*** Nova official support *** Archive

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα nmamag,

Σ' ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας.

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι η υπηρεσία Nova On Demand (μέσω internet) παρέχεται σε συνδρομητές των υπηρεσιών Nova3play.

Επιπλέον χρήσιμες πληροφορίες μπορείς να βρεις στους συνδέσμους που ακολουθούν:

http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/prosthetes-upiresies-/nova-ondemand/

http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/prosthetes-upiresies-/nova-ondemand/suhnes-erotiseis/

Αλέξης, Nova Support

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας, ως η μεγαλύτερη εταιρεία υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και Internet, φροντίζει και εξασφαλίζει πάντα για τους συνδρομητές πρωτοποριακές και ποιοτικές υπηρεσίες για τον έλεγχο και την σωστή λειτουργία των οποίων, μόνο η ίδια έχει την τεχνογνωσία να υποστηρίξει.

Για το λόγο αυτό, η υπηρεσία Nova on Demand, παρέχεται μόνο μέσω του ιδιόκτητου δικτύου με την υπηρεσία Nova 3Play.

Παραμένουμε στη διάθεσή σου.

Αλέξης, Nova Support

Γεια σας.
Σας έστειλα μήνυμα με στοιχεία επικοινωνίας.
Μπορείτε να επιβεβαιώσετε αν το έχετε λάβει;

Σας ευχαριστώ για τη συνεχή εξυπηρέτηση!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Εχει λήξει η σύμβαση μου με τον ΟΤΕ και θελω να έρθω στην nova. Βασική προϋπόθεση ειναι ομως ο pvr αποκωδικοποιητης. Εδω κι μήνες ακούω οτι έρχεται, "στο δρόμο ειναι" και διαφορά τέτοια. Εχετε κάτι χειροπιαστό και συγκεκριμενο; αν δεν υπάρχει στο προγραμμα να τον φέρετε καλύτερα να ανανεώσω το υπάρχον συμβόλαιο που εχω

καλησπέρα σας,

Γεια σας.
Σας έστειλα μήνυμα με στοιχεία επικοινωνίας.
Μπορείτε να επιβεβαιώσετε αν το έχετε λάβει;

Σας ευχαριστώ για τη συνεχή εξυπηρέτηση!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Έχουμε λάβει το pm σου και έχουμε απαντήσει σχετικά

Εχει λήξει η σύμβαση μου με τον ΟΤΕ και θελω να έρθω στην nova. Βασική προϋπόθεση ειναι ομως ο pvr αποκωδικοποιητης. Εδω κι μήνες ακούω οτι έρχεται, "στο δρόμο ειναι" και διαφορά τέτοια. Εχετε κάτι χειροπιαστό και συγκεκριμενο; αν δεν υπάρχει στο προγραμμα να τον φέρετε καλύτερα να ανανεώσω το υπάρχον συμβόλαιο που εχω

Θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε ένα προσωπικό μήνυμα με κάποιο στοιχείο επικοινωνίας ώστε να μπορέσουμε να σε ενημερώσουμε αναλυτικά;

Κώστας, Nova Support

Καλησπέρα
Θα ήθελα να διακόψω την υπηρεσία multiview και HD την
Οποία μου δώσατε δωρεάν για 1 χρόνο
Νομίζω ότι λήγει κατά τον Σεπτέμβριο
Ευχαριστώ πολύ

Σας έχω στείλει πμ

Καλησπέρα stssts,

Έχουμε λάβει το αντίστοιχο προσωπικό σου μήνυμα και έχουμε απαντήσει σχετικά.

Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς.

Αλέξης, Nova Support

Καλησπέρα. Ειμαι συνδρομητής στο Nova3play Cinema+ .Είναι δυνατόν να προσθέσω VDSL με ταυτόχρονη μετάβαση σε Nova3play Cinema και με τι κόστος ; ευχαριστώ

Καλησπερα support, τωρα τελευταια (2 μερες) εχω ενα θεμα με την vdsl μου γραμμη ,ενω στο ρουτερ κλειδωνει download 49999 Mbps κατεβαζω με τα βιας 4 Mbps , με λιγα λογια η γραμμη σερνετε ,επειδη εχω συνδεδεμενες αρκετες συσκευες(tv-δεκτης nova-κινητα) δεν δουλευει σωστα καμια απο αυτες τις συσκευες ,το προβλημα διορθωνετε για λιγες ωρες με reboot που κανω στο router ,παρακαλω για την επιλυση του προβληματος, ευχαριστω.

Last edited:
Re: Απάντηση: *** Nova official support ***(Διαβάστε το πρώτο post πριν την υποβολή ε

Καλησπέρα σας
Καλησπέρα. Ειμαι συνδρομητής στο Nova3play Cinema+ .Είναι δυνατόν να προσθέσω VDSL με ταυτόχρονη μετάβαση σε Nova3play Cinema και με τι κόστος ; ευχαριστώ

Καλησπερα support, τωρα τελευταια (2 μερες) εχω ενα θεμα με την vdsl μου γραμμη ,ενω στο ρουτερ κλειδωνει download 49999 Mbps κατεβαζω με τα βιας 4 Mbps , με λιγα λογια η γραμμη σερνετε ,επειδη εχω συνδεδεμενες αρκετες συσκευες(tv-δεκτης nova-κινητα) δεν δουλευει σωστα καμια απο αυτες τις συσκευες ,το προβλημα διορθωνετε για λιγες ωρες με reboot που κανω στο router ,παρακαλω για την επιλυση του προβληματος, ευχαριστω.

Θα θέλατε να μας ενημερώσετε με ένα προσωπικό μήνυμα με τα στοιχεία της υπηρεσίας σας ώστε να μπορέσουμε να το ελέγξουμε;

Κώστας, Nova Support

Απάντηση: Re: Απάντηση: *** Nova official support ***(Διαβάστε το πρώτο post πριν την

Ok ,σας εστειλα πμ, ευχαριστω.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: *** Nova official support ***(Διαβάστε το πρώτο post πριν

Καλημέρα σας έστειλα pm. Ευχαριστω

Καλημέρα ad_este,

Έχουμε λάβει το αντίστοιχο προσωπικό σου μήνυμα και έχουμε απαντήσει σχετικά.

Αλέξης, Nova Support

Εχω συμβολαιο στη Νοβα το αθλητικο πακετο + ιντερνετ + τηλεφωνο , αν σπασω το συμβολαιο και θελω να το διακοψω ενω ληγει 30-11 πληρωνω κατι σαν ποινη?

Καλημέρα hammer,

Έχουμε επίσης λάβει το αντίστοιχο προσωπικό σου μήνυμα και έχουμε απαντήσει σχετικά.

Αλέξης, Nova Support

Καλησπέρα,
Είμαι συνδρομητής Ote και θα ήθελα να με καλεσετε για προσφορα.

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα vag1518,

Θα θέλαμε να μας ενημερώσεις με ένα προσωπικό μήνυμα με ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και ένα ονοματεπώνυμο ώστε να μπορέσουμε να σε ενημερώσουμε αναλυτικά για τα πακέτα και τις προφορές μας.

Κώστας, Nova Support

Καλησπέρα
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις χρεώσεις και θα ήθελα κάποιες διευκρινίσεις . Είχα πρώτα το sportpack και έγινε πρόσφατη μετάβαση σε fullpack . Μπορώ να επιστρέψω στο sportpack ; θα υπάρξει κάποια ποινή ; ευχαριστώ

Καλημέρα yianniskyr,

Για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε, θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα με κάποιο από τα στοιχεία της υπηρεσίας σου;

Αλέξης, Nova Support

Status
Not open for further replies.