Μετά απο τηλεφωνική επικοινωνία που είχα σήμερα με το nova ανανέωσα για δώδεκα μήνες στ συμβόλαιο μου η προσφορά που μου έγινε ήταν αυτό που ήθελα. Μακάρι να συνεχίσει η εταιρεία έτσι !!Για να την εμπιιστευθώ και στο μέλλον. Απλά μια παρατήρηση για το σέρβις της περιοχής μου το γίνουν το ίδιο εξυπηρετικοί όπως το τμήμα εξυπηρέτησης τηςnova! .Ευχαριστώ !
Καλησπέρα, εκπνέει και εμένα το συμβόλαιό μου με τη nova. Έχω full triple play και θα με ενδιέφερε η προσφορά.
Ευχαριστώ.
Καλησπέρα
Το συμβολαιο μου λήγει στις 11/3/2017 και θα ηθελα μια προσφορά γιά ανανέωση.
Ευχαριστώ
Καλησπέρα. Είμαι συνδρομητής από το 2010 και έλαβα μία αρκετά συμφέρουσα οικονομικη προσφορά από την cosmote για να μεταβώ στο δίκτυο της. Θα μπορούσα να έχω μία ανταγωνιστική αντιπροσφορά καθώς όσο ικανοποιημένος και αν είμαι από τις υπηρεσίες της νοβα, η οικονομική προσφορά της cosmote είναι αρκετά δελεαστική στους χαλεπους αυτούς καιρούς που διανύουμε.
Ευχαριστώ πολύ.
Καλησπερα.Εχω τον αποδ.831hd και αρκετες φορες κολλαει και κανει 1 με 2 λεπτα να επανερθει.Κανωντας reset θελει 2 με 3 φορες για να δουλεψει(δηλ. ανοιγει παλι κολλημενος).Πηγα σε καταστημα στον Ευοσμο Θεσσαλονικης για να τον αλλαξω και μου ειπαν οτι πρεπει να τον παω για τεχνικο ελεγχο.Υπαρχει αλλη διαδικασια ωστε να παρω αλλον σε περιπτωση που εκει δεν βρεθει προβλημα? Αυτος που εχω δεν εχει εγγυηση πλεον.Ευχαριστω πολυ...
καλησπερα θα ηθελα μια προσφορα σε NOVA FULL PAC
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.