDTEST/ ) . Κι αυτες οι ταχυτητες ειναι ταχυτητες vdsl παρακαλω το οποιο πληρωνω ανελλιπως , οπως και τι υπολοιπες υπηρεσιες σας τα τελευταια 11 χρονια.
Αγενεστατοι υπαλληλοι στην υποστηριξη , προσπαθουν να μου πουν οτι το προβλημα ειναι στον υπολογιστη μου κι οτο εχω κατεβασει καποιο ιο . Στη προσπαθεια μου να τους πω οτι ηρθε τεχνικος της νοβα στο σπιτι και απεφανθη γραπτως , αντιγραφο του οποιου ασφαλως εχω στα χερια μου . οτι το οποιο προβλημα ειναι εκτος σπιτιου απο τον κατανεμητη και προς την εταιρεια , η απαντηση τους ηταν απολυτη σιωπη.
Σας παρακαλω πολυ δωστε καποια λυση στο προβλημα μου , διαφορετικα ειμαι αναγκασμενος να καταφυγω στα δικαστηρια για να αποδειξω οτι δεν ειμαι τρελλος η βλακας οπως εμεεσως - πλην σαφως - υπαινισεστε.
Σας ευχαριστω πολυ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.