Θελω να ευχαριστησω για αλλη μια φορα τα παιδια εδω στο νημα για την αμεση εξυπηρετηση που μας παρεχουν ,ενταξει ,κανουν καταπληκτικη δουλεια , καλη συνεχεια ,τωρα ο δεκτης pace 3001 δουλευει τελεια
Θα ήθελα να διπλοευχαριστήσω τους ανθρώπους και εδώ στο nova support αλλά και στα κεντρικά που με πήραν τηλέφωνο, τόσο για την αντιμετώπιση και την πολύ καλή προσφορά όσο και που επιμελήθηκαν σε κάποιο κανονιστικό λάθος που έγινε από το κατάστημα και το έλυσαν. Oυσιαστικά αντί για μεταβίβαση μόνο του 2ου δέκτη (για λειτουργία multiview), ο υπάλληλος εκεί (μετά από ίσως κακή συνεννόηση) μου ανανέωσε και την όλη υπηρεσία όπως είχε χωρίς το φουλ πακ, αλλά (το λέω και πάλι) ο κ. Μιχάλης (δεν θυμάμαι επώνυμο) από το τηλέφωνο επιμελήθηκε και τα έφτιαξε ΟΛΑ μία χαρά. Ευγενέστατος και κυρίως αποτελεσματικός!
Είμαι πολύ ευχαριστήμενος από την όλη αντιμετώπιση!
Καλησπερα support ,ημουν συνδρομητης nova φουλ πακετο και τελους του 3/17 πληρωσα την συνδρομη nova για τον μηνα Απριλιο ,3/4 ενεργοποιηθηκα για το 3play και μου ειχατε ενημερωση οτι στον λογαριασμο που θα λαμβανα θα αφαιρουνταν το ποσο που πληρωσα για nοva , θα γινοταν με λιγα λογια συμψηφισμος κατι που δεν εγινε βλεποντας αυτην την στιγμη στο my account , παρακαλω πολυ για την επιλυση του θεματος , ευχαριστω.
Καλημέρα, εγώ άλλα βλέπω στο my account, τεσπα θα περιμένω διόρθωση αυτού, ευχαριστώ.
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα.
Τι bandwidth χρειάζεται ο Δέκτης (831HD) για την ανάλογη ποιότητα εικόνας ;
Γνωρίζω ότι χρησιμοποιείτε τεχνολογία μέσω ABR πρωτοκόλλου streaming.
Υποθετικό Παράδειγμα :
~3MBs χαμηλή ποιότητα εικόνας χρήση μεγάλης συμπίεσης.
~10MBs Μέγιστη ποιότητα εικόνας κοντά ή ίσο με FullHD.
Ευχαριστώ !
Έχω Nova με δορυφόρο, χωρίς 3play, μπορώ να έχω on demand μέσω Internet?
Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καλησπερα! ειμαι συνδρομιτης nova 3play full pack εκτως συμβόλαιου και θα ηθελα μια ανταγωνιστικη προσφορα ωστε να ανανεωσω η να μεταβω σε αλλο παροχο!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.