Nova.Rep1
Supreme Member
- 24 October 2013
- 3,588
Καλησπέρα σας,
έχουμε λάβει και το προσωπικό σου μήνυμα και έχουμε απαντήσει σχετικά.
Θα μπορούσες να μας ενημερώσεις με κάποιο από τα στοιχεία της υπηρεσία σου σε ένα προσωπικό μήνυμα;
Σε περίπτωση που ο αριθμός της κάρτας σου παραμένει ίδιος τότε δεν χρειάζεται να κάνεις κάποια ενέργεια. Σε περίπτωση που είναι διαφορετικός αριθμός, θα χρειαστεί να επισκεφτείς ένα από τα καταστήματά μας.
Κώστας, Nova Support
δεν μπορω να δω το novaGo extra στο Laptop μου. Μου βγαζει συνεχως εγκατασταση του Player ενω τον εχω εγκαταστησει. Εχω windows10 και firefox
έχουμε λάβει και το προσωπικό σου μήνυμα και έχουμε απαντήσει σχετικά.
Καλημέρα σας.
Έχω και εγώ το ίδιο θέμα. Παρακαλώ ενημερώστε με τι πρέπει να κάνω... Ευχαριστώ πολύ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα μπορούσες να μας ενημερώσεις με κάποιο από τα στοιχεία της υπηρεσία σου σε ένα προσωπικό μήνυμα;
Καλησπερα σας,
Ληγει τον 11ο η καρτα μου που εχω βαλει για εξοφληση με παγια εντολη.
Μου ηρθε η ανανεβση της και θελω να την αλλαξω.
Ο λογαριασμος μου μου λεει οτι "Η εξόφληση του λογαριασμού σου θα πραγματοποιηθεί αυτόματα με χρέωση της πιστωτικής σου κάρτας την 28/11/2018" που ειναι με αυτη που ληγει τωρα.
Που θα πρεπει να μπω στο mynova για να αλλαξω την καρτα χωρις να χασω τον 13ο μηνα? καθως και θα πρεπει να περιμενω μετα της 28/11/2018 αφου γινει η πληρωμη του παροντος λογαριασμου να την αλλαξω η μπορω και τωρα?
Σε περίπτωση που ο αριθμός της κάρτας σου παραμένει ίδιος τότε δεν χρειάζεται να κάνεις κάποια ενέργεια. Σε περίπτωση που είναι διαφορετικός αριθμός, θα χρειαστεί να επισκεφτείς ένα από τα καταστήματά μας.
Κώστας, Nova Support