Nova.Rep1
Supreme Member
- 24 October 2013
- 3,588
Καλημέρα σας,
@algedan
@terryman
Καθώς δε διαπιστώνεται οποιοδήποτε γενικό ζήτημα στην παροχή των υπηρεσιών μας, θα χρειαστεί να μας ενημερώσετε σε προσωπικό μήνυμα με τα στατιστικά Ακρίβειας & Στάθμης σήματος
Menu > Βοήθεια > Πληροφορίες
Σε περίπτωση που το παρατηρήσεις εκ νέου, ενημέρωσέ μας σχετικά ώστε να το ελέγξουμε
Δημήτρης, Forthnet Support
+1 το ίδιο πρόβλημα με pkontos1970 και 5giannis, το έχω εδώ και αρκετό καιρό αλλά δεν μου το κάνει συνέχεια. Το διορθώνει με on-off από το τηλεχειριστήριο. Επίσης πολλές φορές αργεί πολύ να ξεκινήσει και να δείξει εικόνα και βγάζει ένα μήνυμα που ξεκινά από Ε-304 ή κάτι τέτοιο και μου λέει ότι δεν είναι δυνατή η υπηρεσία, μετά από λίγο δείχνει κανονικά το κανάλι. Ο αποκωδικοποιητής είναι στο ρεύμα και είναι standby (κόκκινο φωτάκι), ποτέ δεν τον κλείνω τελείως από το ρεύμα.
Τα στοιχεία μου τα έχετε από άλλες επικοινωνίες.
Κι εδώ το ίδιο με την μαύρη οθόνη. Εγώ για να "ξυπνήσει" η οθόνη γυρίζω στο ράδιο και επανέρχεται.
@algedan
@terryman
Καθώς δε διαπιστώνεται οποιοδήποτε γενικό ζήτημα στην παροχή των υπηρεσιών μας, θα χρειαστεί να μας ενημερώσετε σε προσωπικό μήνυμα με τα στατιστικά Ακρίβειας & Στάθμης σήματος
Menu > Βοήθεια > Πληροφορίες
Καλημερα παιδια,
Χτες απο το πρωι εως και το μεσημερι ειχα το μηνυμα λαθους που βλεπετε στην φωτο.
Μετα το μεσημερι μεχρι και το βραδυ ολα δουλευαν κανονικα.
Απο το βραδυ μεχρι και το πρωι σημερα ο ειχε μουλαρώσει με αποτελεσμα να μην ανταποκρινεται σε καμια εντολη απο το τηλεχειρηστηριο αλλα και απο τα κουμπια του.
Το εβγαλα απο το ρευμα, τον ξαναεβαλα ...τιποτα
Εβγαλα την καρτα και την ξαναεβγαλα...τιποτα...
Τωρα δουλευει κανονικα...μεχρι να το ξανακανει
Μια βοηθεια?
Σε περίπτωση που το παρατηρήσεις εκ νέου, ενημέρωσέ μας σχετικά ώστε να το ελέγξουμε
Δημήτρης, Forthnet Support